MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

WajOla
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ale rozgadane te nasze forum :) jutro trzeba dac czadu na Cooperze, ciekawa jestem jak bardzo wyniki beda sie roznily od tych wiosennych...mysle, ze u niektorych moze to byc kwestia nawet paru okrazen :p

Co do spinningu ja niestety nie dam rady w poniedzialek :(raz bylam na spinningu i bardzo mi sie podobalo -ostry wycisk jejeje :)

RudiFM witamy na forum!
New Balance but biegowy
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

Zajrzałem sobie na stronę MOSIR-u ŻORY. Jak na razie na żorski bieg uliczny 14 października zapisanych jest tylko 10 osób z BBL Mikołów. Trochę mało :chlip: .
Proponuję żeby nasze treneiros jutro nakręciło trochę ten bieg. Myślę że spokojnie może nas pobiec 20 osób, szczególnie że jest to za miedzą.

P.s.
Powodzenia wszystkim w biciu swoich rekordów na teście Coopera
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53:45

Nieprzeczytany post

Adam_W pisze:Zajrzałem sobie na stronę MOSIR-u ŻORY. Jak na razie na żorski bieg uliczny 14 października zapisanych jest tylko 10 osób z BBL Mikołów. Trochę mało :chlip: .
Proponuję żeby nasze treneiros jutro nakręciło trochę ten bieg. Myślę że spokojnie może nas pobiec 20 osób, szczególnie że jest to za miedzą.

P.s.
Powodzenia wszystkim w biciu swoich rekordów na teście Coopera
U mnie rekord będzie na 100% :) Bo nigdy wcześniej nie robiłem testu Coopera :bum:
WajOla
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

hehehehehehe hehe dobre dobre Asiula :ble:
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kurka, coś jestem zmęczony tym testem Coopera ;) 3majcie za mnie kciuki od 15 :) Zobaczymy czy zostało jeszcze coś siły w mięśniach :sss:
RudiFM
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47:44

Nieprzeczytany post

Serdeczne dzięki za dzisiejsze wspólne bieganie.
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
Ewa N.
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

1. Dziękuje Piotrowi i Oli za w pełni profesjonalnie przygotowany test, szok, pistolet odpalił, muzyka zagrała, było super :-) Po takim dniu wyrzucam sobie czemu dopiero teraz do Was dołączyłam :-) Uśmiech Marzeny - kobieto jesteś wielka!!! Szacun dla koleżanek :-)

2. Do wszystkich biegających, pamiętajcie nasi Treneros są wykształceni kierunkowo i posiadają ogrom wiedzy, która przyda się wam polepszyć własne wyniki, obalić mity, trenować z głową. Męczyć i pytać, yeah.... A może skromne spotkanie celem analizy planów treningowych? To nie głupi pomysł, zamiast powtarzać to samo, odpowiadać na pytania, to może grupowe szkolenie, Piotr... Ola.... co wy na to? Jakaś dietetyka.... wyobraźnia mnie ponosi....

Nie wiem jak Wy, ale ja padam, dziś razem z BBL test, potem na kursie z zaskoczenia test, nogi mam jak z waty.....

Powodzenia jutro w Tychach, trzymam kciuki!!! Dajcie czadu!!!
Ostatnio zmieniony 06 paź 2012, 20:19 przez Ewa N., łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
danielcz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:56:56:75

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:Po takim dniu wyrzucam sobie czemu dopiero teraz do Was dołączyłam :-)

Uśmiech Marzeny - kobieto jesteś wielka!!! Szacun dla koleżanek :-)
Lepiej późno niż później :) A Marzena ma zawsze takiego rogala na twarzy i to jest zaraźliwe :hahaha:
Ewa N. pisze: Powodzenia jutro w Tychach, trzymam kciuki!!! Dajcie czadu!!!
Ewa - jeśli sprawdzi się prognoza pogody to zapowiadają się zapasy w błocie :bum: :bum: :bum:

Wapel - mam nadzieję, że dałeś radę w Świętochłowicach :)
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)

Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze:Męczyć i pytać, yeah.... A może skromne spotkanie celem analizy planów treningowych? To nie głupi pomysł, zamiast powtarzać to samo, odpowiadać na pytania, to może grupowe szkolenie, Piotr... Ola.... co wy na to? Jakaś dietetyka.... wyobraźnia mnie ponosi....
Kiedyś już taki pomysł padł już nawet jest konkretna oferta i myślę że takie spotkanie z badaniem tkanki + dietetyk na pewno wypali jeszcze w tym roku.
Co do planów treningowych fajnie byłoby od czasu do czasu pogadać zwłaszcza że jest wśród nas parę koncepcji co do sposobu treningu. Pewnie wielu z nas będzie miało problem jak dobrze przetrenować zimę żeby polepszyć wyniki na wiosnę.

Mam nadzieję że ten temat się rozkręci.

Jutro chyba nie dam rady pojechać do Tychów o 13 zapowiedzieli się goście więc trening będę robił rano.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
RudiFM
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 47:44

Nieprzeczytany post

Byłoby super jeśli to wypali. Jestem za w 100%.
Półmaraton - 1h45'08" (16/09/2012 - I Tyski Półmaraton)
10km - 48'21" (16/09/2012 - międzyczas w I Tyskim Półmaratonie)
Awatar użytkownika
Wapel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ewa N. pisze: Wapel - mam nadzieję, że dałeś radę w Świętochłowicach :)
Jakoś dałem ;) Szczegóły można doczytać w blogu :)
danielcz pisze:jeśli sprawdzi się prognoza pogody to zapowiadają się zapasy w błocie :bum: :bum: :bum:
To lepiej żeby się nie sprawdziły :) Bo inaczej ciężko będzie mnie wyciągnąć z łóżka :bum:
Awatar użytkownika
jackma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 3:09:06

Nieprzeczytany post

Koncepcji treningowych jest wiele. Tworzymy zgraną grupę więc osiągnąć też można sporo. Na dzień dzisiejszy doprowadźmy do końca dwa rozpoczęte tematy. Tak jak mówił na stadionie Łukasz "góra" jest otwarta na propozycje, ale powoli, bo co będziemy robić w następnym sezonie :hejhej:
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Hej,
wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników dzisiejszego testu Coopera. Daliście czadu, bardzo dobre wyniki. Mocno podkręciliście przez to następnym razem każdy będzie miał przynajmniej 3000m. Na następnych zajęciach BBL mam nadzieję że będę mógł sam się sprawdzić.

Co do dietetyka - pomysł rewelacja tylko gorzej z funduszami. Musielibyśmy zrobić jakąś ściepę bo narazie fundusze nie pozwalają na takie zajęcia. Pomysł do przeanalizowania najlepiej live (nie przez forum).

Wiecie, co do planów treningowych to zdaje mi się że są pewne ogólne zasady a później to już ile osób tyle opinii.

Wielkie dzięki że jesteście. Najlepsze jest to że każdy kto pierwszy raz przychodzi do nas to zawsze wraca. Twierdzi że chodzą na te zajęcia niesamowici ludzie, ciekawi, pomysłowi. Zresztą już raz dzisiaj Was chwaliłem więc bez przesady :P Sami wiecie o co chodzi :D
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Międzyczasie Jackma mnie ubiegł ze swoim wpisem. Tak samo uważam, dokończmy sprawę koszulek bo widzę że już nam niewiele zostało. Później zastanowimy się nad tematem dietetyczki. Jednak ostrzegam, nie wyobrażam sobie żeby nasza dietetyczka była niebiegająca :D
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
Jutro chyba nie dam rady pojechać do Tychów o 13 zapowiedzieli się goście więc trening będę robił rano.

Start jest o godz. 10 więc spokojnie 2 kółeczka zrobisz :oczko:

Nawet nie wiecie jak żałuję, że nie mogłam się sprawdzić na teście coopera... Mam nadzieję, że na wiosnę jakoś wam dorównam :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
ODPOWIEDZ