MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale rozgadane te nasze forum jutro trzeba dac czadu na Cooperze, ciekawa jestem jak bardzo wyniki beda sie roznily od tych wiosennych...mysle, ze u niektorych moze to byc kwestia nawet paru okrazen :p
Co do spinningu ja niestety nie dam rady w poniedzialek :(raz bylam na spinningu i bardzo mi sie podobalo -ostry wycisk jejeje
RudiFM witamy na forum!
Co do spinningu ja niestety nie dam rady w poniedzialek :(raz bylam na spinningu i bardzo mi sie podobalo -ostry wycisk jejeje
RudiFM witamy na forum!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Zajrzałem sobie na stronę MOSIR-u ŻORY. Jak na razie na żorski bieg uliczny 14 października zapisanych jest tylko 10 osób z BBL Mikołów. Trochę mało .
Proponuję żeby nasze treneiros jutro nakręciło trochę ten bieg. Myślę że spokojnie może nas pobiec 20 osób, szczególnie że jest to za miedzą.
P.s.
Powodzenia wszystkim w biciu swoich rekordów na teście Coopera
Proponuję żeby nasze treneiros jutro nakręciło trochę ten bieg. Myślę że spokojnie może nas pobiec 20 osób, szczególnie że jest to za miedzą.
P.s.
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
U mnie rekord będzie na 100% Bo nigdy wcześniej nie robiłem testu CooperaAdam_W pisze:Zajrzałem sobie na stronę MOSIR-u ŻORY. Jak na razie na żorski bieg uliczny 14 października zapisanych jest tylko 10 osób z BBL Mikołów. Trochę mało .
P.s.
-
- Wyga
1. Dziękuje Piotrowi i Oli za w pełni profesjonalnie przygotowany test, szok, pistolet odpalił, muzyka zagrała, było super Po takim dniu wyrzucam sobie czemu dopiero teraz do Was dołączyłam Uśmiech Marzeny - kobieto jesteś wielka!!! Szacun dla koleżanek
2. Do wszystkich biegających, pamiętajcie nasi Treneros są wykształceni kierunkowo i posiadają ogrom wiedzy, która przyda się wam polepszyć własne wyniki, obalić mity, trenować z głową. Męczyć i pytać, yeah.... A może skromne spotkanie celem analizy planów treningowych? To nie głupi pomysł, zamiast powtarzać to samo, odpowiadać na pytania, to może grupowe szkolenie, Piotr... Ola.... co wy na to? Jakaś dietetyka.... wyobraźnia mnie ponosi....
Nie wiem jak Wy, ale ja padam, dziś razem z BBL test, potem na kursie z zaskoczenia test, nogi mam jak z waty.....
Powodzenia jutro w Tychach, trzymam kciuki!!! Dajcie czadu!!!
2. Do wszystkich biegających, pamiętajcie nasi Treneros są wykształceni kierunkowo i posiadają ogrom wiedzy, która przyda się wam polepszyć własne wyniki, obalić mity, trenować z głową. Męczyć i pytać, yeah.... A może skromne spotkanie celem analizy planów treningowych? To nie głupi pomysł, zamiast powtarzać to samo, odpowiadać na pytania, to może grupowe szkolenie, Piotr... Ola.... co wy na to? Jakaś dietetyka.... wyobraźnia mnie ponosi....
Nie wiem jak Wy, ale ja padam, dziś razem z BBL test, potem na kursie z zaskoczenia test, nogi mam jak z waty.....
Powodzenia jutro w Tychach, trzymam kciuki!!! Dajcie czadu!!!
Ostatnio zmieniony 06 paź 2012, 20:19 przez Ewa N., łącznie zmieniany 1 raz.
- danielcz
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:56:56:75
Lepiej późno niż później A Marzena ma zawsze takiego rogala na twarzy i to jest zaraźliweEwa N. pisze:Po takim dniu wyrzucam sobie czemu dopiero teraz do Was dołączyłam
Uśmiech Marzeny - kobieto jesteś wielka!!! Szacun dla koleżanek
Ewa - jeśli sprawdzi się prognoza pogody to zapowiadają się zapasy w błocieEwa N. pisze: Powodzenia jutro w Tychach, trzymam kciuki!!! Dajcie czadu!!!
Wapel - mam nadzieję, że dałeś radę w Świętochłowicach
10 km - 00:56:56:75 (25.11.2012, VI Grand Prix Tychów)
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
Nie żyję by lepiej biegać, biegam by lepiej żyć.
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
Kiedyś już taki pomysł padł już nawet jest konkretna oferta i myślę że takie spotkanie z badaniem tkanki + dietetyk na pewno wypali jeszcze w tym roku.Ewa N. pisze:Męczyć i pytać, yeah.... A może skromne spotkanie celem analizy planów treningowych? To nie głupi pomysł, zamiast powtarzać to samo, odpowiadać na pytania, to może grupowe szkolenie, Piotr... Ola.... co wy na to? Jakaś dietetyka.... wyobraźnia mnie ponosi....
Co do planów treningowych fajnie byłoby od czasu do czasu pogadać zwłaszcza że jest wśród nas parę koncepcji co do sposobu treningu. Pewnie wielu z nas będzie miało problem jak dobrze przetrenować zimę żeby polepszyć wyniki na wiosnę.
Mam nadzieję że ten temat się rozkręci.
Jutro chyba nie dam rady pojechać do Tychów o 13 zapowiedzieli się goście więc trening będę robił rano.
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
Jakoś dałem Szczegóły można doczytać w bloguEwa N. pisze: Wapel - mam nadzieję, że dałeś radę w Świętochłowicach
To lepiej żeby się nie sprawdziły Bo inaczej ciężko będzie mnie wyciągnąć z łóżkadanielcz pisze:jeśli sprawdzi się prognoza pogody to zapowiadają się zapasy w błocie
- jackma
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:14
- Życiówka w maratonie: 3:09:06
Koncepcji treningowych jest wiele. Tworzymy zgraną grupę więc osiągnąć też można sporo. Na dzień dzisiejszy doprowadźmy do końca dwa rozpoczęte tematy. Tak jak mówił na stadionie Łukasz "góra" jest otwarta na propozycje, ale powoli, bo co będziemy robić w następnym sezonie
jackma
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
10km-36:14 21.07.12; 15km-57:03 01.04.12; 21,097km-1:23:17 25.03.12; 42,195km-3:09:06 30.09.12
dzienniczek
komentarze
jackmaokolobiegowo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej,
wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników dzisiejszego testu Coopera. Daliście czadu, bardzo dobre wyniki. Mocno podkręciliście przez to następnym razem każdy będzie miał przynajmniej 3000m. Na następnych zajęciach BBL mam nadzieję że będę mógł sam się sprawdzić.
Co do dietetyka - pomysł rewelacja tylko gorzej z funduszami. Musielibyśmy zrobić jakąś ściepę bo narazie fundusze nie pozwalają na takie zajęcia. Pomysł do przeanalizowania najlepiej live (nie przez forum).
Wiecie, co do planów treningowych to zdaje mi się że są pewne ogólne zasady a później to już ile osób tyle opinii.
Wielkie dzięki że jesteście. Najlepsze jest to że każdy kto pierwszy raz przychodzi do nas to zawsze wraca. Twierdzi że chodzą na te zajęcia niesamowici ludzie, ciekawi, pomysłowi. Zresztą już raz dzisiaj Was chwaliłem więc bez przesady :P Sami wiecie o co chodzi :D
wielkie gratulacje dla wszystkich uczestników dzisiejszego testu Coopera. Daliście czadu, bardzo dobre wyniki. Mocno podkręciliście przez to następnym razem każdy będzie miał przynajmniej 3000m. Na następnych zajęciach BBL mam nadzieję że będę mógł sam się sprawdzić.
Co do dietetyka - pomysł rewelacja tylko gorzej z funduszami. Musielibyśmy zrobić jakąś ściepę bo narazie fundusze nie pozwalają na takie zajęcia. Pomysł do przeanalizowania najlepiej live (nie przez forum).
Wiecie, co do planów treningowych to zdaje mi się że są pewne ogólne zasady a później to już ile osób tyle opinii.
Wielkie dzięki że jesteście. Najlepsze jest to że każdy kto pierwszy raz przychodzi do nas to zawsze wraca. Twierdzi że chodzą na te zajęcia niesamowici ludzie, ciekawi, pomysłowi. Zresztą już raz dzisiaj Was chwaliłem więc bez przesady :P Sami wiecie o co chodzi :D
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Międzyczasie Jackma mnie ubiegł ze swoim wpisem. Tak samo uważam, dokończmy sprawę koszulek bo widzę że już nam niewiele zostało. Później zastanowimy się nad tematem dietetyczki. Jednak ostrzegam, nie wyobrażam sobie żeby nasza dietetyczka była niebiegająca :D
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Lukas75 pisze:
Jutro chyba nie dam rady pojechać do Tychów o 13 zapowiedzieli się goście więc trening będę robił rano.
Start jest o godz. 10 więc spokojnie 2 kółeczka zrobisz
Nawet nie wiecie jak żałuję, że nie mogłam się sprawdzić na teście coopera... Mam nadzieję, że na wiosnę jakoś wam dorównam