Bieganie+Siłownia

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
scouser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:03
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja na studiach mam 1 godzinę siłowni w tygodniu. Co powinienem przez ten czas robić, czy robienie ogólnorozwojówki(po 2 ćwiczenia na każdą partie mięśni, 3 serie, krótkie przerwy) poprawi cokolwiek? Ma to jakiś sens?
New Balance but biegowy
bjj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:46

Nieprzeczytany post

Zależy czego spodziewasz się po takim treningu. Jeżeli chcesz nabrać sporo masy mięśniowej to 1 trening będzie trochę mało. Jak chcesz się ogólnie wzmocnić to na pewno taka ogólnorozwojówka da efekt. Ja spędziłem na siłowni kilka lat i teraz właśnie robię 1 trening ogólnorozwojowy w tygodniu żeby podtrzymać to co udało się osiągnąć. Do tego 1 trening w zupełności mi wystarcza
5km-16:48
10km - 35:46
Awatar użytkownika
scouser
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:03

Nieprzeczytany post

bjj pisze:Zależy czego spodziewasz się po takim treningu. Jeżeli chcesz nabrać sporo masy mięśniowej to 1 trening będzie trochę mało. Jak chcesz się ogólnie wzmocnić to na pewno taka ogólnorozwojówka da efekt. Ja spędziłem na siłowni kilka lat i teraz właśnie robię 1 trening ogólnorozwojowy w tygodniu żeby podtrzymać to co udało się osiągnąć. Do tego 1 trening w zupełności mi wystarcza
Chodzi mi o ogólne wzmocnienie, możesz mi podać swój plan, co robisz podczas tego treningu?
ODPOWIEDZ