Jackma chyba został w Berlinie na zmywaku i już nie chce wracać

Moderator: infernal

Żyję, tylko nie wiem co napisać. Może wystarczy skopiować wpis z Krakowa 2012r, bo oprócz miasta to wszystko było tak samo.Sylw3g pisze:Żyjesz?
Jackma chyba został w Berlinie na zmywaku i już nie chce wracać

To nie, że wiedziałem byłem tego pewien. Jedn co zrobiłem, to posłuchałem Ciebie i nie gryzłem asfaltu, zdrowie ważniejsze.Ciawaraz pisze:Jacek myśle ze wiedziałes ze tak moze byc

) i poważnie rozważ, po jaką cholerę w ogóle biegać maratony.
 ) i poważnie rozważ, po jaką cholerę w ogóle biegać maratony. 
A mi lekarz kiedyś powiedział, że mam astmęMi kiedyś fizjoterapeuta powiedział wprost - maraton nie jest dla każdego.
 Maraton jest dla każdego, kwestia tylko tego kto jak szybko chce te maratony biegać
 Maraton jest dla każdego, kwestia tylko tego kto jak szybko chce te maratony biegać  

Problem tkwi w 100% pewności, co do dolegliwości, która Ci doskwiera. Jeśli będziesz wiedział na 100%, że to tamto i tamto, wtedy wyeliminujesz problem i zaczniesz biegać maratony, jak na Ciebie przystało
 Problem tkwi w 100% pewności, co do dolegliwości, która Ci doskwiera. Jeśli będziesz wiedział na 100%, że to tamto i tamto, wtedy wyeliminujesz problem i zaczniesz biegać maratony, jak na Ciebie przystało  Dopóki się nie uporasz z tym problemem, będzie pewnie nadal boleśnie i psychę trochę ciążyło. Wierzę w Ciebie kolego!
 Dopóki się nie uporasz z tym problemem, będzie pewnie nadal boleśnie i psychę trochę ciążyło. Wierzę w Ciebie kolego!