MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
Nasza Paulinka nie płacze jak nie wygra..., ale pewnie byłoby jej bardzo smutno gdyby przybiegła ostatnia... a będąc jedną z najmłodszych ma szanse
Nie ukrywam, że boje się ja wystawiać w tym biegu w sobote. Będzie biegła z dziećmi 6-7 letnimi, które uwielbiają się przepychać, a mała jednak jest od nich słabsza... Nie chcę, zeby Paulina się zraziła. Chcę, zeby miała frajdę z biegania, a nie strach na starcie, bo obok stoją starsze "wielkoludy" Niestety córa nie należy do najodważniejszych... A jednak roznica między dzieckiem 3-4 letnim, a 6-7 letnim jest spora pod każdym względem Po prostu nie chciałabym jej zaszkodzić... i chciałabym by mała cieszyła się z każdego swojego startu
Nie ukrywam, że boje się ja wystawiać w tym biegu w sobote. Będzie biegła z dziećmi 6-7 letnimi, które uwielbiają się przepychać, a mała jednak jest od nich słabsza... Nie chcę, zeby Paulina się zraziła. Chcę, zeby miała frajdę z biegania, a nie strach na starcie, bo obok stoją starsze "wielkoludy" Niestety córa nie należy do najodważniejszych... A jednak roznica między dzieckiem 3-4 letnim, a 6-7 letnim jest spora pod każdym względem Po prostu nie chciałabym jej zaszkodzić... i chciałabym by mała cieszyła się z każdego swojego startu
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Ok przekonaliście mnie
Jak na razie żadnych dzieci
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:55
hhahahahahahhahahahhahahahhahahhahahahmppietia pisze:Ok przekonaliście mnie
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- J@SIEK
- Stary Wyga
Zgadzam się w całej rozciągłości z Szanownymi Rodzicami
Do tego dorzucę jeszcze jedno małe "ale". Szkoda trochę że bieg jest na "Harcówce", bo tam jest asfaltowa, nierówna nawierzchnia, i trochę się boję wypadków. Ale rozumiem, że w sobotę o 9.30 BBL ma priorytet
Ale podpis uczestnika udało się załatwić
Do tego dorzucę jeszcze jedno małe "ale". Szkoda trochę że bieg jest na "Harcówce", bo tam jest asfaltowa, nierówna nawierzchnia, i trochę się boję wypadków. Ale rozumiem, że w sobotę o 9.30 BBL ma priorytet
Ale podpis uczestnika udało się załatwić
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Tak się zastanawiam jeśli nasze dzieci nie mają nawet ograniczonej zdolności do czynności prawnych bo to chyba od 14lat to czy taki mimo że bardzo ładny i nie budzący wątpliwości osobisty podpis będzie miał jakikolwiek skutek prawny .J@SIEK pisze:Ale podpis uczestnika udało się załatwić
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
w razie kłopotów odda się do biegłego grafologa , który potwierdzi autentyczność podpisów....a skutek prawny daje podpis opiekuna obok....Lukas75 pisze:Tak się zastanawiam jeśli nasze dzieci nie mają nawet ograniczonej zdolności do czynności prawnych bo to chyba od 14lat to czy taki mimo że bardzo ładny i nie budzący wątpliwości osobisty podpis będzie miał jakikolwiek skutek prawny .J@SIEK pisze:Ale podpis uczestnika udało się załatwić
Myslę o przypadku kiedy Julka przegra, można poddać pod wątpliwość podpisy uczestników , którzy zajęli wyższe miejsca
buhahahahahaha...leżę...Piotrek już pewnie załuje ze rzucił info
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Pewnie też się cieszy, ze nie ma dziecimar_jas pisze:
buhahahahahaha...leżę...Piotrek już pewnie załuje ze rzucił info
PS.
Piotrek w szkole pewnie przyzwyczajony do takich marudnych rodziców
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Zastanawia mnie jeszcze jedna kwestia czy 7 latkowie pobiegną 2 razy:
1. Z przedszkolakami (7 latkowie i młodsi);
2. Uczniowie klas I i II;
No Piotrek już pewnie ma nas dość
1. Z przedszkolakami (7 latkowie i młodsi);
2. Uczniowie klas I i II;
No Piotrek już pewnie ma nas dość
- J@SIEK
- Stary Wyga
Heheheheh, nie ma lekko
No i nie ma jak zgłosić klubu, to skandal jest
A tak teraz dopiero do mnie dotarło, na zgłoszeniu jest info "biegi przełajowe", a Piotrek wspominał o bieganiu dookoła Placu Harcerskiego
No i nie ma jak zgłosić klubu, to skandal jest
A tak teraz dopiero do mnie dotarło, na zgłoszeniu jest info "biegi przełajowe", a Piotrek wspominał o bieganiu dookoła Placu Harcerskiego
- Lukas75
- Zaprawiony W Bojach
Nie chce się czepiać ale w pkt. IX regulaminu to jednak uczestnik a nie opiekun wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych.
Hahahah dobra już koniec fajnie że są taki imprezy dla dzieci.
Hahahah dobra już koniec fajnie że są taki imprezy dla dzieci.
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
my tu gadu gadu a BBL z Torunia wrzucił na FB zdjęcie z zawodów, na których jest dobre kilkanaście osób - chyba trzeba zrobić jakąś mobilizację i pospolite ruszenie przed Mikołowem
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:10
Zachęcam do biegu w Chorzowie 5km koniec na schodach planetarium w tą sobotę o 20 , trasa oświetlona pochodniami. Brzmi fajnie, a dystans myślę, że nie najgorszy na tydzień przed mikołowskim biegiem. Ja dzisiaj napisze mala do tego kolesia i jak bede miał więcej informacji to dam znać chętnym.
00:42:56 (netto) atest 10km Żory 14.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
00:42:55 10 km GP Tychy 25.11.2012
01:35:13 Bieg Dzika 19,528 km 21.10.2012
- Wapel
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53:45
to jak się czegoś dowiesz to napisz, bo też się mocno zastanawiam nad tym biegiem tym razem jednak chyba solo, bo ktoś będzie musiał z dziewczynami w domu zostać jak już będą spać...SobPrzemek pisze:Zachęcam do biegu w Chorzowie 5km koniec na schodach planetarium w tą sobotę o 20 , trasa oświetlona pochodniami. Brzmi fajnie, a dystans myślę, że nie najgorszy na tydzień przed mikołowskim biegiem. Ja dzisiaj napisze mala do tego kolesia i jak bede miał więcej informacji to dam znać chętnym.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Spoko, spoko dość to Was jeszcze nie mam.
Już wiem że na 100% będzie możliwość zapisania się na mikołowskim jako BBL Mikołów. Po zawodach informacja ta ma trafić na listę wyników więc mam nadzieję że spokojnie dopiszemy później te zawody do listy naszych startów.
Już wiem że na 100% będzie możliwość zapisania się na mikołowskim jako BBL Mikołów. Po zawodach informacja ta ma trafić na listę wyników więc mam nadzieję że spokojnie dopiszemy później te zawody do listy naszych startów.