NOWA
- Bil
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pozwólcie, że wtrącę swoje 3 grosze. Nie chcę tu robić jakiejś kryptoreklamy, ale wszystkim początkującym biegaczom, więc i Tobie Foczko polecam gorąco książkę Jerzego Skarżyńskiego "Biegiem po zdrowie". Sam dopiero raczkuję, a raczej pełzam na biegowych trasach od dwóch miesięcy i właśnie skończyłem tą lekturę. Dopiero mnie "oświeciło" i "wzięło"! Zobaczyłem ile błędów popełniałem i jak trzeba biegać by było super i nie bolało. I jest super...
Bil
[b]"Jeśli chcesz pobiegać - pobiegnij na milę.
Jeśli chcesz doświadczyć innego życia - wystartuj w maratonie."[/b]
[b]"Jeśli chcesz pobiegać - pobiegnij na milę.
Jeśli chcesz doświadczyć innego życia - wystartuj w maratonie."[/b]
- Foczka27
- Rozgrzewający Się
Słuchajcie moi mili, jestem w lekkim szoku, że otzymałam tak szybko i tak dużo porad, oczywiście w szoku pozytywnym. Wielkie dzięki, na pewno sprawdzę wasze rady.
Mam jeszcze pytanko tak na marginesie, ponieważ jestem nowa też i na tej stronce. Te literki "B" co one właściewie oznaczają, kiedy mogę sobie dodać drugie "B"?
Pozdrowionka
Mam jeszcze pytanko tak na marginesie, ponieważ jestem nowa też i na tej stronce. Te literki "B" co one właściewie oznaczają, kiedy mogę sobie dodać drugie "B"?
Pozdrowionka
FOCZKA GG 2619430
-
- Zaprawiony W Bojach
wiesz co - wedlug mnie to oznacza tyle co
B - ten juz "bla bla"
BB - ten "bla bla" nieco wiecej - mi sie "bla bla" zmienilo kiedys samo i nie wnikam jak to sie stalo - pewnie zalezy od ilosci wypowiedzi, a nie od tego "jakiej sa tresci" - czyli - nie wazne jakie masz "bla bla" wazne "co mowisz"
BBB - no ten to juz tyle "bla bla" ze juz pewnie zaczal tez biegac!
BBBB - ten co "najpierw biega - potem bla bla"
BBBBB - ten to juz tylko czasem "bla bla" a glownie biega!
...
i taki jest wlasnie charakter edukacyjny tej strony!
B - ten juz "bla bla"
BB - ten "bla bla" nieco wiecej - mi sie "bla bla" zmienilo kiedys samo i nie wnikam jak to sie stalo - pewnie zalezy od ilosci wypowiedzi, a nie od tego "jakiej sa tresci" - czyli - nie wazne jakie masz "bla bla" wazne "co mowisz"
BBB - no ten to juz tyle "bla bla" ze juz pewnie zaczal tez biegac!
BBBB - ten co "najpierw biega - potem bla bla"
BBBBB - ten to juz tylko czasem "bla bla" a glownie biega!
...
i taki jest wlasnie charakter edukacyjny tej strony!
..a czasem też b r z y d k i :)
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hihi, mozesz sobie dodac
literki B swiadcza o ilosci postow, co czasami mija sie z tym jak ktos dlugo jest na forum, jezeli jestes bardzo gadatliwa to po 50 postach dostaniesz drugie B... no i tak dalej az bedzie to maksymalna liczba, a przy kazdej nowej literce B zmieni sie napis z rozgrzewajacej sie na... ups nie pamietam.
a i ty sobie nie dodajesz, tylko walne gremium stwierdzi czy mozna czy jeszcze nie;)
literki B swiadcza o ilosci postow, co czasami mija sie z tym jak ktos dlugo jest na forum, jezeli jestes bardzo gadatliwa to po 50 postach dostaniesz drugie B... no i tak dalej az bedzie to maksymalna liczba, a przy kazdej nowej literce B zmieni sie napis z rozgrzewajacej sie na... ups nie pamietam.
a i ty sobie nie dodajesz, tylko walne gremium stwierdzi czy mozna czy jeszcze nie;)
-
- Zaprawiony W Bojach
o ile zauwazylem to nazwy poszczegolnych etapow wtajemniczenia w "bractwo" maja nazwy:
B - rozgrzewajacy sie
BB - dyskutant
BBB - wyga
BBBB - stary wyga
BBBBB - Zaprawiony W Bojach
BBBBB+... i jeszcze "Moderator" - ci sa NAjgorsi - jak jest sie szczegolnie pyskatym i bardzo malo sie biega (trzeba to udowodnic!) to gremium sie walnie zbiera i uznaje ze przyznaja ci taki tytul!
Okazja! Pewnie na 25 OSMW bedzie szansa zlapac jakiegos takiego co "juz ma" MODERATOR !
Jak sie daje zlapac to wtedy ... to juz cala historia:bleble:
B - rozgrzewajacy sie
BB - dyskutant
BBB - wyga
BBBB - stary wyga
BBBBB - Zaprawiony W Bojach
BBBBB+... i jeszcze "Moderator" - ci sa NAjgorsi - jak jest sie szczegolnie pyskatym i bardzo malo sie biega (trzeba to udowodnic!) to gremium sie walnie zbiera i uznaje ze przyznaja ci taki tytul!
Okazja! Pewnie na 25 OSMW bedzie szansa zlapac jakiegos takiego co "juz ma" MODERATOR !
Jak sie daje zlapac to wtedy ... to juz cala historia:bleble:
-
- Zaprawiony W Bojach
o rany!
jak sie nadyma ten stwor co go na mnie poslalas!
NO PRZECIEZ ZE NIC NIE MAM !!!!!! - jeno zachecam do "odszukiwania" Was na 25OSMW - hm... moze jakis konkurski malenki - odszukaj moderatora...
...Foczka27 - mowilem !!! - uderz w stol! Oni maja specjalne programy do przeszukiwania forum i wynajdowania wpisow na ich temat!
jak sie nadyma ten stwor co go na mnie poslalas!
NO PRZECIEZ ZE NIC NIE MAM !!!!!! - jeno zachecam do "odszukiwania" Was na 25OSMW - hm... moze jakis konkurski malenki - odszukaj moderatora...
...Foczka27 - mowilem !!! - uderz w stol! Oni maja specjalne programy do przeszukiwania forum i wynajdowania wpisow na ich temat!
-
- Zaprawiony W Bojach
marelox - nieeeee, no. żartuje
ale treningi to masz porzadne. jak patrze na taki plan treningów to zawsze mam wyrzut sumienia ze taki jestem leniwy
ale treningi to masz porzadne. jak patrze na taki plan treningów to zawsze mam wyrzut sumienia ze taki jestem leniwy