jakoś trudno mi uwierzyć że z wami można bardzo luźno (no może 2-3km a potem już coraz szybciej ) - ale jak bardzo luźno to się piszę.Asiula pisze:...ale luźno, bardzo luźno
Pozdrawiam
jakoś trudno mi uwierzyć że z wami można bardzo luźno (no może 2-3km a potem już coraz szybciej ) - ale jak bardzo luźno to się piszę.Asiula pisze:...ale luźno, bardzo luźno
Wiesz, może być tak, że po zrobieniu dychy w 45 minut będziemy mieli luźno. Bardzo luźno. Na klopieLukas75 pisze:jakoś trudno mi uwierzyć że z wami można bardzo luźno (no może 2-3km a potem już coraz szybciej ) - ale jak bardzo luźno to się piszę.Asiula pisze:...ale luźno, bardzo luźno
Pozdrawiam
E.. to świetna perspektywa. Ja to będę musiał poczekać 23 lata.Za 13 lat będę się łapać na podium
Zrób sobie zdjęcie w biegu przy prędkości 4min/km też będziesz latał, inaczej się nie daWapel pisze:@Jacek: czy Ty masz jakieś magiczne sprężynki w tych butach? :D bo znowu fruwasz
nie zdradzę co jem i piję, żeby mieć taki odlotJ@SIEK pisze:Czuję PRZEKRĘT
Pamiętacie zajęcia BBL gdzie Jacek kazał nam biegać z patykami? Że to niby ćwiczy coś tam? Terefere
Ze zdjęcia jasno wynika, że żeby mieć 4 min/km trzeba palcami w niebo!
Jak byś na to jechał to ja chętnie bo nie wpisywałem 5km parę cm poniżej bo strasznie dużo bym musiał wpisać a biegam już 4 min szybciej niż wtedy :P przynajmniej jak mam doby dzień, nie słoneczny i bez bro i % dnia poprzedniego :P Oglądałem to dziś na maratonach.pl ale nie było szczegółów. Ale to dystans dla mnie, nie to co połówka w Tychach ;/ I mam nadzieję, że tą 5 do auta uzbieramyJ@SIEK pisze:Np. 22 września bieg nocny w Chorzowie, start 20, 5km trasy oświetlonej pochodniami, na koniec podbieg pod Planetarium? Tak tylko pytam...