![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
pewnie w grę wchodziłby jakiś producent masek na halloweenmppietia pisze:Kadil będzie medialny, to może się jacyś sponsorzy znajdą
Trenować podbiegi a nie marudzićAsiula pisze:Nie ma w tym czasie jakiegoś "bardziej przyjemnego" biegu?!
Niestety nie mamppietia pisze:Trenować podbiegi a nie marudzićAsiula pisze:Nie ma w tym czasie jakiegoś "bardziej przyjemnego" biegu?!
W końcu jesteś kobietą, a która nie marudzi? (mam nadzieję, że moja tego nie przeczyta, bo będzie mi marudziłaAsiula pisze:Niestety nie mamppietia pisze:Trenować podbiegi a nie marudzićAsiula pisze:Nie ma w tym czasie jakiegoś "bardziej przyjemnego" biegu?!![]()
![]()
![]()
A ja słynę z marudzenia...
No właśniemppietia pisze:
W końcu jesteś kobietą, a która nie marudzi? (mam nadzieję, że moja tego nie przeczyta, bo będzie mi marudziła)
J@SIEK pisze:PUK PUK
Niniejszym wywołuję Państwo Trenerostwo do tablicy
Biegliście w zeszłym roku w Żorach, czas równy 48 minut. Pytanie - dlaczego na liście wyników są czasy do 49 minut, a potem kolejni przybiegli około 1h:03m? Co się stało z tymi, co mieli czasy między 50 a 63 minuty? Kadil ich wystraszył czy co? A może Kadil biegł na 48, i wszyscy którzy zdążyli uciec mają lepsze czasy, a ofiary Kadila dowlokły się z 15 minutową stratą?
Tutaj wyniki
J@SIEK pisze:PUK PUK
Biegliście w zeszłym roku w Żorach, czas równy 48 minut. Pytanie - dlaczego na liście wyników są czasy do 49 minut, a potem kolejni przybiegli około 1h:03m? Co się stało z tymi, co mieli czasy między 50 a 63 minuty? Kadil ich wystraszył czy co? A może Kadil biegł na 48, i wszyscy którzy zdążyli uciec mają lepsze czasy, a ofiary Kadila dowlokły się z 15 minutową stratą?
Tutaj wyniki
no masakra jakaśJ@SIEK pisze:PUK PUK
Tutaj wyniki