OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie ma mowy ... nie usunę
za ładny jesteś ...
za ładny jesteś ...
- klatomek
- Dyskutant
Krzysiu- bardzo ładny "karoryfer" Ci prześwituje.
Andrzej nie usuwaj tego zdjęcia. Poza tym to przepraszam, że nie podpowiedziałem Ci w trakcie biegu hasła do krzyżówki. Chyba za bardzo byłem zajęty biegiem.
PS Zrobienie 30,6 km na dzień przed zawodami ... nie jest dobrym pomysłem. Ale z drugiej strony- dobrze, że zrobiłem, bo na lekkim zmęczeniu byłem 38. A co by było bez sobotniego wybiegania? .... może podium ....
Pozdrawiam
Andrzej nie usuwaj tego zdjęcia. Poza tym to przepraszam, że nie podpowiedziałem Ci w trakcie biegu hasła do krzyżówki. Chyba za bardzo byłem zajęty biegiem.
PS Zrobienie 30,6 km na dzień przed zawodami ... nie jest dobrym pomysłem. Ale z drugiej strony- dobrze, że zrobiłem, bo na lekkim zmęczeniu byłem 38. A co by było bez sobotniego wybiegania? .... może podium ....
Pozdrawiam
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Ciebie też dogonięklatomek pisze:Krzysiu- bardzo ładny "karoryfer" Ci prześwituje.
Pewnie byś nie dobiegłklatomek pisze: A co by było bez sobotniego wybiegania? .... może podium ....
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Krzychu to ja już wszystko odszczekuję ...
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
z innej beczki ...
... jestem w posiadaniu zdjęć ze startu Maratonu Karkonoskiego (04.08.2012r.)
zdjęcia zrobiłem serią ok. 430szt. 1,27GB i jeśli ktoś z forumowiczów był i chce się na nich odnaleźć proszę o kontakt wypalę na płytce
... oczywiście to że się w tym biegu startowało nie jest warunkiem koniecznym ...
... startować mogli również żona/mąż, kochanka(-ek), dzieci, wnukowie, teściowe, chomik, rybki akwariowe ... i niejaki Chudy
... jestem w posiadaniu zdjęć ze startu Maratonu Karkonoskiego (04.08.2012r.)
zdjęcia zrobiłem serią ok. 430szt. 1,27GB i jeśli ktoś z forumowiczów był i chce się na nich odnaleźć proszę o kontakt wypalę na płytce
... oczywiście to że się w tym biegu startowało nie jest warunkiem koniecznym ...
... startować mogli również żona/mąż, kochanka(-ek), dzieci, wnukowie, teściowe, chomik, rybki akwariowe ... i niejaki Chudy
-
- Zaprawiony W Bojach
Uwaga, uwaga! BbL-owicze i K(C)lubowicze
Mamy dla Was kolejny konkurs
Spośród członków Clubu BbL, w mieście, gdzie do końca grudnia będzie najwięcej startów, rozlosujemy dwa zegarki Suunto zatem każdy start jest ważny – składa się na ogólną liczbę startów w mieście i przybliża Was do wygrania zegarka
Co trzeba zrobić, żeby dołączyć do Clubu? Wystarczy choć raz wystartować w zawodach, reprezentując Club BiegamBoLubię i przesłać swoje zgłoszenie na adresfundacja@fundacjabieganie.pl lub zgłosić swój start trenerom prowadzącym zajęcia BiegamBoLubię w jednej z miejscowości, gdzie odbywają się spotkania. Podobnie z kolejnymi startami.
A tak przedstawia się dzisiaj ilość członków Clubu BbL w poszczególnych miastach:
Biała Podlaska 0
Białystok 44
Bielsko-Biała 4
Bieruń 0
Bydgoszcz 17
Częstochowa 8
Gdańsk 17
Gdynia 31
Głogów 0
Gołdap 0
Inowrocław 0
Katowice 24
Kielce 0
Kraków 40
Kurzętnik 3
Lidzbark 0
Lublin 12
Łódź 39
Mikołów 14
Olsztyn 28
Opole 15
Pasłęk 9
Płock 5
Poznań 20
Racibórz 33
Rzeszów 14
Słupsk 17
Szczecin 12
Szklarska Poręba 0
Toruń 38
Wadowice 0
Wałbrzych 0
Wałcz 0
Warszawa 42
Wrocław 25
Wydminy 33
Zielona Góra 5
Zachęcamy do wspólnej zabawy
Justyna Grzywaczewska
Mamy dla Was kolejny konkurs
Spośród członków Clubu BbL, w mieście, gdzie do końca grudnia będzie najwięcej startów, rozlosujemy dwa zegarki Suunto zatem każdy start jest ważny – składa się na ogólną liczbę startów w mieście i przybliża Was do wygrania zegarka
Co trzeba zrobić, żeby dołączyć do Clubu? Wystarczy choć raz wystartować w zawodach, reprezentując Club BiegamBoLubię i przesłać swoje zgłoszenie na adresfundacja@fundacjabieganie.pl lub zgłosić swój start trenerom prowadzącym zajęcia BiegamBoLubię w jednej z miejscowości, gdzie odbywają się spotkania. Podobnie z kolejnymi startami.
A tak przedstawia się dzisiaj ilość członków Clubu BbL w poszczególnych miastach:
Biała Podlaska 0
Białystok 44
Bielsko-Biała 4
Bieruń 0
Bydgoszcz 17
Częstochowa 8
Gdańsk 17
Gdynia 31
Głogów 0
Gołdap 0
Inowrocław 0
Katowice 24
Kielce 0
Kraków 40
Kurzętnik 3
Lidzbark 0
Lublin 12
Łódź 39
Mikołów 14
Olsztyn 28
Opole 15
Pasłęk 9
Płock 5
Poznań 20
Racibórz 33
Rzeszów 14
Słupsk 17
Szczecin 12
Szklarska Poręba 0
Toruń 38
Wadowice 0
Wałbrzych 0
Wałcz 0
Warszawa 42
Wrocław 25
Wydminy 33
Zielona Góra 5
Zachęcamy do wspólnej zabawy
Justyna Grzywaczewska
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Słyszałem żeś wyjechał ale żeby tak daleko . Jak dla mnie tysiączki w sam raz .loko pisze:Runkrisie, ledwom żyw po 13h w samochodzie, także tylko tysiączki na stadinoe dla złapania pędu przed startami
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Gratulacje dla wszystkich, którzy podjęli trud półmaratonu w Iławie i ukończyli ten wyścig
Przypominam, że w najbliższą niedzielę w Olsztynie odbędzie się I Półmaraton Jakubowy - można się jeszcze zapisać
No i jeszcze podziękowania dla ekipy Olimpu, za to, że po raz kolejny fachowo doradzili co kupić, aby biegało się lepiej i trenerowi Loko, za kilka kolejnych cennych rad, z których skorzystałem wczoraj na swoim treningu, no i wiem teraz, że to były naprawdę dobre rady
Przypominam, że w najbliższą niedzielę w Olsztynie odbędzie się I Półmaraton Jakubowy - można się jeszcze zapisać
No i jeszcze podziękowania dla ekipy Olimpu, za to, że po raz kolejny fachowo doradzili co kupić, aby biegało się lepiej i trenerowi Loko, za kilka kolejnych cennych rad, z których skorzystałem wczoraj na swoim treningu, no i wiem teraz, że to były naprawdę dobre rady
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm