WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
- Życiówka w maratonie: brak
Ja dziś nie biegałem, ale za to wczoraj machnąłem 12 km po Ząbkach. Dziś oglądam mecz Polaków (nie wymagam wygranej, ale nich chociaż zaprezentują się godnie), a jutro oczywiście Skra (nawet w deszcz )
*** Biegam bo Lubię ***
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
Cześć.
Czy koszulki http://sklepbiegowy.com/sklep.php?md=pr ... bie-meska& występują tylko w rozmiarze L?
Przymierzam się do zakupu ale na mnie L-ka raczej będzie za duża (176cm/76kg).
Czy jest tutaj ktoś kto już zakupił taką L-kę ?
Czy koszulki http://sklepbiegowy.com/sklep.php?md=pr ... bie-meska& występują tylko w rozmiarze L?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Dasz radę/wytrzymasz bez biegania i lepiej odpoczywaj i się oszczędzaj. Ja ostatnio też musiałem nosić rękę w temblaku bo obojczyk zerwałem, a najgorsze były pierwsze 3 tygodnie kiedy nie miałem kontroli i władzy nad całą ręką. Przypadek sprawił że miałem rehabilitację w CMS obok Skry, więc siłą rzeczy postanowiłem szybko wrócić do zdrowia patrząc przez okno jak śmigacie na tartanie Na szczęście wszytko już jest ok i biegać też się da - więc w przyszłą sobotę się pojawię, a Ty Maksio97 wracaj do zdrowia i szykuj się na zimowy sezon na SkrzeNie pojawię się niestety - ręka w gipsie. Te dwa tygodnie to by wypadało raczej nie biegać, ale nie wiem, czy wytrzymam dłużej Trochę ciężki ten gips, no ale będę musiał :D
-
- Zaprawiony W Bojach
No nie wiem, na początku października miałem mieć sprawdzian w szkole na 1000m, a jak to wyjdzie po miesiącu bezruchu? Ale jeśli już, to może kilka truchcików po 20' zrobię pod koniec.
U mnie to na szczęście tylko przedramię (kość promieniowa, w miejscu typowym). W styczniu miałem takie paskudne złamanie prawego kciuka z przemieszczeniem. Musieli mi wbijać druty Kirschnera, łącznie przez prawie dwa miesiące byłem unieruchomiony.
Dzięki, zobaczymy się na Skrze za te 4 tyg. w takim razie
U mnie to na szczęście tylko przedramię (kość promieniowa, w miejscu typowym). W styczniu miałem takie paskudne złamanie prawego kciuka z przemieszczeniem. Musieli mi wbijać druty Kirschnera, łącznie przez prawie dwa miesiące byłem unieruchomiony.
Dzięki, zobaczymy się na Skrze za te 4 tyg. w takim razie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Zadzwoń do nich, ja znam osoby które mają na pewno mniejsze rozmiary, może akurat tylko takie im chwilowo zostały.krzysztofkocimski pisze:Cześć.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
Witam
w związku z uruchomieniem drugiego miejsca spotkań BbL Warszawa (każda sobota, godz. 8.30, stadion Agrykola - ul.Myśliwiecka 3/5/7) uspokajamy że zajęcia na Skrze przy ul. Wawelskiej 5 jak i czas ich rozpoczęcia pozostają bez zmian tj. każda sobota godz. 9.30!
W najbliższą sobotę zajęcia na Skrze poprowadzi Sandra i Robert a na Agrykoli Beata i gościnnie Adam Klein z portalu www.bieganie.pl
zapraszamy
p.j
w związku z uruchomieniem drugiego miejsca spotkań BbL Warszawa (każda sobota, godz. 8.30, stadion Agrykola - ul.Myśliwiecka 3/5/7) uspokajamy że zajęcia na Skrze przy ul. Wawelskiej 5 jak i czas ich rozpoczęcia pozostają bez zmian tj. każda sobota godz. 9.30!
W najbliższą sobotę zajęcia na Skrze poprowadzi Sandra i Robert a na Agrykoli Beata i gościnnie Adam Klein z portalu www.bieganie.pl
zapraszamy
p.j
-
- Wyga
Czy trenerzy też będą się zamieniać miejscami i czy tak naprawdę nie jest tak, że powoli migrujemy wszyscy na Agrykolę bo SKRA to miejsce "niepewne" ?
andrzej
andrzej
- beata
- Ekspert/Trener
Tak, trenerzy będą się zamieniaćaposzelezny pisze:Czy trenerzy też będą się zamieniać miejscami i czy tak naprawdę nie jest tak, że powoli migrujemy wszyscy na Agrykolę bo SKRA to miejsce "niepewne" ?
Nie migrujemy, tylko zajmujemy coraz większy obszar, bo jest nas już tyle, że powoli przestajemy się mieścić na jednym stadionie ...
Skra jest miejscem "pewnym", i to coraz bardziej - są już nawet toalety .
Zatem w najbliższą sobotę zapraszamy już na dwa stadiony - o 9.30 na Skrę, a już o 8.30 - na Agrykolę. Chętni i ambitni mogą przyjść i tu, i tu !
-
- Dyskutant
Obsługa w sklepie jest moim zdaniem rewelacyjna - polecamAdam Klein pisze:Zadzwoń do nich, ja znam osoby które mają na pewno mniejsze rozmiary, może akurat tylko takie im chwilowo zostały.krzysztofkocimski pisze:Cześć.
Cieszę się, że biegi będą w 2 miejscach Zdążę pobiegać przed pracą w niektóre soboty
-
- Wyga
Witam,
co się działo na Skrze w tę sobotę, podajcie jakieś szczegóły ... kto prowadził trening, jak wrażenia, ciężko było ?
co się działo na Skrze w tę sobotę, podajcie jakieś szczegóły ... kto prowadził trening, jak wrażenia, ciężko było ?
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
Ja startuje w Biegnij |Warszawo, ale tam nie ma możliwości zgłoszenia przynależności . Jak odbierałem pakiet startowy, to nawet w tej sprawie informowałem się.
*** Biegam bo Lubię ***