WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
- Życiówka w maratonie: brak
Ja dziś nie biegałem, ale za to wczoraj machnąłem 12 km po Ząbkach. Dziś oglądam mecz Polaków (nie wymagam wygranej, ale nich chociaż zaprezentują się godnie), a jutro oczywiście Skra (nawet w deszcz
)

*** Biegam bo Lubię ***
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
Cześć.
Czy koszulki http://sklepbiegowy.com/sklep.php?md=pr ... bie-meska& występują tylko w rozmiarze L?
Przymierzam się do zakupu ale na mnie L-ka raczej będzie za duża (176cm/76kg).
Czy jest tutaj ktoś kto już zakupił taką L-kę ?
Czy koszulki http://sklepbiegowy.com/sklep.php?md=pr ... bie-meska& występują tylko w rozmiarze L?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Dasz radę/wytrzymasz bez biegania i lepiej odpoczywaj i się oszczędzaj. Ja ostatnio też musiałem nosić rękę w temblaku bo obojczyk zerwałem, a najgorsze były pierwsze 3 tygodnie kiedy nie miałem kontroli i władzy nad całą ręką. Przypadek sprawił że miałem rehabilitację w CMS obok Skry, więc siłą rzeczy postanowiłem szybko wrócić do zdrowia patrząc przez okno jak śmigacie na tartanieNie pojawię się niestety - ręka w gipsie. Te dwa tygodnie to by wypadało raczej nie biegać, ale nie wiem, czy wytrzymam dłużejTrochę ciężki ten gips, no ale będę musiał :D

-
- Zaprawiony W Bojach
No nie wiem, na początku października miałem mieć sprawdzian w szkole na 1000m, a jak to wyjdzie po miesiącu bezruchu? Ale jeśli już, to może kilka truchcików po 20' zrobię pod koniec.
U mnie to na szczęście tylko przedramię (kość promieniowa, w miejscu typowym). W styczniu miałem takie paskudne złamanie prawego kciuka z przemieszczeniem. Musieli mi wbijać druty Kirschnera, łącznie przez prawie dwa miesiące byłem unieruchomiony.
Dzięki, zobaczymy się na Skrze za te 4 tyg. w takim razie
U mnie to na szczęście tylko przedramię (kość promieniowa, w miejscu typowym). W styczniu miałem takie paskudne złamanie prawego kciuka z przemieszczeniem. Musieli mi wbijać druty Kirschnera, łącznie przez prawie dwa miesiące byłem unieruchomiony.
Dzięki, zobaczymy się na Skrze za te 4 tyg. w takim razie

- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Zadzwoń do nich, ja znam osoby które mają na pewno mniejsze rozmiary, może akurat tylko takie im chwilowo zostały.krzysztofkocimski pisze:Cześć.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48:09
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 47,77
- Życiówka w maratonie: 3;57,70
Witam
w związku z uruchomieniem drugiego miejsca spotkań BbL Warszawa (każda sobota, godz. 8.30, stadion Agrykola - ul.Myśliwiecka 3/5/7) uspokajamy że zajęcia na Skrze przy ul. Wawelskiej 5 jak i czas ich rozpoczęcia pozostają bez zmian tj. każda sobota godz. 9.30!
W najbliższą sobotę zajęcia na Skrze poprowadzi Sandra i Robert a na Agrykoli Beata i gościnnie Adam Klein z portalu www.bieganie.pl
zapraszamy
p.j
w związku z uruchomieniem drugiego miejsca spotkań BbL Warszawa (każda sobota, godz. 8.30, stadion Agrykola - ul.Myśliwiecka 3/5/7) uspokajamy że zajęcia na Skrze przy ul. Wawelskiej 5 jak i czas ich rozpoczęcia pozostają bez zmian tj. każda sobota godz. 9.30!
W najbliższą sobotę zajęcia na Skrze poprowadzi Sandra i Robert a na Agrykoli Beata i gościnnie Adam Klein z portalu www.bieganie.pl
zapraszamy
p.j
-
- Wyga
Czy trenerzy też będą się zamieniać miejscami i czy tak naprawdę nie jest tak, że powoli migrujemy wszyscy na Agrykolę bo SKRA to miejsce "niepewne"
?
andrzej

andrzej
- beata
- Ekspert/Trener
Tak, trenerzy będą się zamieniaćaposzelezny pisze:Czy trenerzy też będą się zamieniać miejscami i czy tak naprawdę nie jest tak, że powoli migrujemy wszyscy na Agrykolę bo SKRA to miejsce "niepewne"?

Nie migrujemy, tylko zajmujemy coraz większy obszar, bo jest nas już tyle, że powoli przestajemy się mieścić na jednym stadionie ...

Skra jest miejscem "pewnym", i to coraz bardziej - są już nawet toalety

Zatem w najbliższą sobotę zapraszamy już na dwa stadiony - o 9.30 na Skrę, a już o 8.30 - na Agrykolę. Chętni i ambitni mogą przyjść i tu, i tu

-
- Dyskutant
Obsługa w sklepie jest moim zdaniem rewelacyjna - polecamAdam Klein pisze:Zadzwoń do nich, ja znam osoby które mają na pewno mniejsze rozmiary, może akurat tylko takie im chwilowo zostały.krzysztofkocimski pisze:Cześć.

Cieszę się, że biegi będą w 2 miejscach

-
- Wyga
Witam,
co się działo na Skrze w tę sobotę, podajcie jakieś szczegóły ... kto prowadził trening, jak wrażenia, ciężko było ?
co się działo na Skrze w tę sobotę, podajcie jakieś szczegóły ... kto prowadził trening, jak wrażenia, ciężko było ?
- DarioS
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:54:25
Ja startuje w Biegnij |Warszawo, ale tam nie ma możliwości zgłoszenia przynależności
. Jak odbierałem pakiet startowy, to nawet w tej sprawie informowałem się.

*** Biegam bo Lubię ***