odrazu dziwny... po prostu dobrze zorganizowanyjackma pisze:
Aż tak dziwny nie jestem
![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
odrazu dziwny... po prostu dobrze zorganizowanyjackma pisze:
Aż tak dziwny nie jestem
Chyba Adamie dawno pociągiem nie jeździłeśAdam_W pisze:sprawdziłem rozkład jazdy pociągów i tak:
załapiemy się na pociąg do Białegostoku - w Orzeszu będzie o 15:48 (oczywiście przy założeniu że rozpoczęcie biegu się opóźni, bo w przeciwnym razie wszyscy biegniemy tak żeby być poniżej 50 min.)
późniejsze pociągi o 16:15 - do Raciborza i 16:17 - do Katowic, 16:51 - do Katowic.
Ciekawie się zapowiada, już to widzę stojących biegaczy przed szlabanem - a później o 17-tej relacja w Teleekspresie.
Będziemy mieli nową konkurencję lekkoatletycznąmppietia pisze:Chyba Adamie dawno pociągiem nie jeździłeśAdam_W pisze:sprawdziłem rozkład jazdy pociągów i tak:
załapiemy się na pociąg do Białegostoku - w Orzeszu będzie o 15:48 (oczywiście przy założeniu że rozpoczęcie biegu się opóźni, bo w przeciwnym razie wszyscy biegniemy tak żeby być poniżej 50 min.)
późniejsze pociągi o 16:15 - do Raciborza i 16:17 - do Katowic, 16:51 - do Katowic.
Ciekawie się zapowiada, już to widzę stojących biegaczy przed szlabanem - a później o 17-tej relacja w Teleekspresie.![]()
Ten o 15:48, to nie wcześniej jak o 16:30 będzie jechał, ja to bym się tych opóźnionych z 14 bardziej bał, w końcu to PKP
W zabawie liczą się stary od 3 września, więc zaczynamy od zera ale im więcej członków, tym większe szanse.Asiula pisze:Juz jest 15... Świerklaniec w koncu już zaliczyłam![]()
Jaką połówkę po południu masz na myśli?smt pisze: a dla Jacka dobrym rozruchem może być bieg dzika rano i połówka po południu :P
To ja w Tychach występuję pod banderą BBL-u Mikołówjackma pisze:Ludki i ludkowie!!! Zakasać rękawy i do zabawy!!!
Pokażmy wszystkim,że kilkudziesięciotysięczny Mikołów jest aktywny, nie leżymy na kanapach i możemy konkurować z największymi uczestnikami/miastami akcji. Na zajęciach jest nas po 20-30 osób i niech przełoży się to na starty w zawodach. Nie muszą być to wyścigi, ale zgodnie z przesłaniem akcji BiegamBoLubię niech jest to dobra zabawa i pokazanie, że w każdym wieku można być aktywnym.
Czasem nawet nic to nie kosztuje tak jak niedzielna dziesiątka w Orzeszu, oraz w następną sobotę nocna dziesiątka w Czerwionce. Są to dystanse do których spokojnie przygotowują nas sobotnie spotkania BBLu.
http://www.biegambolubie.com.pl/uwaga-u ... wicze.html
W Klubie BBL Mikołów tylko 14 osób!!! Poprawmy statystyki!!!
W Orzeszu jest jeszcze 5km "bieg po zdrowie" i to już zrobi każdy z BBL-usmt pisze:Tak jak Jacek wspomniał Orzeska dycha niech będzie przetarciem do dobrej zabawy w kolejnych startach, a nasze grono na pewno się powiększy
Jacek dało się oddychać w takiej masce?jackma pisze:Łukasz da się biegać,
Musicie temat w sobotę rzucić, może ktoś się skusi na 5...Lukas75 pisze:
W Orzeszu jest jeszcze 5km "bieg po zdrowie" i to już zrobi każdy z BBL-u
Olewają nasLukas75 pisze: I ostanie nie wiem dlaczego nie jestem na liście BBL-u Mikołów już startowałem jako BBL co jeszcze muszę zrobić?