Moderator: infernal
poraz pierwszy widze zeby tak fajnie byly rozpisane tempa wg jakiejs strony! dzieki Tomek!pulchniak pisze:tutaj sobie obczaj tempa
te dwa złamania 4h to napisałem tak wtedy gdy dostałem zapalenia tego rozciegna, niewiedzialem ze pzejdzie mi na tyle i w takim czasie ze nabiegam dwa maratony ponizej 4h! Teraz juz wiem ze powinno sie udac bez zadnego problemumihumor pisze:Panucci - na ile ty ten Wrocek chcesz biec skoro robisz wybieganie 35km w takim tempie, z takiego wybieganie to wnioskuje, że 3:30 to spokojnie. Jakie ci wychodziły teraz tygodniówki bo widzę, że jak rozcięgno się rozcięgło to dajesz w kocioł konkretnie
O co biega w twoim treningu bo on na 4 h w maratonie to nie jest i może lepiej pobiec raz a dobrze niż dwa tematy na pół gwizdka, dziś siekonąłes prawie maraton na 3:50, z treningu, nie na świeżości, bez załadowania węglowodanami, picia wynalazków dzień przed i w dzień biegu i całej tej karuzeli, no nie kuszę ale na złamanie 3:40 to Cie na dziś stać spokojowo i to pewnie ładne złamanie.
dzieki Tomek, dzisiaj Wasza a w zasadzie chyba Twoja <bo Darka cos dopadło> kolej na dlugi bieg.pulchniak pisze:Łaadnie Panucci. Niezły bieg
heh moze przed Wrockiem sobie coś golnepulchniak pisze:Panucci ma niesamowite zdolności regeneracyjne ale to ambitny plan te dwa maratony pod rząd
stawiam na min 10 min :Ppanucci10 pisze:Co do planu dwóch maratonów to moze i ambitnie ale w tamtym roku miałem przerwe 3tyg miedzy maratonami i poprawiłem życiówke o 8mina w tym jest 5tyg
i licze na 10min
żarcik
dokładnie takmihumor pisze:Do twojej poweselnej dyszki mam taki komentarz; najlepsza na kaca jest porządna praca
no mam z tym duzy właśnie problempysia222 pisze:moja uwaga jest tylko taka, że powinieneś bardziej równo to biegać
teren jest pofałdowany i jak trafi mi sie pod gorke to lekko odpuszczam coby sie nie załatwic, mógłbym w sumie biegać po w miare płaskim terenie ale nie chce mi sie tam i z powrotem robić tyle powtorzeńpysia222 pisze:nie wiem czemu masz az tak duze różnice, czy to bład pomiarowy czy tak szarpiesz lub teren jest nierówny
heh moze i jestem ale bardziej mnie interesuje przebiegniecie w dobrym zdrowiu Wrocławia i Poznania <oczywiście z 3-jką z przodupysia222 pisze:Po tempach widze, ze jesteś na 3:30 ale to już było pisane
no właśniepiotr_j pisze:zdaje mi się, że interwały powinny byc w tempie biegu na taki dystans, żeby suma dystansów interwałowych mieściła się w przedziale 1/3-2/3 dystansu z którego brane jest tempo.
Jeśli tak to tutaj przy 16km wychodziłoby tempo mniej więcej połówki czyli jakieś 4:43, więc większośc odcinków gdzieś około tego oscyluje.