Komentarz do artykułu Columbia Ravenous Lite – test lekkiej terenówki
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Niestety nie mialem czasu pogadac z przedstawicielem o butach.
Columbia lubuje sie w nowinkach technicznych i na wiosne wychodza z najnowsza wersja odziezy chlodzacej Omni Freeze Zero.
Dostalem rekawki na ramiona.
Columbia lubuje sie w nowinkach technicznych i na wiosne wychodza z najnowsza wersja odziezy chlodzacej Omni Freeze Zero.
Dostalem rekawki na ramiona.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wracając do Ravenous Lite, jak oceniacie przyczepność gumy bieżnika do kamieni/skały? Na zdjęciu wygląda to obiecująco.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Jak się obiektywnie przyjrzeć bieżnikowi tych Columbii to równie a może nawet bardziej agresywny bieżnik mają Nike Pegausus

Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:36:09
- Życiówka w maratonie: 2:59:20
- Kontakt:
W tym co napisał zoltar7 coś jest; rzeczywiście bieżnik nie wygląda agresywnie i jest dosyć płytki. Na pewno nie aż tak jednak, jak w szosówkachKangoor5 pisze:Wracając do Ravenous Lite, jak oceniacie przyczepność gumy bieżnika do kamieni/skały? Na zdjęciu wygląda to obiecująco.

Powiem Ci, że niewiele biegałem po gołych skałach. Na Transjurze i Chudym Wawrzyńcu się czasem zdarzały wolałem jednak na nie nie stąpać. Nie ze względu na potencjalny poślizg: po prostu ziemia obok była dużo bardziej miękka

-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki,
Właśnie o to chodzi. Mniejsze znaczenie ma dla mnie kształt bieżnika, liczy się przede wszystkim przyczepność gumy, z której jest wykonany.
Właśnie o to chodzi. Mniejsze znaczenie ma dla mnie kształt bieżnika, liczy się przede wszystkim przyczepność gumy, z której jest wykonany.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
-
- Zaprawiony W Bojach
właśnie o to chodzi, na śliskim ale twardym podłożu nie trzeba wielkich zębów, ale ogólnego trzymania danej mieszanki.
-
- Dyskutant
Wczoraj w nich zrobiłem Bieg Teplickimi Skałami ( "Buffo Cross" ) W zasadzie są tam same piaskowce (większe, mniejsze, schody kamienne; w skałkach mokre i śliskie ) Dosyć ostre podejście/zbieg kocimi łbami. Startowałem w nich w tym terenie z duszą na ramieniu, (wcześniej biegałem tylko w pancernych butach trailowych ) ale sprawidzły się pięknie.Kangoor5 pisze:Wracając do Ravenous Lite, jak oceniacie przyczepność gumy bieżnika do kamieni/skały? Na zdjęciu wygląda to obiecująco.
Ten bieżnik na fotach wygląda moze i niepozornie, ale daje radę. Było ostatnio trochę opadów i w lesie na umiarkowanym błocku tudzież miękkiej podmokłej trawie szły jak rasowe terenówki.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Filipisz. Mam i ja 
Właściwie to kupiłem je na wędrowanie po górach, bo chwilowo przełajów nie biegam. Będę musiał jednak zabrać halówki na trudniejsze "wspinaczkowe" odcinki, szkoda było by poprzecierać siateczkę.
Kupiłem dopasowane "na styk", żeby móc regulować wielkość wkładkami. Teraz już widzę, że raczej z wkładek zrezygnuję.

Właściwie to kupiłem je na wędrowanie po górach, bo chwilowo przełajów nie biegam. Będę musiał jednak zabrać halówki na trudniejsze "wspinaczkowe" odcinki, szkoda było by poprzecierać siateczkę.
28 cm dla rozmiaru 44. I masa 186g bez wkładkiheniekk pisze:Mógłby ktoś podać długość wkładki dla któregoś z rozmiarów. Chciałbym skonfrontować z oficjalnymi danymi.

-
- Zaprawiony W Bojach
Za 199 w Intersporcie w Warszawie w Złotych Tarasach. Jeżeli chcesz to moge to jutro potwierdzić
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
-
- Zaprawiony W Bojach
W Krakowie w Intersportach są w tym tygodniu po 179,99.
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
no to to jest zarabista cena za te butki !!!
na krótkie/srednie biegi górskie/terenowe to są idealne startóweczki do bicia rekordów
wiem z własnego doświadczenia
na krótkie/srednie biegi górskie/terenowe to są idealne startóweczki do bicia rekordów

wiem z własnego doświadczenia

"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"