30-tki jej służą

Moderator: infernal
heh jak by tak miało byc to by bylo superKrzychu M pisze:Widocznie twoja stopa potrzebowała więcej ruchu![]()
30-tki jej służą
no to piękne założenia:) 3mam kciuki za trenigi bezkontuzyjne i oczywiscie sam start! Moja żonka zawsze ze mną jeździ i robi za mojego osobistego fotografa a na dodatek jest najlepszym kibicem na świecie hehe:) ale do biegania nie moge Jej przekonac wiec ukłony dla Ciebie i żonkimihumor pisze:Tak - Poznań mam na celowniku, przygotowuję się pod 3.20 i na razie idzie nie najgorzej, żona moja chyba też pobiegnie tam debiucik z planem może na 4h ale to się jeszcze zobaczy jak przygotowania pójdą. Testowo biegniemy 15.09 półmaraton w Wadowicach. W Poznaniu koniecznie musimy się spotkać
raczej odpadam! nie mam predkosci w ogole, a nie chce sie obciazac dodatkowo, na dyche musze poleciec zyciówke a tydzien po maratonie nie bede pewnie w stanieKrzychu M pisze:a może pobiegniemy 10-che w Krakowie,tydzień po twoim Wrocławiu.
zazdroszcze Ci urlopuKrzychu M pisze:Ja od jutra 2 tygodnie na urlopie(nie od biegania )
Tylko tam gdzie lecę są straszne upały i nie wiem jak będe te 30-tki biegał.
Oby zdrowie było to jakoś będzie
heh dzienks, ale miało byc wolniej! Za to Twoja 30stka tez super Ci wyszłaplusch pisze:No, Twoje interwały robią niezłe wrażenie
LadyE pisze:Panucci to kiedy lamiesz 40min?
heh to jes mój planLadyE pisze:co to za plan ktory zaklada tak wolne bieganie?
Panucci to kiedy lamiesz 40min?
co to za plan ktory zaklada tak wolne bieganie?
no pewnie od razu walnąć taki wynik do którego pozniej sie nie zblizeLadyE pisze:po co sie rozdrabniac lepiej pobiec raz a dobrze
chcialabym w w-wie ale cos zaczynam powatpiewac w to czy uda sie w tym roku
heh trzymaj trzymaj i to mocno! Napewno sie sprzyda bo dwa maratony przedemną i trzeba je jakos przebiecpysia222 pisze:panucci trzymak kciuki za stope
3:30 w Warszawie?? widzę zaczyna się zbierać większa grupka..fajnie bo tak się lepiej biega, a ze to tempo 4:58 będzie konwersacyjne zapowiada się ciekawe 3,5 godzinyLadyE pisze:po co sie rozdrabniac lepiej pobiec raz a dobrze
chcialabym w w-wie ale cos zaczynam powatpiewac w to czy uda sie w tym roku