Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Jagoda12
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Może jest ktoś zainteresowany kupnem butów ? Są naprawdę świetne. Bardzo lekkie i wygodne. Niestety w tej chwili nie mogę biegać,a buty leżą w szafie :( Używane były tylko kilka razy, stan b.dobry.
http://allegro.pl/profesjonalne-buty-bi ... 12158.html
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
scieslik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jagoda12 bez sensu zamieszczasz ogłoszenie gdzie popadnie, od tego jest dział "sprzedam"
Obrazek
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

a tak się pochwalę

to jest wiek kiedy trzeba zaczynać :)

[url]http://www.pro-run.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=225:soneczny-trening&catid=42:news&Itemid=104[url]

moje dziecie w pomarańczowej czapeczce
Awatar użytkownika
zu.zu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czadowe. Pełnia energii i radości. Widać na niektórych zdjęciach dużą kreatywność we wdrażaniu zasady Natur Kaps Mila, czyli "dowolny sposób pokonywania trasy sprzyjają dobrej zabawie." :hahaha: Szczególnie przez jedno dziecię w - tak, tak - pomarańczowej czapeczce. :hejhej: Za to na jednej focie ze slalomu - fiu, fiu - sylwetka pełna profeska. :spoczko:

Strasznie fajowe. Asia - takie wypady nie są najlepszą procą na Twoje kryzysy, żeby je w kosmos wystrzelić? :)
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1:01:00

Nieprzeczytany post

Witaski,
ja też po urlopie

No niewiarygodne jak bardzo w 2 tygodnie można się odzwyczaić od pracy i obowiązków domowych!!
i od biegania :hahaha:

Mój dzielny chłop biegał po Czarnogórze i Chorwacji, bo on nieszczęśnik niebawem w maratonie chce startować.
Ja sobie odpuściłam, bo temperatury motywowały mnie do ukrycia się pod natryskiem na kampingu :hahaha:

Próbowaliśmy po górach chodzić, ale to masakra. Pokonało nas słońce i brak wody. Ale upał ma też pozytywny wymiar. Mimo polegania ustawicznego schudłam. No po prostu jeść się też nie dało.

No a teraz niech mi ktoś kopa w d... da. Czas ruszyć cztery litery i za robotę się brać!!
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

witamy !
nastaw się !
leci kopniak !
ruszaj na trasę albo basen, żeby spadek wagi porulopowo utrzymać :)
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj Joaśka, Ty to masz kopa! Chyba w locie z głodu umrę :hej:

Wczorajsze bieganie zniweczyła moja matka. Uszczęśliwiła mnie jabłkami i śliwkami, więc dzisiaj jestem "niepobiegana" za to mam powidła, jabłka przesmażone do naleśników, ryż z jabłkami jeszcze został na dzisiejszy obiad i kawał drożdżowca ze śliwkami!

Ale dzisiaj jadę na basen, żeby nie wiem co! Może nawet na ten basen pobiegnę.....
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

a ty daleko od Wrocławia bo może byś przybiegła do mnie z kilkoma słoikami tych powideł ? albo lepiej z plackiem i powidłami :)
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Joaśka, daleko :ojnie: spod Łodzi.
Tym bardziej podziwiam twojego kopa, że sięgnął :)

Ale jak byś na jaki maraton do 100licy, albo Poznania, albo gdziekolwiek kole Łodzi jechała, to możesz się do mnie wprosic na domowe powidła z pieczonym chlebem. A za drzwiami mam "las" do biegania, więc trening gratis :hahaha:
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

no żebyś się nie zdziwiła ja za powidłami śliwkowymi to na koniec świata pojadę :)

a apropo awantur wśród facetów - wątek o Wyborczej - rewelacja ! klasyka gatunku - czyta się to rewelacyjnie - dobrze, że to wirtualnie bo jakby sie do noży dorwali to by się krew polała :) :)
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja próbowałam podjudzać do jakiejś awanturki, ale bezskutecznie.
No ja nie wiem co z Was za baby... W realu to się ze wszystkimi babami już dawno pożarłam i nie odzywam, a tu nic...

Oczywiście można by wywlec aborcje i Madzie z Sosnowca, ale jakoś trudno nawiązać do biegania :hej:

A może coś naukowo, np Grupa krwi a wyniki na 10km albo jeszcze bardziej naukowo Brunetki lepiej biegaja niż blondynki. :hejhej:

ps. zgadnijcie jaki mam kolor włosów :usmiech:
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eee tam
a co z farbowanymi ???? zaliczać do blondynek czy brunetek ? a co z rudymi (naturalnymi i farbowanymi) po za tym w Polsce i tak najwięcej jest szatynek ... i jeszcze jak to z postrzeganiem koloru ... może być różnie zwłaszcza jak się faceci wtrącą

bardziej mi się podoba badanie grupy krwi wpisujcie zobaczymy czy tu jest jakaś zależność :)

grupa krwi ARh- na 10 km - 58 minut :)

tylko nie specjalnie widzę tu powód do awantury bo jaki ktoś ma wpływ na grupę krwi ? :hej:
Awatar użytkownika
dont_ask
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oj, nigdy wiadomości w TV nie oglądałaś? Z tych samych oczywistych faktów można wyciągać skrajnie różne wnioski!!

Ty biegniesz AŻ 58 minut!! Zgroza!! Ja biegnę tylko 61!! :hej: :hej: :hej: ARH+ zatem lepsza! hihihihi
Awatar użytkownika
Angua
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Biorąc pod uwagę, że mam grupę RH 0, czyli tą najstarszą, to powinnam śmigać jak chart, a czas mam taki, że wstyd napisać :hahaha: Jestem szatynką :lalala:

A z ciekawych wiadomości http://fakty.interia.pl/ciekawostki/new ... re,1835010 :hej:
I jeszcze chciałam się pochwalić, że ostatnio wzbogaciłam swoją dietę o muchy :uuusmiech:
Blogowanie
Komentowanie
Obrazek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O to Ty jesteś dawcą idealnym :oczko:
ODPOWIEDZ