![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Zapisałaś się ?? Mi ten start koliduje z przygotowaniami do maratonu ale pobiec trzeba.
Naliczyłem na liście startowej 24 osoby będące członkami AKM lub BBL i 8 niezrzeszonych z Olsztyna i okolic (np. Jonkowo). Z tego co się dowiedziałem nie jest organizowany wspólny wyjazd, raczej dojeżdżamy własnymi samochodamimarius-p pisze:dużo osób jedzie do Lubawy , bedzie jakiś zorganizowany transport ?
No to już ci szukam ekipymarius-p pisze:Ja do Lubawy jade i prawdopodobnie będę miał wolne miejsca w samochodzie ,
jak ktoś chętny proszę o maila.
Dla członków AKM jest zniżkamarius-p pisze: Ze startu trialowego w Olsztynie rezygnuje , bo 45 zł to za dużo ( w zamian medal )
Jednego znalazłem (Paweł S.) i szukam nadal, może sam się skuszę jak nie zabiorę się z ekipą z Jarotmarius-p pisze:Ja do Lubawy jadę i prawdopodobnie będę miał wolne miejsca w samochodzie ,
jak ktoś chętny proszę o maila.
Mi ten start też nie pasuje bo powinienem zrobić długie rozbieganie przed maratonem, ale jeszcze nie podjąłem decyzjimarius-p pisze:Ze startu trialowego w Olsztynie rezygnuje , bo 45 zł to za dużo ( w zamian medal )
A jakieś starty jeszcze w tym roku planujesz?techgraph pisze:
i tak nie biegnę ... co prawda nie z powodu kwoty a kontuzji i braku formy ... ale chętnie pokrytykuję ...![]()