OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tak, zapisałam się. Przebiegnę kilka pierwszych km, a potem się zobaczy Myślałam, że będę zamykać listę, a tu już kilkanaście kolejnych osób za mną. Ale ja z tą muzyką i słuchawkami na serio, naprawdę nie będzie można słuchać mp3 w trakcie biegu?
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
Pewnie orgi mają jakieś nieprzyjemne doświadczenie z innych edycji biegu w terenie i dlatego pojawił się taki punkt w regulaminie. Ja biegnę prawdopodobnie rekreacyjnie a co będzie to się jeszcze zobaczy.
-
- Stary Wyga
dużo osób jedzie do Lubawy , bedzie jakiś zorganizowany transport ?
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Naliczyłem na liście startowej 24 osoby będące członkami AKM lub BBL i 8 niezrzeszonych z Olsztyna i okolic (np. Jonkowo). Z tego co się dowiedziałem nie jest organizowany wspólny wyjazd, raczej dojeżdżamy własnymi samochodamimarius-p pisze:dużo osób jedzie do Lubawy , bedzie jakiś zorganizowany transport ?
http://www.domtel-sport.pl/zgloszenia_m ... LP_impr=21
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
czytam zaległości ...
już jakiś czas temu pomyślałem że istnieje specyficzny język biegaczy ...
lista przebojów - proszę o następne typy:\
nr 1 - tzw hicior
"traktuję ten start treningowo" - no to na wypadek słabego wyniku ... tekst stosowany zarówno przed jak i po biegu ...
nr 2 - też ścisła czołówka
"wogóle się nie wyjechałem" - hmm no nie wiem ... to trochę w nawiązaniu do nr 1 ... czyli nie wyszło ... ale wogóle się nie starałem ... bądź odmienna interpretacja ... machnąłem życiówkę ale żeby "dobić" kolegów sugestia że mogłem o wiele wiele lepiej i w zasadzie powinno mi się co najmniej 2-3 minuty odjąć ...
nr 3
"coś mi zaszkodziło" ... no wiadomo (ja często ten tekst stosuję i spotyka się ze zrozumieniem) ... he he
nr 4
"nie wiem ... chyba odwodniłem się" - czyli złoty środek dla uzasadnienia nr 1, 2 i 3
nr 5
" w ostatni tygodniu ... (no i tu pole do popisu ... generalnie było pod górkę jakieś 8-15%)"
nr 6
"na jaki czas lecisz" ... aaa tu cię mam ... czyli sprawdzić po biegu wynik koleżanki/kolegi ... i rozliczyć ... znaczy wbić szpilę
nr 7
"jak ci poszło" ... oczywiście znam wynik koleżanki/kolegi ... i wiem że nie poszło ... oj oj nieładnie !!!
nr 8
?
ps.
wszystkie te "teksty" należy pod rygorem narażenia się na krytykę zastosować ze zdecydowanym wyprzedzeniem osoby która nas "przeegzaminuje"
już jakiś czas temu pomyślałem że istnieje specyficzny język biegaczy ...
lista przebojów - proszę o następne typy:\
nr 1 - tzw hicior
"traktuję ten start treningowo" - no to na wypadek słabego wyniku ... tekst stosowany zarówno przed jak i po biegu ...
nr 2 - też ścisła czołówka
"wogóle się nie wyjechałem" - hmm no nie wiem ... to trochę w nawiązaniu do nr 1 ... czyli nie wyszło ... ale wogóle się nie starałem ... bądź odmienna interpretacja ... machnąłem życiówkę ale żeby "dobić" kolegów sugestia że mogłem o wiele wiele lepiej i w zasadzie powinno mi się co najmniej 2-3 minuty odjąć ...
nr 3
"coś mi zaszkodziło" ... no wiadomo (ja często ten tekst stosuję i spotyka się ze zrozumieniem) ... he he
nr 4
"nie wiem ... chyba odwodniłem się" - czyli złoty środek dla uzasadnienia nr 1, 2 i 3
nr 5
" w ostatni tygodniu ... (no i tu pole do popisu ... generalnie było pod górkę jakieś 8-15%)"
nr 6
"na jaki czas lecisz" ... aaa tu cię mam ... czyli sprawdzić po biegu wynik koleżanki/kolegi ... i rozliczyć ... znaczy wbić szpilę
nr 7
"jak ci poszło" ... oczywiście znam wynik koleżanki/kolegi ... i wiem że nie poszło ... oj oj nieładnie !!!
nr 8
?
ps.
wszystkie te "teksty" należy pod rygorem narażenia się na krytykę zastosować ze zdecydowanym wyprzedzeniem osoby która nas "przeegzaminuje"
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie rewelacja
1. stosuję i mam w planach
2. podobnie, zawsze to wytłumaczenie
3. nie stosuję
4. to prawda ale przy dystansach powyżej 20km
5. nie pod górkę ale start prosto z treningu - no to jest typowe
6. niezbędna wiedza przed startem
7.
8. ?
Po takim instruktażu pytania do kolegi na temat startu w Lubawie: nr 1, 5, 6 a potem 7
1. stosuję i mam w planach
2. podobnie, zawsze to wytłumaczenie
3. nie stosuję
4. to prawda ale przy dystansach powyżej 20km
5. nie pod górkę ale start prosto z treningu - no to jest typowe
6. niezbędna wiedza przed startem
7.
8. ?
Po takim instruktażu pytania do kolegi na temat startu w Lubawie: nr 1, 5, 6 a potem 7
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
pytanie bezprzedmiotowe bo nie biegnę ... chyba że w kategorii "sprawni inaczej"
-
- Stary Wyga
Ja do Lubawy jade i prawdopodobnie będę miał wolne miejsca w samochodzie ,
jak ktoś chętny proszę o maila.
Ze startu trialowego w Olsztynie rezygnuje , bo 45 zł to za dużo ( w zamian medal )
Ze startu trialowego w Olsztynie rezygnuje , bo 45 zł to za dużo ( w zamian medal )
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
No to już ci szukam ekipymarius-p pisze:Ja do Lubawy jade i prawdopodobnie będę miał wolne miejsca w samochodzie ,
Dla członków AKM jest zniżkamarius-p pisze: Ze startu trialowego w Olsztynie rezygnuje , bo 45 zł to za dużo ( w zamian medal )
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Prezes podobno .... zadeklarował się że dłoń w gratisie uściśnie ...
a swoją drogą ... poddaję pod krytyję kwotę opłaty ... jakież to nakłady organizacyjne wymuszają taką sumę ?
ps.
i tak nie biegnę ... co prawda nie z powodu kwoty a kontuzji i braku formy ... ale chętnie pokrytykuję ...
a swoją drogą ... poddaję pod krytyję kwotę opłaty ... jakież to nakłady organizacyjne wymuszają taką sumę ?
ps.
i tak nie biegnę ... co prawda nie z powodu kwoty a kontuzji i braku formy ... ale chętnie pokrytykuję ...
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Jednego znalazłem (Paweł S.) i szukam nadal, może sam się skuszę jak nie zabiorę się z ekipą z Jarotmarius-p pisze:Ja do Lubawy jadę i prawdopodobnie będę miał wolne miejsca w samochodzie ,
Mi ten start też nie pasuje bo powinienem zrobić długie rozbieganie przed maratonem, ale jeszcze nie podjąłem decyzjimarius-p pisze:Ze startu trialowego w Olsztynie rezygnuje , bo 45 zł to za dużo ( w zamian medal )
A jakieś starty jeszcze w tym roku planujesz?techgraph pisze:
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
to zależy od Ciebie jakie czasy osiągniesz ...