Damianie niestety muszę uwzględnić refleks Twoich poprzedników i wpisać cię na listę rezerwowych.damiannn pisze:Już dawno z Królową poruszaliśmy ten temat, ale widać troche zaspaliśmy... oczywiście chętnie wezme udział w takiej imprezie![]()
Poźno pisze - minał mnie wczorajszy trening, bo rekreacyjnie (z dzieciakami) zwiedzaliśmy Cyrlę, a że festiwal biegowy już blisko nie oparłem się pokusie, aby ładny kawałek trasy nie sprawdzić dziś rano... ojjj będzie fajny bieg, zobaczymy jak mi wyjdzie debiut w biegach górskich
KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Daro76
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:41:35
- Życiówka w maratonie: 03:26:50
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:47
- Życiówka w maratonie: brak
żaden problem !Daro76 pisze:stefcianek pisze:tak dokładnie Krzyś z Wojnicza !
W regulaminie nie ma zapisów ograniczających wiek więc nie widzę przeciwwskazań.
Dla formalności dobrze by było gdybyś miał zgodę rodziców na uczestnictwo w tym biegu.

- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:50
Wybaczcie prywatę ale reprezentowałem krakowski bbl dziś na Praskiej Dysze i udało się życiówkę trochę poprawić
39:42. Na razie skromnie ale się rozkręcam
do zobaczenia w sobotę

- Daro76
- Wyga
Marcin Sawuła pisze:Wybaczcie prywatę ale reprezentowałem krakowski bbl dziś na Praskiej Dysze i udało się życiówkę trochę poprawić39:42. Na razie skromnie ale się rozkręcam
do zobaczenia w sobotę
no to rzeczywiście skromniutko

Gratulacje!
Muszę cię teraz dogonić

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:13
Hej
Mam małą prośbę... Zastanawiam się czy najpierw iść na konsultację do ortopedy czy od razu do fizjoterapeuty i czy możecie kogoś polecić w Krakowie kto jest dobry i tani (tak wiem ciężko o takie zestawienie
) bo borykam się z problemem i nie potrafię sam sobie poradzić albo raczej zrozumieć przyczyn co by eliminować je w przyszłości.
Gdzieś w jakimś wątku znalazłem namiar na Michała Kaczmarka, bodaj Księżna polecała, jest dosyć blisko więc potencjalnie wybór już padł ale zawsze można się czegoś więcej dowiedzieć
.
PS. I czy nie wyjdę na nadgorliwca jakiegoś - przyszedł amator, który nie wie co i jak, przesadził, a teraz ma etc......
Dzięki z góry
Mam małą prośbę... Zastanawiam się czy najpierw iść na konsultację do ortopedy czy od razu do fizjoterapeuty i czy możecie kogoś polecić w Krakowie kto jest dobry i tani (tak wiem ciężko o takie zestawienie

Gdzieś w jakimś wątku znalazłem namiar na Michała Kaczmarka, bodaj Księżna polecała, jest dosyć blisko więc potencjalnie wybór już padł ale zawsze można się czegoś więcej dowiedzieć

PS. I czy nie wyjdę na nadgorliwca jakiegoś - przyszedł amator, który nie wie co i jak, przesadził, a teraz ma etc......
Dzięki z góry
- damiannn
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Daro76 pisze:Damianie niestety muszę uwzględnić refleks Twoich poprzedników i wpisać cię na listę rezerwowych.damiannn pisze:Już dawno z Królową poruszaliśmy ten temat, ale widać troche zaspaliśmy... oczywiście chętnie wezme udział w takiej imprezie![]()
Poźno pisze - minał mnie wczorajszy trening, bo rekreacyjnie (z dzieciakami) zwiedzaliśmy Cyrlę, a że festiwal biegowy już blisko nie oparłem się pokusie, aby ładny kawałek trasy nie sprawdzić dziś rano... ojjj będzie fajny bieg, zobaczymy jak mi wyjdzie debiut w biegach górskich
pewnie, pewnie, miałem właśnie pisać, żeby mnie gdzieś na rezerwie umieścić

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 48.40min
- Życiówka w maratonie: 3.37godz
co do rechabilitanta to ja polecam
Pana Jacka Piechowicza
Gabinet rehabilitacji Jacek Piechowicz
ul. Gdynska 19, Krakow
chodzilem do niego po operacji dysku, teraz mogę biegać
gość wie co robi i zna się na robocie wcześniej bujałem się przez rok z innymi aż wyladowałem u niego
polecam
Pana Jacka Piechowicza
Gabinet rehabilitacji Jacek Piechowicz
ul. Gdynska 19, Krakow
chodzilem do niego po operacji dysku, teraz mogę biegać
gość wie co robi i zna się na robocie wcześniej bujałem się przez rok z innymi aż wyladowałem u niego
polecam
-
- Zaprawiony W Bojach
napisz na priva co Ci sie dziejeJimmyk pisze:Hej
Mam małą prośbę... Zastanawiam się czy najpierw iść na konsultację do ortopedy czy od razu do fizjoterapeuty i czy możecie kogoś polecić w Krakowie kto jest dobry i tani (tak wiem ciężko o takie zestawienie) bo borykam się z problemem i nie potrafię sam sobie poradzić albo raczej zrozumieć przyczyn co by eliminować je w przyszłości.
Gdzieś w jakimś wątku znalazłem namiar na Michała Kaczmarka, bodaj Księżna polecała, jest dosyć blisko więc potencjalnie wybór już padł ale zawsze można się czegoś więcej dowiedzieć.
Dzięki z góry

W kwestii swojego zdrowia lepiej zawsze chuchac na zimne i jesli to tylko mozliwe stosowac profilaktyke

-
- Rozgrzewający Się
2 tygodnie temu Małgosia opowiadała jak na obozach biegowych ludzie, którzy mieli problemy z przebiegnięciem 5 km nagle biegali po 17.
Po sobotnim trening wiem na czym polega ten fenomen.
Człowiek jest zdolny do każdego wysiłku, żeby z takiego obozu uciec.
Po sobotnim trening wiem na czym polega ten fenomen.
Człowiek jest zdolny do każdego wysiłku, żeby z takiego obozu uciec.

- Bogil
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Jimmyk pisze:Hej
Mam małą prośbę... Zastanawiam się czy najpierw iść na konsultację do ortopedy czy od razu do fizjoterapeuty i czy możecie kogoś polecić w Krakowie kto jest dobry i tani (tak wiem ciężko o takie zestawienie) bo borykam się z problemem i nie potrafię sam sobie poradzić albo raczej zrozumieć przyczyn co by eliminować je w przyszłości.
Gdzieś w jakimś wątku znalazłem namiar na Michała Kaczmarka, bodaj Księżna polecała, jest dosyć blisko więc potencjalnie wybór już padł ale zawsze można się czegoś więcej dowiedzieć.
Dzięki z góry
Tylko fizjoterapeuta i tylko Michał Kaczmarek!
Z lekarzami mam takie doświadczenie, że wchodzę, płace 150 zł , po 10 minutowej wizycie dowiaduje się że faktycznie coś się dzieje trzeba leczyć. A tym czasem u fizjoterapeuty mineły dwie wizyty, wydałem tyle samo pieniędzy ,a leczenie już trwa!
PS. Nie ma dobrze i tanio

- damiannn
- Wyga
Osobiście miałem dobre doświadczenie z dr Rafałem Więckiem - http://www.praktyka.org/
Konkretna diagnoza, konkretne leczenie.
Konkretna diagnoza, konkretne leczenie.
- Daro76
- Wyga
Pojawiły się oficjalne wyniki akcji Samsung Hope Relay
http://www.biegambolubie.com.pl/znamy-w ... relay.html
Moim zdaniem zwyciężył Piotr.
Nie wiem jak samsung to policzył ale mocno rozczarował
.
Tak czy inaczej Gratulacje dla wszystkich biorących udział w zabawie i dla tych, którzy trzymali za nas kciuki.
http://www.biegambolubie.com.pl/znamy-w ... relay.html
Moim zdaniem zwyciężył Piotr.
Nie wiem jak samsung to policzył ale mocno rozczarował

Tak czy inaczej Gratulacje dla wszystkich biorących udział w zabawie i dla tych, którzy trzymali za nas kciuki.