KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:41:35
Życiówka w maratonie: 03:26:50

Nieprzeczytany post

damiannn pisze:Już dawno z Królową poruszaliśmy ten temat, ale widać troche zaspaliśmy... oczywiście chętnie wezme udział w takiej imprezie :)

Poźno pisze - minał mnie wczorajszy trening, bo rekreacyjnie (z dzieciakami) zwiedzaliśmy Cyrlę, a że festiwal biegowy już blisko nie oparłem się pokusie, aby ładny kawałek trasy nie sprawdzić dziś rano... ojjj będzie fajny bieg, zobaczymy jak mi wyjdzie debiut w biegach górskich ;)
Damianie niestety muszę uwzględnić refleks Twoich poprzedników i wpisać cię na listę rezerwowych.
PKO
stefcianek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 42:47
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Daro76 pisze:
stefcianek pisze:tak dokładnie Krzyś z Wojnicza ! ;)

W regulaminie nie ma zapisów ograniczających wiek więc nie widzę przeciwwskazań.
Dla formalności dobrze by było gdybyś miał zgodę rodziców na uczestnictwo w tym biegu.
żaden problem ! ;)
Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Trenerze co z wynikami z akcji Samsung Hope Relay tydzień dzisiaj mija :).
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

Wybaczcie prywatę ale reprezentowałem krakowski bbl dziś na Praskiej Dysze i udało się życiówkę trochę poprawić :hejhej: 39:42. Na razie skromnie ale się rozkręcam :usmiech: do zobaczenia w sobotę
Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Marcin Sawuła pisze:Wybaczcie prywatę ale reprezentowałem krakowski bbl dziś na Praskiej Dysze i udało się życiówkę trochę poprawić :hejhej: 39:42. Na razie skromnie ale się rozkręcam :usmiech: do zobaczenia w sobotę

no to rzeczywiście skromniutko :-)
Gratulacje!
Muszę cię teraz dogonić :-)
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Hej

Mam małą prośbę... Zastanawiam się czy najpierw iść na konsultację do ortopedy czy od razu do fizjoterapeuty i czy możecie kogoś polecić w Krakowie kto jest dobry i tani (tak wiem ciężko o takie zestawienie :bum: ) bo borykam się z problemem i nie potrafię sam sobie poradzić albo raczej zrozumieć przyczyn co by eliminować je w przyszłości.
Gdzieś w jakimś wątku znalazłem namiar na Michała Kaczmarka, bodaj Księżna polecała, jest dosyć blisko więc potencjalnie wybór już padł ale zawsze można się czegoś więcej dowiedzieć :).

PS. I czy nie wyjdę na nadgorliwca jakiegoś - przyszedł amator, który nie wie co i jak, przesadził, a teraz ma etc......

Dzięki z góry
Awatar użytkownika
damiannn
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Daro76 pisze:
damiannn pisze:Już dawno z Królową poruszaliśmy ten temat, ale widać troche zaspaliśmy... oczywiście chętnie wezme udział w takiej imprezie :)

Poźno pisze - minał mnie wczorajszy trening, bo rekreacyjnie (z dzieciakami) zwiedzaliśmy Cyrlę, a że festiwal biegowy już blisko nie oparłem się pokusie, aby ładny kawałek trasy nie sprawdzić dziś rano... ojjj będzie fajny bieg, zobaczymy jak mi wyjdzie debiut w biegach górskich ;)
Damianie niestety muszę uwzględnić refleks Twoich poprzedników i wpisać cię na listę rezerwowych.

pewnie, pewnie, miałem właśnie pisać, żeby mnie gdzieś na rezerwie umieścić ;)
salisw
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48.40min
Życiówka w maratonie: 3.37godz

Nieprzeczytany post

co do rechabilitanta to ja polecam

Pana Jacka Piechowicza
Gabinet rehabilitacji Jacek Piechowicz
ul. Gdynska 19, Krakow

chodzilem do niego po operacji dysku, teraz mogę biegać

gość wie co robi i zna się na robocie wcześniej bujałem się przez rok z innymi aż wyladowałem u niego

polecam
salisw
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 48.40min
Życiówka w maratonie: 3.37godz

Nieprzeczytany post

ps koszt wizyty 100
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jimmyk pisze:Hej

Mam małą prośbę... Zastanawiam się czy najpierw iść na konsultację do ortopedy czy od razu do fizjoterapeuty i czy możecie kogoś polecić w Krakowie kto jest dobry i tani (tak wiem ciężko o takie zestawienie :bum: ) bo borykam się z problemem i nie potrafię sam sobie poradzić albo raczej zrozumieć przyczyn co by eliminować je w przyszłości.
Gdzieś w jakimś wątku znalazłem namiar na Michała Kaczmarka, bodaj Księżna polecała, jest dosyć blisko więc potencjalnie wybór już padł ale zawsze można się czegoś więcej dowiedzieć :).

PS. I czy nie wyjdę na nadgorliwca jakiegoś - przyszedł amator, który nie wie co i jak, przesadził, a teraz ma etc......

Dzięki z góry
napisz na priva co Ci sie dzieje :)))

W kwestii swojego zdrowia lepiej zawsze chuchac na zimne i jesli to tylko mozliwe stosowac profilaktyke :)
kruff
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

2 tygodnie temu Małgosia opowiadała jak na obozach biegowych ludzie, którzy mieli problemy z przebiegnięciem 5 km nagle biegali po 17.

Po sobotnim trening wiem na czym polega ten fenomen.

Człowiek jest zdolny do każdego wysiłku, żeby z takiego obozu uciec. :ojoj:
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Jimmyk pisze:Hej

Dzięki z góry

Tylko fizjoterapeuta i tylko Michał Kaczmarek!
Z lekarzami mam takie doświadczenie, że wchodzę, płace 150 zł , po 10 minutowej wizycie dowiaduje się że faktycznie coś się dzieje trzeba leczyć. A tym czasem u fizjoterapeuty mineły dwie wizyty, wydałem tyle samo pieniędzy ,a leczenie już trwa!

PS. Nie ma dobrze i tanio ;)
Awatar użytkownika
damiannn
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Osobiście miałem dobre doświadczenie z dr Rafałem Więckiem - http://www.praktyka.org/

Konkretna diagnoza, konkretne leczenie.
Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Polecam Michała Kaczmarka jest skuteczny.
Awatar użytkownika
Daro76
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Pojawiły się oficjalne wyniki akcji Samsung Hope Relay

http://www.biegambolubie.com.pl/znamy-w ... relay.html

Moim zdaniem zwyciężył Piotr.
Nie wiem jak samsung to policzył ale mocno rozczarował :-(.

Tak czy inaczej Gratulacje dla wszystkich biorących udział w zabawie i dla tych, którzy trzymali za nas kciuki.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ