![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Moderator: beata
Strasbik, jedziemy na tym samym wózku :P Ja mam staniki 2 - Royce impact free i Shock Absorbera właśniestrasb pisze:Ja mogę polecić obok shocków również Royce Impact Free. Wygodny, obwód ścisły, trzyma na mur beton (przynajmniej przy moim skromnym 65DD). Zapięcie z tyłu jest ukryte pod rzepem, więc można go śmiało używać jako topu bez koszulki (ja tak zrobiłam podczas urlopu w Hiszpanii). Jedyna wada to sporo bawełny w składzie, przez co nasiąka potem - ale ja to odczuwam raczej tuż po treningu niż w trakcie.
Na to pytanie odpowiesz sobie sama po bieganiuBlue_Ann pisze:(mój pierwszy post na tym forum)
W końcu udało mi się zakupić ( a właściwie to rodzice kupili xD) stanik do biegania. zdecydowałam się na stanik Kalenji Skretch Bra
( http://www.decathlon.co.uk/stretch-bra-id_8207173.html ) tylko , że mój jest w kolorach szaro - różowych. Chciałabym spytać czy może któraś z Pań z forum miała do czynienia z tym stanikiem i czy dokonałam dobrego zakupu ?
strasb pisze:Ja z fanek Shocka choć ostatnio jeszcze bardziej wolę Panache Sport, biustu wcale nie mam dużego, ale uważam, że porządny stanik powienien mieć rozmiarówkę stanikową a nie ogólnotekstylną.
Rzeczywiście dziwne, ten mój miał normalną rozmiarówkę, a też Kalenji.strasb pisze:Ja z fanek Shocka choć ostatnio jeszcze bardziej wolę Panache Sport, biustu wcale nie mam dużego, ale uważam, że porządny stanik powienien mieć rozmiarówkę stanikową a nie ogólnotekstylną.
to zalezy jak TY sie czujesz, czy Ci przeszkadza? Ja zaczynalam w zwyklym i na poczatku nie czulam jakiejs potrzeby na sportowy, ale to bylo truchtanie po 20-30 min. Wszystko sie zmienilo gdy treningi zaczely trwac godzine i wiecej i predkosc wzrosla- wtedy juz wiedzialam ze MUSZE miec sportowy bo zaczely sie obtarcia i poczulam jak mi wszystko skacze. Teraz w zwyklym juz nawet nie wyjde- biust to "czuje"martabzym84 pisze:a myślicie że mogę biegać w niesportowym biustonoszu jeśli jest bardzo dobrej jakości i dobrze trzyma biust? Czy musi być koniecznie sportowy? Wiem, że to zależy od wielkości biustu a mój do najmniejszych nie należy.