KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
- slaweko
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Uważaj z tym bieganiem ...tam blisko Ciebie , w Piaskach naprawdę jest więcej dzików niż ludzi , za daleko się nie zapędzaj A kilometry i tak nadrobię. Jak wrócisz do pracy :P
Ale biegam ... jak dzik
Pozdr , AQ
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Sławek, Ty mnie już więcej nie motywuj bo potem nie mogę się zatrzymać Dzisiaj po raz pierwszy pokonałem dystans 2 Obarów ( to taka nowa jednostka motywująca ) , czyli 21,1 km... półmaraton. Czas oczywiście marny ( 2:06:55) ale starałem się biec wolno bo jak dotąd, najwięcej biegłem 15 km... No i strasznie jestem z siebie dumny, a co tam ...slaweko pisze:
Andy, specjalnie dla Ciebie - linki motywujące ....
Jako nagrodę przyznałem sobie oficjalną koszulkę bbl-u. Pomarańczową bo Bartek chyba ma niebieską .
Mam nadzieję, że zaczniesz wreszcie cieszyć się urokami urlopu a nie tylko bieganie i bieganie ...
Pozdr, A.
- slaweko
- Wyga
Andrzej, gratulacje!!!Andyql pisze:Sławek, Ty mnie już więcej nie motywuj bo potem nie mogę się zatrzymać Dzisiaj po raz pierwszy pokonałem dystans 2 Obarów ( to taka nowa jednostka motywująca ) , czyli 21,1 km... półmaraton. Czas oczywiście marny ( 2:06:55) ale starałem się biec wolno bo jak dotąd, najwięcej biegłem 15 km... No i strasznie jestem z siebie dumny, a co tam ...
Jako nagrodę przyznałem sobie oficjalną koszulkę bbl-u. Pomarańczową bo Bartek chyba ma niebieską .
Mam nadzieję, że zaczniesz wreszcie cieszyć się urokami urlopu a nie tylko bieganie i bieganie ...
Pozdr, A.
A pogoda nad morzem teraz taka, że bardziej sprzyja bieganiu niż plażowaniu. Chociaż dzisiaj po południu to nawet pobiegać się nie dało bo tak zaczęło lać Dlatego właśnie dzisiejsze bieganie przełożyłem na jutro - może uda się przebiec dystans 2 Obarów bo już dawno tyle nie przebiegłem.
Pozdrawiam,
Sławek
-
- Wyga
Podoba mi się nowa jednostka miary"Obara") Bardzo mi się podoba!
Andyk mam nadzieje że teraz Cię w niej zobaczę na zajęciach! Sławek nie możesz być gorszy też musisz zakupić koszulkę!
Jutro w planach mam dystans 3 Obarów))
Sławek wracajcie bezpiecznie z urlopu i szykuj się na nasz las!)
Do zobaczenia na ścieżkach biegowych , nie odpuszczamy panowie))!!
Pozdrawiam Bartek.
Andyk mam nadzieje że teraz Cię w niej zobaczę na zajęciach! Sławek nie możesz być gorszy też musisz zakupić koszulkę!
Jutro w planach mam dystans 3 Obarów))
Sławek wracajcie bezpiecznie z urlopu i szykuj się na nasz las!)
Do zobaczenia na ścieżkach biegowych , nie odpuszczamy panowie))!!
Pozdrawiam Bartek.
- slaweko
- Wyga
Ciesze sie, ze chociaz w ten sposob zapisalem sie w annalach kieleckiej lekkoatletykikozibar pisze:Podoba mi się nowa jednostka miary"Obara")[...]
Co do koszulki - rozumiem, ze link do jakiegos sklepu jest na stronach BBL?
Co do biegania po kieleckich lasach - odezwe sie jak bedzie to bardziej realne. Na razie do 18.08 jestesmy na Mierzei. Pozniej od 20.08 jedziemy z Ala na rehabilitacje (bidulka zlamala w lipcu obydwie rączki, pisalem Ci?) do Buska i bedziemy tam (na zmiane z Iwona) 3 tygodnie.
Pozdr,
Slawek
P.S. Sorki ze pisze troche nieskladnie ale pisze z telefonu.
-
- Wyga
Tak pisałeś mi o Ali i do tej pory nie mogę w to uwierzyć! Podobno stało to się na pół koloni w Sabacie? Bardzo Ali i wam współczujemy.
Link do koszulek masz tu: http://www.biegambolubie.com.pl/nowe-mo ... k-bbl.html
Życzymy Ali i wam zdrowia, udanych wakacji . Wracajcie do nas uśmiechnięci.
A zdjęcia z dzisiejszych zajęć macie tu: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=1
Link do koszulek masz tu: http://www.biegambolubie.com.pl/nowe-mo ... k-bbl.html
Życzymy Ali i wam zdrowia, udanych wakacji . Wracajcie do nas uśmiechnięci.
A zdjęcia z dzisiejszych zajęć macie tu: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=1
- slaweko
- Wyga
Bartek, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Ponoć wszystko jest na właściwej drodze więc jesteśmy dobrej myśli. A na razie jest tak.kozibar pisze:Tak pisałeś mi o Ali i do tej pory nie mogę w to uwierzyć![...]
Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Tzw. 2 Obary zaliczone. Qrde, swoją drogą to chyba mnie pogięło, żeby tak się męczyć na urlopieslaweko pisze:może uda się przebiec dystans 2 Obarów bo już dawno tyle nie przebiegłem
Pozdrawiam,
Sławek
-
- Wyga
Igrzyska się kończą Szkoda to było wielkie sportowe święto!!
Wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji i koniec błogiego lenistwa ale też wielkimi krokami zbliża się jesień czas maratonów , startów!!) Jeśli ktoś chce zaliczyć jesienny bieg a potrzebować będzie pomocy w sprawie treningów chętnie pomogę. W tą środę zapraszam chętnych o godzinie 10:00 pod stadion na początek lekkie 10 km leśnego truchtu. Bieganie po lesie jest innym bieganiem niż po płaskim i twardym asfalcie, jest bardziej wymagające. Wzmacnia staw skokowy, wyrabia siłę, wytrzymałość. Szybkości poszukamy na stadionie. Wspólny trening motywuje, przynosi efekt zapytajcie Sławka. Na początku roku biegał 10 kilometrów powyżej godziny , teraz spokojnie schodzi poniżej 50 min, jeśli dobrze pamiętam życiówkę zrobił 49 min. Postęp jest znaczący) Taki przykład , jeśli ktoś myśli o poprawieniu swoich wyników , chce poznać zakręconych biegaczy, wyjść poza ramy zwykłego truchtania , schudnąć, poprawić figurę serdecznie zapraszam. Jak zwykle w soboty o 9:30 na stadion lekkoatletyczny przy ulicy Bocznej jak i na treningi w tygodniu , termin do ustalenia.
P.s Sławek dystans 3 Obarów zaliczony! 2 x 15 km po lesie. Dochodziłem do siebie kilka godzin) Nie liczył się czas , liczył się zamierzony cel. Piętnastka w lesie jest wymagająca i dziś po raz pierwszy pobiegłem ja dwa razy i to mnie bardzo cieszy. Adm Bak biega ja na śniadanie ale to jest inna półka biegowa . Adam w tym miesiącu biegnie UTMB wokół Mont Blanc, trzymam kciuki!!MOCNO)
Andrzej jak koszulka? czas do nas dołączyć!
Do zobaczenia na zajęciach jak i na ścieżkach biegowych)!
Wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji i koniec błogiego lenistwa ale też wielkimi krokami zbliża się jesień czas maratonów , startów!!) Jeśli ktoś chce zaliczyć jesienny bieg a potrzebować będzie pomocy w sprawie treningów chętnie pomogę. W tą środę zapraszam chętnych o godzinie 10:00 pod stadion na początek lekkie 10 km leśnego truchtu. Bieganie po lesie jest innym bieganiem niż po płaskim i twardym asfalcie, jest bardziej wymagające. Wzmacnia staw skokowy, wyrabia siłę, wytrzymałość. Szybkości poszukamy na stadionie. Wspólny trening motywuje, przynosi efekt zapytajcie Sławka. Na początku roku biegał 10 kilometrów powyżej godziny , teraz spokojnie schodzi poniżej 50 min, jeśli dobrze pamiętam życiówkę zrobił 49 min. Postęp jest znaczący) Taki przykład , jeśli ktoś myśli o poprawieniu swoich wyników , chce poznać zakręconych biegaczy, wyjść poza ramy zwykłego truchtania , schudnąć, poprawić figurę serdecznie zapraszam. Jak zwykle w soboty o 9:30 na stadion lekkoatletyczny przy ulicy Bocznej jak i na treningi w tygodniu , termin do ustalenia.
P.s Sławek dystans 3 Obarów zaliczony! 2 x 15 km po lesie. Dochodziłem do siebie kilka godzin) Nie liczył się czas , liczył się zamierzony cel. Piętnastka w lesie jest wymagająca i dziś po raz pierwszy pobiegłem ja dwa razy i to mnie bardzo cieszy. Adm Bak biega ja na śniadanie ale to jest inna półka biegowa . Adam w tym miesiącu biegnie UTMB wokół Mont Blanc, trzymam kciuki!!MOCNO)
Do zobaczenia na zajęciach jak i na ścieżkach biegowych)!
- slaweko
- Wyga
Są efekty - potwierdzam! Chociaż z tym "spokojnie" to bym może nie przesadzał no ale jak się zawezmę to schodzękozibar pisze:[...]Wspólny trening motywuje, przynosi efekt zapytajcie Sławka. Na początku roku biegał 10 kilometrów powyżej godziny , teraz spokojnie schodzi poniżej 50 min[...]
Pozdrawiam urlopowo,
Sławek
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
Koszulka dzisiaj została przetestowana na dystansie ... ( uwaga, nowa jednostka miary !!! ) 0,5 Kozibarakozibar pisze:
P.s Sławek dystans 3 Obarów zaliczony! 2 x 15 km po lesie...
Czyli 15 km. ( 1 Kozibar = 30 km = 3 Obary)
Mam nadzieję, że ktoś z biegaczy w lesie zwróci dzięki temu uwagę na logo bbl-u , zajrzy do netu i pojawi się na sobotnich treningach. Tej pomarańczowej koszulki naprawdę trudno nie zauważyć
Dołączę do Was na pewno tylko póki co to ja jestem taka dolna biegowa półka i sporo potu jeszcze upłynie zanim coś się poprawi. Ale jeśli tylko zdrowie pozwoli, będę biegał i pracował nad sobą. W soboty prawie zawsze pracuję i to jest największy problem ale może od września się zmobilizuję żeby chociaż 1-2 sobotę z Wami pobiegać !!!
Sławek ... nie mam słów na to co stało się Ali Wierzę , że wszystko będzie dobrze ale organizatorom tej półkolonii bym nie odpuścił ...
Pozdrawiam, A