KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30

troLejbus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

jakie wrazenia po zawodach w Brodach Ilz? :) jakie czasy?:)
pojechalem? bez przesady..troche luzu :P :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:A miałem nadzieję że trochę nadrobię dystansu do Ciebie... :wrr:
:)
Goń Andrzej, goń. Ale obiecuję, że tanio skóry nie sprzedam :)

pozdr,
slawek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:05

Nieprzeczytany post

slaweko pisze:
Andyql pisze:A miałem nadzieję że trochę nadrobię dystansu do Ciebie... :wrr:
:)
Goń Andrzej, goń. Ale obiecuję, że tanio skóry nie sprzedam :)

pozdr,
slawek
Masz urlop, odpocznij , wyluzuj ... :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:Masz urlop, odpocznij , wyluzuj ... :ble:
He, he... chcialbys ;)
A ja wreszcie mam troche czasu by robic to co lubie czyli biegac :-) Wczoraj np. w towarzystwie saren. A dzisiaj... zobaczymy, mam tylko nadzieje ze nie spotkam dzikow ;)

Pozdr,
so
Obrazek
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andy, specjalnie dla Ciebie - linki motywujące ;)
bieg 1
bieg 2

Pozdrawiam,
Sławek :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

slaweko pisze:
Andy, specjalnie dla Ciebie - linki motywujące ;)
bieg 1
bieg 2

Pozdrawiam,
Sławek :)
Uważaj z tym bieganiem ...tam blisko Ciebie , w Piaskach naprawdę jest więcej dzików niż ludzi , za daleko się nie zapędzaj :) A kilometry i tak nadrobię. Jak wrócisz do pracy :P
Ale biegam ... jak dzik :)

Pozdr , AQ
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

slaweko pisze:

Andy, specjalnie dla Ciebie - linki motywujące ;) ....
Sławek, Ty mnie już więcej nie motywuj bo potem nie mogę się zatrzymać :) Dzisiaj po raz pierwszy pokonałem dystans 2 Obarów ( to taka nowa jednostka motywująca ) , czyli 21,1 km... półmaraton. Czas oczywiście marny ( 2:06:55) ale starałem się biec wolno bo jak dotąd, najwięcej biegłem 15 km... No i strasznie jestem z siebie dumny, a co tam ... :hejhej:

Jako nagrodę przyznałem sobie oficjalną koszulkę bbl-u. Pomarańczową bo Bartek chyba ma niebieską .

Mam nadzieję, że zaczniesz wreszcie cieszyć się urokami urlopu a nie tylko bieganie i bieganie ... :)

Pozdr, A.
Obrazek
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Andyql pisze:Sławek, Ty mnie już więcej nie motywuj bo potem nie mogę się zatrzymać :) Dzisiaj po raz pierwszy pokonałem dystans 2 Obarów ( to taka nowa jednostka motywująca ) , czyli 21,1 km... półmaraton. Czas oczywiście marny ( 2:06:55) ale starałem się biec wolno bo jak dotąd, najwięcej biegłem 15 km... No i strasznie jestem z siebie dumny, a co tam ... :hejhej:

Jako nagrodę przyznałem sobie oficjalną koszulkę bbl-u. Pomarańczową bo Bartek chyba ma niebieską .

Mam nadzieję, że zaczniesz wreszcie cieszyć się urokami urlopu a nie tylko bieganie i bieganie ... :)

Pozdr, A.
Andrzej, gratulacje!!!
A pogoda nad morzem teraz taka, że bardziej sprzyja bieganiu niż plażowaniu. Chociaż dzisiaj po południu to nawet pobiegać się nie dało bo tak zaczęło lać :wrrwrr: Dlatego właśnie dzisiejsze bieganie przełożyłem na jutro - może uda się przebiec dystans 2 Obarów bo już dawno tyle nie przebiegłem.

Pozdrawiam,
Sławek
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Podoba mi się nowa jednostka miary"Obara") Bardzo mi się podoba!

Andyk mam nadzieje że teraz Cię w niej zobaczę na zajęciach! Sławek nie możesz być gorszy też musisz zakupić koszulkę!
Jutro w planach mam dystans 3 Obarów))

Sławek wracajcie bezpiecznie z urlopu i szykuj się na nasz las!)

Do zobaczenia na ścieżkach biegowych , nie odpuszczamy panowie))!!

Pozdrawiam Bartek.
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Podoba mi się nowa jednostka miary"Obara")[...]
Ciesze sie, ze chociaz w ten sposob zapisalem sie w annalach kieleckiej lekkoatletyki ;)
Co do koszulki - rozumiem, ze link do jakiegos sklepu jest na stronach BBL?
Co do biegania po kieleckich lasach - odezwe sie jak bedzie to bardziej realne. Na razie do 18.08 jestesmy na Mierzei. Pozniej od 20.08 jedziemy z Ala na rehabilitacje (bidulka zlamala w lipcu obydwie rączki, pisalem Ci?) do Buska i bedziemy tam (na zmiane z Iwona) 3 tygodnie.

Pozdr,
Slawek

P.S. Sorki ze pisze troche nieskladnie ale pisze z telefonu.
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Tak pisałeś mi o Ali i do tej pory nie mogę w to uwierzyć! Podobno stało to się na pół koloni w Sabacie? Bardzo Ali i wam współczujemy.

Link do koszulek masz tu: http://www.biegambolubie.com.pl/nowe-mo ... k-bbl.html

Życzymy Ali i wam zdrowia, udanych wakacji . Wracajcie do nas uśmiechnięci.

A zdjęcia z dzisiejszych zajęć macie tu: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=1
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:Tak pisałeś mi o Ali i do tej pory nie mogę w to uwierzyć![...]
Bartek, dzięki za życzenia powrotu do zdrowia. Ponoć wszystko jest na właściwej drodze więc jesteśmy dobrej myśli. A na razie jest tak.
slaweko pisze:może uda się przebiec dystans 2 Obarów bo już dawno tyle nie przebiegłem
Słowo się rzekło, kobyłka u płota. Tzw. 2 Obary zaliczone. Qrde, swoją drogą to chyba mnie pogięło, żeby tak się męczyć na urlopie :hahaha:

Pozdrawiam,
Sławek
Obrazek
kozibar
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Igrzyska się kończą :grr: Szkoda to było wielkie sportowe święto!!

Wielkimi krokami zbliża się koniec wakacji i koniec błogiego lenistwa ale też wielkimi krokami zbliża się jesień czas maratonów , startów!!) Jeśli ktoś chce zaliczyć jesienny bieg a potrzebować będzie pomocy w sprawie treningów chętnie pomogę. W tą środę zapraszam chętnych o godzinie 10:00 pod stadion na początek lekkie 10 km leśnego truchtu. Bieganie po lesie jest innym bieganiem niż po płaskim i twardym asfalcie, jest bardziej wymagające. Wzmacnia staw skokowy, wyrabia siłę, wytrzymałość. Szybkości poszukamy na stadionie. Wspólny trening motywuje, przynosi efekt zapytajcie Sławka. Na początku roku biegał 10 kilometrów powyżej godziny , teraz spokojnie schodzi poniżej 50 min, jeśli dobrze pamiętam życiówkę zrobił 49 min. Postęp jest znaczący) Taki przykład , jeśli ktoś myśli o poprawieniu swoich wyników , chce poznać zakręconych biegaczy, wyjść poza ramy zwykłego truchtania , schudnąć, poprawić figurę serdecznie zapraszam. Jak zwykle w soboty o 9:30 na stadion lekkoatletyczny przy ulicy Bocznej jak i na treningi w tygodniu , termin do ustalenia.

P.s Sławek dystans 3 Obarów zaliczony! 2 x 15 km po lesie. Dochodziłem do siebie kilka godzin) Nie liczył się czas , liczył się zamierzony cel. Piętnastka w lesie jest wymagająca i dziś po raz pierwszy pobiegłem ja dwa razy i to mnie bardzo cieszy. Adm Bak biega ja na śniadanie ale to jest inna półka biegowa . Adam w tym miesiącu biegnie UTMB wokół Mont Blanc, trzymam kciuki!!MOCNO)

Andrzej jak koszulka? czas do nas dołączyć!

Do zobaczenia na zajęciach jak i na ścieżkach biegowych)!
Awatar użytkownika
slaweko
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:[...]Wspólny trening motywuje, przynosi efekt zapytajcie Sławka. Na początku roku biegał 10 kilometrów powyżej godziny , teraz spokojnie schodzi poniżej 50 min[...]
Są efekty - potwierdzam! Chociaż z tym "spokojnie" to bym może nie przesadzał no ale jak się zawezmę to schodzę ;)

Pozdrawiam urlopowo,
Sławek
Obrazek
Awatar użytkownika
Andyql
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kozibar pisze:
P.s Sławek dystans 3 Obarów zaliczony! 2 x 15 km po lesie...

Andrzej jak koszulka? czas do nas dołączyć!
Koszulka dzisiaj została przetestowana na dystansie ... ( uwaga, nowa jednostka miary !!! ) 0,5 Kozibara :)
Czyli 15 km. ( 1 Kozibar = 30 km = 3 Obary)

Mam nadzieję, że ktoś z biegaczy w lesie zwróci dzięki temu uwagę na logo bbl-u , zajrzy do netu i pojawi się na sobotnich treningach. Tej pomarańczowej koszulki naprawdę trudno nie zauważyć :)

Dołączę do Was na pewno tylko póki co to ja jestem taka dolna biegowa półka i sporo potu jeszcze upłynie zanim coś się poprawi. Ale jeśli tylko zdrowie pozwoli, będę biegał i pracował nad sobą. W soboty prawie zawsze pracuję i to jest największy problem ale może od września się zmobilizuję żeby chociaż 1-2 sobotę z Wami pobiegać !!!

Sławek ... nie mam słów na to co stało się Ali :( Wierzę , że wszystko będzie dobrze ale organizatorom tej półkolonii bym nie odpuścił ...

Pozdrawiam, A
Obrazek
ODPOWIEDZ