mistrzostwo dajesz radę kobieto!Asiula pisze: ... i kurde, żarłam tam jak świnka, słodycze, smażone, pizze, itd... jak to nad morzem i waga ani drgneła, 56,5 kg Myślałam, ze znów odzyskam ze 2 kg, a tu nic...
No to ciekawe jak ja bede wyglądac za 3 miesiące jak znów będę biegać prawie codziennie
Asiula - komentarze
Moderator: infernal
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- sebagw
- Wyga
Na luzie połówkę przebiegniesz ! Masz świetne wyniki - przy Tobie nie jeden facet najadł by się wstydu pozdrawiam !
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Asiula, co to za smętny wpis? Piszesz, że nie umiesz utrzymać tempa a śmigasz trening po 5:19? Jest dobrze, a połówkę trzaśniejsz bez problemu, patrząc na Twoje tu wpisy.Asiula pisze: Nie umiem utrzymać tempa... bezsensu...
No nic, jeżeli chcę coś osiągnąć to muszę porządnie wziąć się za trenowanie, bo na tą chwilę jakiekolwiek interwały mnie wykańczają zdołowałam się...
Jutro odpoczywam, a w środę może uda się zrobić dłuższe wybieganie, co by się przekonać czy jestem w stanie przebiec półmaraton
- pysia222
- Stary Wyga
Asiula glowa do gory - bedzie dobrze
18.05.14 mz3athlon (Sprint) - 01:25:32
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT
08.06.14 Elk (Sprint) - 01:26:43
06.07.14 Welzheim (Sprint) - 01:39:42
03.08.14 Ulm (Olimpijski)
moje marzenie - IRONMAN FRANKFURT
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
O, widzę Asiu, że nie tylko ja jestem chudostopa
Cudem znalazłam dla siebie Lunary...
Nie myślałaś, żeby je wypróbować?
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Na razie dobiegam swoje w adasiach, na przyszły rok planuje zakupy...Martyna_K pisze:O, widzę Asiu, że nie tylko ja jestem chudostopa
Będę mierzyć każdy jaki będziecie radzic
mam nadzieję, ze mi pójdzie łatwiej w zakupie butów niż mojemu bratu
Zapisałam się własnie na swój debiutancki bieg 5km... z ciekawości, poczuć jak to jest
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Gdzie ten bieg i kiedy?
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Martyna_K pisze:Gdzie ten bieg i kiedy?
w Świerklańcu 19.08 Brat mnie będzie wspierać
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Przy Twoich tempach treningowych, to połówkę w mniej niż 2h na luziku zrobisz.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Braciszek próbuje mi to wbić do głowy, ale jak to mówi... jak w betonstrasb pisze:Przy Twoich tempach treningowych, to połówkę w mniej niż 2h na luziku zrobisz.
Jak nie spróbuję to nie uwierzę
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
co za baba...... ja jestem dobrym poopędzaczo-opierdalaczem ale słabym psychologiem....może ktoś inny Ci to zdoła wbić do globusa
Juz dawno Ci mówiłem, ze zadatki są, przy dobrym podejściu już powinienem oglądać dawno Twoje plecy.....ale nie...beton, normalnie beton
A tekst o butach czytałem....już kupiłem więc proszę się już nie naśmiewać z podstarzałego , może trochę marudnego braciszka
PS. w Świerklańcu będe batem poganiał, jak nie będzie poniżej 25min wymyśle jakąś ekstra karę .... więc się staraj
Juz dawno Ci mówiłem, ze zadatki są, przy dobrym podejściu już powinienem oglądać dawno Twoje plecy.....ale nie...beton, normalnie beton
A tekst o butach czytałem....już kupiłem więc proszę się już nie naśmiewać z podstarzałego , może trochę marudnego braciszka
PS. w Świerklańcu będe batem poganiał, jak nie będzie poniżej 25min wymyśle jakąś ekstra karę .... więc się staraj
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
Już zaczyna powoli docierać... Plecy to jeszcze ja będę oglądac Twoje, ale za rok... kto wie Na razie sobie to wszystko powoli układam i zaczynam powoli kumać co mam robić, by mieć jakieś efektymar_jas pisze:co za baba...... ja jestem dobrym poopędzaczo-opierdalaczem ale słabym psychologiem....może ktoś inny Ci to zdoła wbić do globusa
a w Świerklańcu będzie ponizej 25min , musi być
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Oooo, Asiu...
Całym postem tak mi wjechałaś na ambicje,że hej!
Trochę zdałam sobie sprawę, że ja biegam, nie trenuję, bo jakiś tak ogólny zastój w moim tempie się przydarzył.
I po raz kolejny żałuję,ze mieszkamy tak daleko od siebie. To byśmy sobie pobiegały, biorąc pod uwagę nasze tempo i plany
Całym postem tak mi wjechałaś na ambicje,że hej!
Trochę zdałam sobie sprawę, że ja biegam, nie trenuję, bo jakiś tak ogólny zastój w moim tempie się przydarzył.
I po raz kolejny żałuję,ze mieszkamy tak daleko od siebie. To byśmy sobie pobiegały, biorąc pod uwagę nasze tempo i plany
- już tu byłam
- Zaprawiony W Bojach
piękne plany Asiu! na pracę to Ty jesteś gotowa, bo biegasz porządnie od początku. więc wystarczy życzyć powodzenia!
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
nie piszę, ale biegam
nie piszę, ale biegam
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
O żesz Ty Aśka, wpędzasz mnie w kompleksy tym planem Bartoszaka!
Ja mam na niego chrapkę od jakiegoś czasu, bo ten na 50 min już skończyłam,ale fakt faktem nie miałam jeszcze okazji sprawdzić jego efektu na żadnych zawodach...
Ale naprawdę ładnie, 45 min na 10 km-ambitnie Szatan w Ciebie wstąpił , dziewczyno!
Trzymam kciuki,Asiula!
Ja mam na niego chrapkę od jakiegoś czasu, bo ten na 50 min już skończyłam,ale fakt faktem nie miałam jeszcze okazji sprawdzić jego efektu na żadnych zawodach...
Ale naprawdę ładnie, 45 min na 10 km-ambitnie Szatan w Ciebie wstąpił , dziewczyno!
Trzymam kciuki,Asiula!