LUBLIN - al. Józefa Piłsudskiego 22. Sobota 9:30!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
sezon biegowy w pełni, sporo naszych Uczestników startuje, dlatego zapraszam na najbliższe spotkanie w Lublinie, jak zawsze o 9:30 (stadion START, al. Piłsudskiego 22), na którym nasz gość - Ula Jaros nie tylko poprowadzi zajęcia, ale podpowie też, jak zrobić startową rozgrzewkę, co jeść, a czego lepiej unikać przed startem itd. itd. - czyli małe biegowe kompendium startowe
-
- Rozgrzewający Się
Witam, czy można się przyłączyć do grupy biegowej ? Biegam wtorek,czwartek,sobota. Czy w te dni można kogoś zastać z Was na szlakach ( Zalewik, wąwóz- Czuby) ? Oczywiście, z miłą chęcią dostosuje się do wszystkich. Pozdrawiam kochających ten sport .
-
- Zaprawiony W Bojach
Oczywiście, że można się przyłączyć! BbL jest w każdą sobotę o 9:30 na stadionie START (al. Piłsudskiego 22)
Zapraszam na najbliższe zajęcia, które poprowadzi P. Ula w zastępstwie za 'etatowych' trenerów, którzy ciągle w rozjazdach
Ale za tydzień będziemy już w pełnym składzie!
Justyna
Zapraszam na najbliższe zajęcia, które poprowadzi P. Ula w zastępstwie za 'etatowych' trenerów, którzy ciągle w rozjazdach
Ale za tydzień będziemy już w pełnym składzie!
Justyna
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuje za info. Czy możesz zdradzić na czym polegają takie zajęcia i jaki jest ich czas ? Czy są to interwały czy biegi długo dystansowe ? Jestem amatorem, chciałbym trochę złapać doświadczenia. Dotychczas biegałem sam, nadszedł czas żeby poznać ludzi od których dużo się nauczę Pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
Nasze zajęcia są dostosowane do osób, które przychodzą. A przychodzą głównie początkujący biegacze. Jeśli jest potrzeba dzielimy się na grupy wg zaawansowania, każdy biega, czy wykonuje ćwiczenia na miarę swoich możliwości Zawsze robimy rozgrzewkę, a dalsza część zajęć to albo bieganie - raczej nie długie - stadion sprzyja wykonywaniu różnych ćwiczeń, bieganiu raczej na krótszych dystansach niż kilkunastu kilometrów
Zapraszam w sobotę, jak zawsze o 9:30 - stadion START. Będę na pewno! )
Justyna
Zapraszam w sobotę, jak zawsze o 9:30 - stadion START. Będę na pewno! )
Justyna
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
To już blisko - sobota 9:30 kolejne BbL! Zapraszamy do Lublina, na stadion START, al. Piłsudskiego 22
Justyna&Marek
Justyna&Marek
-
- Zaprawiony W Bojach
Na Mistrzostwa Polski BbL wybrały się 3 osoby z Lublina plus ja
A w najbliższą sobotę widzimy się na stadionie Start - o 9:30
Justyna
A w najbliższą sobotę widzimy się na stadionie Start - o 9:30
Justyna
-
- Zaprawiony W Bojach
UWAGA KONKURS!!!!!
Drugi zegarek Suunto tym razem powędruje do osoby, która w najciekawszy sposób dokończy zdanie BiegamBo...
W konkursie mogą wziąć udział członkowie Clubu BbL, którzy znajdują się na oficjalnej liście na naszej stronie internetowej (http://www.biegambolubie.com.pl/zawodnicy.html).
Żeby zostać członkiem Clubu trzeba choć raz wziąć udział w zawodach reprezentując BbL i zgłosić ten fakt do nas - pisząc na adres fundacja@fundacjabieganie.pl (imię, nazwisko, impreza, w której reprezentowaliście Club BbL) lub informując trenerów w swoim mieście.
Odpowiedzi przesyłajcie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl. Na Wasze pomysły czekamy do wtorku, 24 lipca, do północy
Jeśli ktoś jeszcze startował w zawodach reprezentując BbL Lublin i nie ma go na liście proszę piszcie do mnie - grzywaczewska.justyna@op.pl
Drugi zegarek Suunto tym razem powędruje do osoby, która w najciekawszy sposób dokończy zdanie BiegamBo...
W konkursie mogą wziąć udział członkowie Clubu BbL, którzy znajdują się na oficjalnej liście na naszej stronie internetowej (http://www.biegambolubie.com.pl/zawodnicy.html).
Żeby zostać członkiem Clubu trzeba choć raz wziąć udział w zawodach reprezentując BbL i zgłosić ten fakt do nas - pisząc na adres fundacja@fundacjabieganie.pl (imię, nazwisko, impreza, w której reprezentowaliście Club BbL) lub informując trenerów w swoim mieście.
Odpowiedzi przesyłajcie na adres fundacja@fundacjabieganie.pl. Na Wasze pomysły czekamy do wtorku, 24 lipca, do północy
Jeśli ktoś jeszcze startował w zawodach reprezentując BbL Lublin i nie ma go na liście proszę piszcie do mnie - grzywaczewska.justyna@op.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Kochani - już jutro o 9:30 kolejne BbL. Zajęcia poprowadzi pani Ula.
Przede mną sprawdzian trenerski ... w W-wie :D 3majcie kciuki!!!!
Przede mną sprawdzian trenerski ... w W-wie :D 3majcie kciuki!!!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Sobota tuż tuż - na BbL zaprasza trener Marek
Godz. 9:30, stadion START, Piłsudskiego 22.
Godz. 9:30, stadion START, Piłsudskiego 22.
-
- Wyga
Cześć wszystkim!
Czy ktoś z Was wybiera się w najbliższą sobotę 4 sierpnia do Kodnia na Bieg Sapiehów? Potrzebuję kogoś do towarzystwa, nie chce mi się jechać samemu Jakiś samochód do transportu się znajdzie.
Paweł Józwik
Czy ktoś z Was wybiera się w najbliższą sobotę 4 sierpnia do Kodnia na Bieg Sapiehów? Potrzebuję kogoś do towarzystwa, nie chce mi się jechać samemu Jakiś samochód do transportu się znajdzie.
Paweł Józwik
-
- Zaprawiony W Bojach
halo halo!
Zapraszamy w sobotę na stadion START, godz. 9:30
al. Piłsudskiego 22
Zajęcia poprowadzi trener Marek
Zapraszamy w sobotę na stadion START, godz. 9:30
al. Piłsudskiego 22
Zajęcia poprowadzi trener Marek
-
- Wyga
Pozdrawiam biegających wytrwale pod okiem trenerów BbL w Lublinie
Zajrzałem tu do Was by poinformować, że szykuje się w Lublinie ciekawa inicjatywa biegowa. Plotki już na ten temat krążą, ale dla porządku napiszę to, by "plotka" trafiła do wszystkich zainteresowanych
Organizatorzy Pierwszego Maratonu Lubelskiego, chcą przeprowadzić cykl biegów na dystansie 10 km, które pod wspólnym tytułem "Cztery DYCHY do Maratonu" mają stanowić element przygotowań do dania głównego, czyli.... maratonu. Jest to znakomity moment dla każdego, kto chciałby pokonać magiczny dystans 42 km, ale boi się zacząć to realizować Mamy nadzieję, że takie spotkanie doświadczonych biegaczy i początkujących pozwoli tym drugim przełamać się i podjąć wyzwanie.
Pierwszy bieg zaplanowano na 9 września (niedziela). Wiem, że ten termin koliduje wielu z was z innymi zawodami, ale inny wrześniowy termin nie był możliwy.
Kolejne starty zaplanowano na 18 listopada br., 3 lutego 2013 r. i 21 kwietnia 2013 r.
Bieg odbędzie się nad Zalewem i będzie obsługiwany przez profesjonalną firmę do pomiaru czasu, a trasa będzie atestowana przez PZLA (mamy nadzieję, ze taki atest otrzyma).
Sama impreza ma być zakończona piknikiem przy udziale Fundacji Rozwoju Sportu oraz Fundacji Lubelskie Centrum Żeglarstwa, zatem jeśli pogoda dopisze warto zabrać ze sobą rodzinę i przyjaciół.
Więcej szczegółów podam wkrótce.
Pozdrawiam
Olo
Zajrzałem tu do Was by poinformować, że szykuje się w Lublinie ciekawa inicjatywa biegowa. Plotki już na ten temat krążą, ale dla porządku napiszę to, by "plotka" trafiła do wszystkich zainteresowanych
Organizatorzy Pierwszego Maratonu Lubelskiego, chcą przeprowadzić cykl biegów na dystansie 10 km, które pod wspólnym tytułem "Cztery DYCHY do Maratonu" mają stanowić element przygotowań do dania głównego, czyli.... maratonu. Jest to znakomity moment dla każdego, kto chciałby pokonać magiczny dystans 42 km, ale boi się zacząć to realizować Mamy nadzieję, że takie spotkanie doświadczonych biegaczy i początkujących pozwoli tym drugim przełamać się i podjąć wyzwanie.
Pierwszy bieg zaplanowano na 9 września (niedziela). Wiem, że ten termin koliduje wielu z was z innymi zawodami, ale inny wrześniowy termin nie był możliwy.
Kolejne starty zaplanowano na 18 listopada br., 3 lutego 2013 r. i 21 kwietnia 2013 r.
Bieg odbędzie się nad Zalewem i będzie obsługiwany przez profesjonalną firmę do pomiaru czasu, a trasa będzie atestowana przez PZLA (mamy nadzieję, ze taki atest otrzyma).
Sama impreza ma być zakończona piknikiem przy udziale Fundacji Rozwoju Sportu oraz Fundacji Lubelskie Centrum Żeglarstwa, zatem jeśli pogoda dopisze warto zabrać ze sobą rodzinę i przyjaciół.
Więcej szczegółów podam wkrótce.
Pozdrawiam
Olo
>>-------->
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu
Olo Kurczewski
www.maraton.lublin.eu