Do połówki?Gife pisze:Minimum 25 km biegania co weekend żeby przebiec, nie maszerować
![zdziwienie :orany:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderator: infernal
Do połówki?Gife pisze:Minimum 25 km biegania co weekend żeby przebiec, nie maszerować
Spójrz, ile Ala nabiegała maksymalnie na jednym treningu. Podlicz sobie czy dociągnie biegiem do 15 kilometra chociaż, a tu przecież musi pobiec połówkę.strasb pisze:Do połówki?Gife pisze:Minimum 25 km biegania co weekend żeby przebiec, nie maszerować
Twoje ujęcie braku czasu w cudzysłów jest jak rozumiem ironicznym przytykiem. kulą w płot. to że nie mam trójki dzieci i nie pracuję na dwa etaty, nie oznacza, że pierdolę od rzeczy, pisząc czasem, że nie mam czasu. jeśli uważasz, że to moja wymówka, to oczywiście masz prawo. Opinia to opinia. Niestety mylisz się. Sama żałuję, że nie masz racji. Wolałabym mieć choć trochę wolnego , spokojnego czasu więcej. Organizuję się tak dobrze jak potrafię, choć zapewne można lepiej.Nie chcę być niemiły, ale akurat Ala ze swoim "brakiem czasu"
Qba, nawet nie wiesz jak mi miło. Choć mam świadomość, że ze mną może być różnie, to taki ciepły głos dobrze robi. (ostrzejszy też, sportowa złość dobra rzeczQba Krause pisze:hej ala, widzimy się w sobotę na bblu? ja doskonale rozumiem twoje cele i ogólną koncepcję i mocno trzymam kciuki. jeżeli masz ochotę, to w sobotę możemy np. sobie razem potruchtać godzinkę nad rusałką.
ja akurat wiem, że dasz radę
Twój komentarz, oświadczenie, a nawet orędzie do Narodu, zawsze mile widziane u mnie w wątku.Gife pisze:Przecież konkretnie uogólniam bo sama nawet nie wiesz, ile najwięcej przebiegniesz na treningu![]()
Takim podejściem, ze nie ma co mi udowadniać oczywiscie zyskujesz poklask
Po coś Ci te zawody są i po coś wybrałaś połówkę. Moim zdaniem po to by się w końcu wziąć za siebie i pokazać, że potrafisz
Cierpliwie poczekam więc do godziny zero i wtedy znów wydam stosowne oświadczenie/komentarz w tej sprawie
co to? po co? jaki poklask.Takim podejściem, ze nie ma co mi udowadniać oczywiście zyskujesz poklask
no oczywiście. jw.Po coś Ci te zawody są i po coś wybrałaś połówkę.
dziękipysia222 pisze:Trzymam kciuki za przygotowania do Pily