KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Daro76
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:41:35
- Życiówka w maratonie: 03:26:50
Jestem chętny na pomarańczową L,Jimmyk pisze:Hej mam taką sprawę w związku z tymi koszulkami BBL (pomarańczowe).
Na chwilę obecną nie ma możliwości zakupienia ich na zajęciach co oczywiście może się zmienić w bliżej nieokreślonej przyszłości oraz nie ma pełnej rozmiarówki w ofercie. Mam taki pomysł żeby nie tracić na koszcie przesyłki (13pln przy przedpłacie na konto) można by zorganizować takie zbiorowe zamówienie i podzielić ten koszt na więcej osób, zawsze taniej wyjdzie. Rozmiarówka jest faktycznie nietypowa co znaczy że jest po prostu większa... Ta niebieska co Treneiro ma na zajęciach to M i jest tylko ciut mniejsza od mojej Asicsowej XL (LOL), proponuję żeby każdy odjął jeden rozmiar od pożądanego i taką zamówił (najlepiej sprawdzić rozmiarówkę adasia gdzieś w sklepie, tegoroczna kolekcja). Tak więc do sedna, deklarujmy ilu nas tu siła, kto co chce, na zajęciach też można wspomnieć bo nie wszyscy zaglądają na forum, zbierzemy to do kupy i będzie można złożyć jedno zamówienie...
Kto chętny?
- gomezoo
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 00:53:21.55
- Życiówka w maratonie: 04:22:41.00
Cześć,
zauważyłem, że na Endomondo nie ma drużyny BBL Kraków (a jest sobie taki Toruń, co oni sobie myślą), więc przezornie założyłem
Jest tutaj: http://www.endomondo.com/teams/5958782
Zapraszam! Zawsze to jakieś dodatkowe narzędzie do motywacji do treningów
pozdrawiam
Michał
zauważyłem, że na Endomondo nie ma drużyny BBL Kraków (a jest sobie taki Toruń, co oni sobie myślą), więc przezornie założyłem

Jest tutaj: http://www.endomondo.com/teams/5958782
Zapraszam! Zawsze to jakieś dodatkowe narzędzie do motywacji do treningów

pozdrawiam
Michał
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kurczaki pieczone... Że ja Was znalazłem dopiero dzisiaj jak już na wakacjach w domu odpoczywam. 
Biegam od kwietnia, na początek zrobiłem plan 6-tygodniowy pumy, teraz coś tam sobie dreptam po 40-50 minut (w granicach 6-8km w tym czasie robię). Studiuję na AGH, od września będę w Krakowie.
Nie znam się na bieganiu, nie mam pojęcia jakie ćwiczenia można robić w celu poprawy sprawności - obecnie jedynie truchtam, a czuję, że to za mało.
Można się dołączyć?

Biegam od kwietnia, na początek zrobiłem plan 6-tygodniowy pumy, teraz coś tam sobie dreptam po 40-50 minut (w granicach 6-8km w tym czasie robię). Studiuję na AGH, od września będę w Krakowie.
Nie znam się na bieganiu, nie mam pojęcia jakie ćwiczenia można robić w celu poprawy sprawności - obecnie jedynie truchtam, a czuję, że to za mało.

Można się dołączyć?

- crolic
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:40:34
- Życiówka w maratonie: 03:40:47
- Kontakt:
Greebqu, a jeśli masz smartfona to dołącz się też do naszej drużyny w Samsung Hope Relay 
Szczegóły kilka wątków wcześniej, zespół nazywa się BiegamBoLubie-Kraków.

Szczegóły kilka wątków wcześniej, zespół nazywa się BiegamBoLubie-Kraków.
--
10,000k - 00:40:34 - 14.04.2013 r. - Niepołomice
21,097k - 01:34:33 - 16.05.2015 r. - Białowieża - Hajnówka
42,195k - 03:34:40 - 19.04.2015 r. - 14.CM Kraków
10,000k - 00:40:34 - 14.04.2013 r. - Niepołomice
21,097k - 01:34:33 - 16.05.2015 r. - Białowieża - Hajnówka
42,195k - 03:34:40 - 19.04.2015 r. - 14.CM Kraków
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Widzę że nasz zespół liczy już 9 osób, rewelacja, tak trzymać! Ale Daro wiedzie prym, co mu tak odpuszczacieDaro76 pisze:Jest już aktualizacja programu Samsung Hope Relay. Oby coś pomogła.

Mam też dobrą informację. Nasza koleżanka Basia (Fladra) wygrała w konkursie na zegarek Suunto Quest i już za niedługo będzie się mogła nam pochwalić

A już w sobotę specjalny trening przygotowany przez Bogila po konsultacjach z treneiro. Będzie się działo!
A tym czasem pozdrawiamy całą ekipę BBL ze Szklarskiej Poręby:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Rozgrzewający Się
Nie wiem, czy ktoś z was czytał tą historię, ale jest świetna i warta przeczytania.
http://indywidualista.pl/2012/07/21/nie ... fa-younga/
Przeglądałam ten sklep internetowy, gdzie niby mają być koszulki BBL - ale oprócz męskich adidasa, tych pozostałych nie ma. Czy Trener wie może kiedy będą dostępne?
Ja mam niestety też NOKIE więc kiszka, i nie wiem co jest, Endomondo mam zainstalowane ale za cholerę nie mogę złapać w nim GPS, mimo, ze normalnie GPS działa.
I już nie mogę się doczekać treningu
Aga
http://indywidualista.pl/2012/07/21/nie ... fa-younga/
Przeglądałam ten sklep internetowy, gdzie niby mają być koszulki BBL - ale oprócz męskich adidasa, tych pozostałych nie ma. Czy Trener wie może kiedy będą dostępne?
Ja mam niestety też NOKIE więc kiszka, i nie wiem co jest, Endomondo mam zainstalowane ale za cholerę nie mogę złapać w nim GPS, mimo, ze normalnie GPS działa.
I już nie mogę się doczekać treningu

Aga
- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
HURRA!!!!!!Krzysztof Janik pisze:
Mam też dobrą informację. Nasza koleżanka Basia (Fladra) wygrała w konkursie na zegarek Suunto Quest i już za niedługo będzie się mogła nam pochwalić
A już w sobotę specjalny trening przygotowany przez Bogila po konsultacjach z treneiro. Będzie się działo!
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43