KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Upsss, a już myślałem, że Bzium chce mnie skreślić z listy BBL :-), a może chce tylko nie ma mocy sprawczej :-(. Albo nie chce skończyć, jak Najman z Pudzianem :-). Takie żarciki, ale niestety ostatnio coś mnie trochę Turek podkurzył, i jak ktoś się czepia, że mało biegam i ściemniam z brakiem czasu to robię się nerwowy. :-). Biegam tyle ile mogę i kiedy mogę. Ot i cała prawda o moim bieganiu. Ci co mają Run-Loga to widzą.
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Jak nikt nie wie o co chodzi, to chyba znak, że należy wspólnie pobiegać. Na tym forum wolałem czytać historie o koniach albo problemach gastrycznych. A jak ktoś ma wolną niedzielę to na Pogorię zawsze warto wpaść, też byłem i fajnie :) Z BBL-em to przecież nijak nie koliduje.

W Imielinie nie należy pić wody, którą podaja miejscowi, tak słyszałem :)
To co lecieć ze swoim bidonem, a ich woda tylko sie polewać? A co wiesz na temat podłoża, trasy, podbiegów etc?
Obrazek
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:Olo, spokojnie, o nic nie chdzi; znam już Darka na tyle długo, żeby wiedzieć, że w jego odpowiedziach nie ma drugiego dna i zapewniam Cię, że propozycja zasilenia Pogorii (treningi w niedziele) nie oznacza usuwania (potwierdzam, tutaj Bzium nie ma żadnej mocy sprawczej) z BBL (treningi w soboty) Na szczęście obie te grupy biegają niezależnie od siebie, w różnych terminach i miejscach i można to pogodzić (chyba, że ktoś koniecznie nie chce) Jeśli o mnie chodzi możecie biegać na Śląsku, w Zagłębiu, tyłem i według Gallowaya; w każdy albo tylko w wybrany dzień tygodnia i o dowolnej godzinie; najważniejsze, żebyście to lubili. Oczywiście zapraszam w najbliższą sobotę (jak w każdą) na 9.30 na stadion AWF.
Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:Jeśli o mnie chodzi możecie biegać na Śląsku, w Zagłębiu, tyłem i według Gallowaya; w każdy albo tylko w wybrany dzień tygodnia i o dowolnej godzinie; najważniejsze, żebyście to lubili
Nie będziemy Ci robić konkurencji :)
Mendel pisze:Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!
Alternatywnie, napijmy sie gorzoły :bum: (sam nie wiem, czemu wpadło mi to teraz do głowy ;/)
Obrazek
Madalein
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:
agnieszka_ pisze:Jeśli o mnie chodzi możecie biegać na Śląsku, w Zagłębiu, tyłem i według Gallowaya; w każdy albo tylko w wybrany dzień tygodnia i o dowolnej godzinie; najważniejsze, żebyście to lubili
Nie będziemy Ci robić konkurencji :)
Mendel pisze:Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!
Alternatywnie, napijmy sie gorzoły :bum: (sam nie wiem, czemu wpadło mi to teraz do głowy ;/)
No nie wiem czy trening z tego rodzaju napojem energetyzującym ma sens hihih... ale pewnie Czesio ma większe doświadczenie i się pochwali.

Co do naszej imprezy nadal podtrzymujemy temat. Wstępna propozycja to piątek lub sobota za tydzień... Mam nadzieję że uda nam się wreszcie spotkać. Kwestia tylko czy macie ochotę na wyjazd w góry czy pozostajemy w Katowicach i okolicach...
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Madalein pisze:
Chester04 pisze:
No nie wiem czy trening z tego rodzaju napojem energetyzującym ma sens hihih... ale pewnie Czesio ma większe doświadczenie i się pochwali.
No masz, i wywołałem wilka z lasu :P
Piątek Wieczór - 5:0 - Chester
Madalein pisze:Co do naszej imprezy nadal podtrzymujemy temat. Wstępna propozycja to piątek lub sobota za tydzień... Mam nadzieję że uda nam się wreszcie spotkać. Kwestia tylko czy macie ochotę na wyjazd w góry czy pozostajemy w Katowicach i okolicach...
Chętnie bym pojechał gdzieś, ale raczej większą frekwencję osiągniemy na miejscu ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

To gratuluje budowania formy Czesio :)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pobiegłem, ale ciężko było 33 st.C. Imieliński Cross Ekologiczny 20 km zaliczony. Aga możesz mi dopisać imprezę BBL Katowice.
Obrazek
mortian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Jutro o 5 rano pociąg do Wrocławia, plany na dzień to poznanie miasta, znalezienie uczelni i doniesienie papierów. I w czwartek o 7:00 początek Testów sprawnościowych. :bum: Nadchodzi moja nowa życiówka na 1000 m :bum: będzie spokojnie, lekko, płynnie i szybko :sss:
Takie mam przynajmniej założenie. Do zobaczenia w sobote :bum:
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

mortian pisze:Jutro o 5 rano pociąg do Wrocławia, plany na dzień to poznanie miasta, znalezienie uczelni i doniesienie papierów. I w czwartek o 7:00 początek Testów sprawnościowych. :bum: Nadchodzi moja nowa życiówka na 1000 m :bum: będzie spokojnie, lekko, płynnie i szybko :sss:
Powodzenia !! A tak a propos, zdajesz na "Zmech" ( nie wiem jak sie teraz nazywa :) )?
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No i jak testy żołnierzu?
Obrazek
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jaki tu spokój, na na na
Nic się nie dzieje, na na na na
Nikt się nie bawi, na na na
Wszyscy się nudzą, na na na na

Wakacyjne emigracje? Czy ktoś jeszcze biega? Czy tylko ja z Bzumem się męczymy treningami???
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja będę w sobotę :)
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mortian pisze:Jutro o 5 rano pociąg do Wrocławia, plany na dzień to poznanie miasta, znalezienie uczelni i doniesienie papierów. I w czwartek o 7:00 początek Testów sprawnościowych. :bum: Nadchodzi moja nowa życiówka na 1000 m :bum: będzie spokojnie, lekko, płynnie i szybko :sss:

Trzymamy kciuki i trzymamy :)
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Ja będę w sobotę :)

No to zapowiada się że będziemy mieli indywidualny trening, no chyba że ktoś do nas dołączy i zrobi nam niespodziankę:)
ODPOWIEDZ