KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 01:01:45
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Upsss, a już myślałem, że Bzium chce mnie skreślić z listy BBL
, a może chce tylko nie ma mocy sprawczej
. Albo nie chce skończyć, jak Najman z Pudzianem
. Takie żarciki, ale niestety ostatnio coś mnie trochę Turek podkurzył, i jak ktoś się czepia, że mało biegam i ściemniam z brakiem czasu to robię się nerwowy.
. Biegam tyle ile mogę i kiedy mogę. Ot i cała prawda o moim bieganiu. Ci co mają Run-Loga to widzą.
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
To co lecieć ze swoim bidonem, a ich woda tylko sie polewać? A co wiesz na temat podłoża, trasy, podbiegów etc?wolfi pisze:Jak nikt nie wie o co chodzi, to chyba znak, że należy wspólnie pobiegać. Na tym forum wolałem czytać historie o koniach albo problemach gastrycznych. A jak ktoś ma wolną niedzielę to na Pogorię zawsze warto wpaść, też byłem i fajnieZ BBL-em to przecież nijak nie koliduje.
W Imielinie nie należy pić wody, którą podaja miejscowi, tak słyszałem
- Mendel
- Wyga

- Życiówka na 10k: 56:38
Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!agnieszka_ pisze:Olo, spokojnie, o nic nie chdzi; znam już Darka na tyle długo, żeby wiedzieć, że w jego odpowiedziach nie ma drugiego dna i zapewniam Cię, że propozycja zasilenia Pogorii (treningi w niedziele) nie oznacza usuwania (potwierdzam, tutaj Bzium nie ma żadnej mocy sprawczej) z BBL (treningi w soboty) Na szczęście obie te grupy biegają niezależnie od siebie, w różnych terminach i miejscach i można to pogodzić (chyba, że ktoś koniecznie nie chce) Jeśli o mnie chodzi możecie biegać na Śląsku, w Zagłębiu, tyłem i według Gallowaya; w każdy albo tylko w wybrany dzień tygodnia i o dowolnej godzinie; najważniejsze, żebyście to lubili. Oczywiście zapraszam w najbliższą sobotę (jak w każdą) na 9.30 na stadion AWF.
- Chester04
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
Nie będziemy Ci robić konkurencjiagnieszka_ pisze:Jeśli o mnie chodzi możecie biegać na Śląsku, w Zagłębiu, tyłem i według Gallowaya; w każdy albo tylko w wybrany dzień tygodnia i o dowolnej godzinie; najważniejsze, żebyście to lubili
Alternatywnie, napijmy sie gorzołyMendel pisze:Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!
-
Madalein
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
No nie wiem czy trening z tego rodzaju napojem energetyzującym ma sens hihih... ale pewnie Czesio ma większe doświadczenie i się pochwali.Chester04 pisze:Nie będziemy Ci robić konkurencjiagnieszka_ pisze:Jeśli o mnie chodzi możecie biegać na Śląsku, w Zagłębiu, tyłem i według Gallowaya; w każdy albo tylko w wybrany dzień tygodnia i o dowolnej godzinie; najważniejsze, żebyście to lubili
Alternatywnie, napijmy sie gorzołyMendel pisze:Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!(sam nie wiem, czemu wpadło mi to teraz do głowy ;/)
Co do naszej imprezy nadal podtrzymujemy temat. Wstępna propozycja to piątek lub sobota za tydzień... Mam nadzieję że uda nam się wreszcie spotkać. Kwestia tylko czy macie ochotę na wyjazd w góry czy pozostajemy w Katowicach i okolicach...
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
- Chester04
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 00:42:26
- Kontakt:
No masz, i wywołałem wilka z lasu :PMadalein pisze:No nie wiem czy trening z tego rodzaju napojem energetyzującym ma sens hihih... ale pewnie Czesio ma większe doświadczenie i się pochwali.Chester04 pisze:Alternatywnie, napijmy sie gorzołyMendel pisze:Dzięki Aga, że im to wyjasniłaś. I jak mówi Wolfi - chodźmy pobiegać !!(sam nie wiem, czemu wpadło mi to teraz do głowy ;/)
Piątek Wieczór - 5:0 - Chester
Chętnie bym pojechał gdzieś, ale raczej większą frekwencję osiągniemy na miejscuMadalein pisze:Co do naszej imprezy nadal podtrzymujemy temat. Wstępna propozycja to piątek lub sobota za tydzień... Mam nadzieję że uda nam się wreszcie spotkać. Kwestia tylko czy macie ochotę na wyjazd w góry czy pozostajemy w Katowicach i okolicach...
- Bzium
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
To gratuluje budowania formy Czesio 
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"
http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
-
mortian
- Dyskutant

Jutro o 5 rano pociąg do Wrocławia, plany na dzień to poznanie miasta, znalezienie uczelni i doniesienie papierów. I w czwartek o 7:00 początek Testów sprawnościowych.
Nadchodzi moja nowa życiówka na 1000 m
będzie spokojnie, lekko, płynnie i szybko
Takie mam przynajmniej założenie. Do zobaczenia w sobote
- Mendel
- Wyga

- Życiówka na 10k: 56:38
Powodzenia !! A tak a propos, zdajesz na "Zmech" ( nie wiem jak sie teraz nazywamortian pisze:Jutro o 5 rano pociąg do Wrocławia, plany na dzień to poznanie miasta, znalezienie uczelni i doniesienie papierów. I w czwartek o 7:00 początek Testów sprawnościowych.Nadchodzi moja nowa życiówka na 1000 m
![]()
- olotraper
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
-
Madalein
- Wyga

Jaki tu spokój, na na na
Nic się nie dzieje, na na na na
Nikt się nie bawi, na na na
Wszyscy się nudzą, na na na na
Wakacyjne emigracje? Czy ktoś jeszcze biega? Czy tylko ja z Bzumem się męczymy treningami???
Nic się nie dzieje, na na na na
Nikt się nie bawi, na na na
Wszyscy się nudzą, na na na na
Wakacyjne emigracje? Czy ktoś jeszcze biega? Czy tylko ja z Bzumem się męczymy treningami???
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
-
Madalein
- Wyga

mortian pisze:Jutro o 5 rano pociąg do Wrocławia, plany na dzień to poznanie miasta, znalezienie uczelni i doniesienie papierów. I w czwartek o 7:00 początek Testów sprawnościowych.Nadchodzi moja nowa życiówka na 1000 m
![]()
Trzymamy kciuki i trzymamy
-
Madalein
- Wyga

wolfi pisze:Ja będę w sobotę
No to zapowiada się że będziemy mieli indywidualny trening, no chyba że ktoś do nas dołączy i zrobi nam niespodziankę:)