MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!

mppietia
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Adam_W pisze:odnośnie koszulek - to świetna sprawa żebyśmy mieli wszyscy takie same, dzięki temu stworzymy team BBL Mikołów.
Co do biegu to mam pewne obawy a mianowicie: bieg jest 16 września a 7 października jestem już zapisany w "Biegnij Warszawo" na 10 km.
Nie wiem czy mój organizm zdąży się zregenerować do tego czasu. Na logikę 3 tygodnie to dużo czasu więc powinno być dobrze.
Spokojnie możesz brać udział, nawet gdyby to były dwa tygodnie, to i tak by wystarczyło :taktak:
10k 43'37"
15k 1:14'46"
21k 1:41'14"
www.wybiegamy.pl
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kadil
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:38
Życiówka w maratonie: 4:03:36

Nieprzeczytany post

Nie wiem czy mój organizm zdąży się zregenerować do tego czasu. Na logikę 3 tygodnie to dużo czasu więc powinno być dobrze.
[/quote]

Nie pękaj nawet jak Ci w Warszawie parę sekund do życiówki zabraknie :echech: , to przeciesz nie za każdym startem trzeba bić życiówkę.
Ja się martwię o coś innego co do terminu półmaratonu w Tychach. nie znam jeszcze terminu biegu Mikołowskiego, a myślę że lepiej wystartować w Mikołowskim.

No i co do koszulek to bardzo chętnie ale może tylko taką siateczkową startówkę; tylko na ramiączkach.

Mam jeszcze jeden temat który już kiedyś mi chodził po głowie,ale teraz wraca póki są miejsca, czy ktoś jest chętny na Maraton w Wiedniu jubileuszowy 30-ty.
http://www.anmeldesystem.com/sport/lauf ... anguage=en
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
Adam_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 44:14

Nieprzeczytany post

kadil pisze:
Nie pękaj nawet jak Ci w Warszawie parę sekund do życiówki zabraknie :echech: , to przeciesz nie za każdym startem trzeba bić życiówkę.
Ja się martwię o coś innego co do terminu półmaratonu w Tychach. nie znam jeszcze terminu biegu Mikołowskiego, a myślę że lepiej wystartować w Mikołowskim.

Faktycznie, nigdzie nie pisze żeby w tym roku miał być zorganizowany X mikołowski bieg uliczny,
Chyba się nie wycofali?
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Moi Drodzy !!!
Co do koszulek to fantastyczny pomysł. Myślę żeby powstała lista chętnych i będzie krążyć po zajęciach aż do 20 sierpnia. Po tym jak zbierze się całkiem niezła grupa zakupimy jednakowe koszulki a my postaramy się o nadruk. Jeśli wszystko wyjdzie to będzie gratis (z przodu logo MOSIR MIKOŁÓW, z tyłu logo BBL Mikołów). Jeśli reflektujecie to może się uda dogadać z naszym MOSiRem.
pozdrawiam
wandzik20
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kolejny raz piszą o Mikołowie. Zapraszam do lektury :D
http://www.biegambolubie.com.pl/sprawno ... stawa.html
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:55

Nieprzeczytany post

Witam :-)
Na początek gratuluję wszystkim super startu w Rybniku a Adamowi dodatkowego rozchodzenia w górach.

A myśleliście o silesia półmaraton? http://silesiapolmaraton.pl/ a co ciekawe łącznie z półmaratonem organizowany jest bieg na 7km, wspólny start z półmaratonem więc większość z BBL-owiczów mogłaby razem wystartować :-).

Co do koszulek też się podpisuję - i tak sobie myślę że gdyby tam umieścić małe logo powiatu http://www.mikolowski.pl/insygnia może jakiś sponsoring uda mi się pozyskać (w sobotę możemy to obgadać).

Mam też propozycję co do utworzenia własnego forum i galerii - byłaby bardziej przejrzyście niż pisanie w jednym wątku na bieganie.pl - jak byłaby akceptacja to ja coś takiego wykonam proponowany adres www.bbl.mikolowski.pl

Pozdrawiam
Łukasz
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Wybiera się ktoś na dzika w niedzielę? Bo tam się zastanawiam, machnąłbym jakąś piątkę lub max dziesiątkę w weekend...chyba że są jakieś inne zawody w weekend w okolicy?

Wogóle tych planów startowych na ten sezon jeszcze sporo...co tu wybrać, połówki w Bytomiu i Tychach, 15km w Jaworznie, Krynica, czekam tez na termin biegu w Mikołowie....fajnie by było pobiec z rodzinnym mieście.....

Znalazłem jeszcze sporo fotek z Księżycowego...zaraz powrzucam......:)
Ostatnio zmieniony 11 lip 2012, 12:36 przez mar_jas, łącznie zmieniany 1 raz.

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:Wybiera się ktoś na dzika w niedzielę?
Tak już 3 raz pod rząd :-) (2 kółka)

Link dla tych którzy może nie znają tej imprezy http://www.biegdzika.pl/

Pozdrawiam
Łukasz
"Świat łamie każdegoi potem niektórzy są jeszcze mocniejsi w miejscach złamania" Ernest Hemingway
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

Lukas75 pisze:
mar_jas pisze:Wybiera się ktoś na dzika w niedzielę?
Tak już 3 raz pod rząd :-) (2 kółka)

Link dla tych którzy może nie znają tej imprezy http://www.biegdzika.pl/

Pozdrawiam
Łukasz
czyli biegniesz dyche, tak? ja sie zastanawiam własnie..jak będzie ciepło to chciałbym bardzo szybką piątkę strzelić....jak będzie chłodniej to moze też 10km dam rade :) ...zastanowię się jeszcze ;)

No i foty jeszcze

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
Awatar użytkownika
Lukas75
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mar_jas pisze:czyli biegniesz dyche, tak?
Prawie 10 tzn 9764m taki dystans podaje organizator ;-)

Jak kiedyś zejdę na tym dystansie poniżej 50 min to dołożę następne kółko :-).

Pozdrawiam
WajOla
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Hmm a mi zadnego zdjęcia nie zrobili :( silesia półmaraton lub ten tyski, myślę że trzeba się będzie nad nimi zastanowić... Czyli wszyscy są za koszulkami od soboty zapisy- rozmiary, tylko trzebabyloby poszukać jakiś niedrogich a w miare fajnych jakościowo koszulek. Co do sponsoringu to fajnie byloby, troche nadrukó z przodu nie zaszkodzi a będzie o wiele taniej!
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Ja dorastam do mysli o debiucie...
Cały czas myślałam o półmaratonie bytomskim, teraz bardziej nastawiam się na Tychy... :oczko: Ale czy ja się zmieszcze w regulaminowym czasie :niewiem: :hahaha:
Wcześniej chetnie jakąś 10 bym pobiegła, ale za bardzo nie ma gdzie... :niewiem:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
MaciekSt
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:57

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:Ja dorastam do mysli o debiucie...
Cały czas myślałam o półmaratonie bytomskim, teraz bardziej nastawiam się na Tychy... :oczko: Ale czy ja się zmieszcze w regulaminowym czasie :niewiem: :hahaha:
Wcześniej chetnie jakąś 10 bym pobiegła, ale za bardzo nie ma gdzie... :niewiem:
To może 15 km w Jaworznie - piękna trasa. 7.5 km z górki a potem tą samą trasą pod górkę :)
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

MaciekSt pisze:
To może 15 km w Jaworznie - piękna trasa. 7.5 km z górki a potem tą samą trasą pod górkę :)

... i ta 2 część tak średnio mi się podoba :oczko:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
MaciekSt
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:57

Nieprzeczytany post

Asiula pisze:
MaciekSt pisze:

... i ta 2 część tak średnio mi się podoba :oczko:
Jest naprawdę fajnie. W zeszłym roku dwie imprezy zrobiły na mnie największe wrażenie - Rybnik i Jaworzno:)
ODPOWIEDZ