Moderator: beata
u, brzydko... brzydko... wyleczenia życzęscieslik pisze: teraz leczę spuchnięte kolano
Ładnedont_ask pisze:Chciałam złożyć reklamację na ten weekend, ale że niewierząca jestem, to nie mam u kogo ...
Dziękuję, ale zważywszy na moje sposoby kuracji to trochę potrwa.Księżna pisze:u, brzydko... brzydko... wyleczenia życzęscieslik pisze: teraz leczę spuchnięte kolano
ło matko, ja miałam dzisiaj szczere chęci, zwlekłam się z wyra o 5 rano, ale termometr pokazywał 23 celcjusze i poległamLadyE pisze:czy Wam tez tak te upaly doskwieraja?
Powiedz mi, że w te upały śmigałaś, to padnę przed kompem na kolanascieslik pisze: Ktoś mi powie jak odpuszczać
Nie padaj, wystarczy, że ja padałam po bieguAngua pisze:Powiedz mi, że w te upały śmigałaś, to padnę przed kompem na kolanascieslik pisze: Ktoś mi powie jak odpuszczać![]()
Ja niestety dzisiaj muszę iść, bo mąż ma na popołudnie, teść przyjeżdża do małej, więc grzech nie skorzystać, potem przerwa do soboty. Niestety będe musiała iść koło 19:00... Wczoraj wróciłam do domu wyglądając, jakby mnie kto oliwką wysmarował od stóp do głów, ale i tak jakimś cudem poprawiłam życiówkę na 5 km o 0:33 sekLadyE pisze:patrzac jednak na prognoze chyba powinnam sie cieszyc ze trening wypadl mi na wczoraj a nie na dzis