Plusk, plusk, plusk, plusk.................................................................

...plusk, plusk, plusk............... coś tam odpowiedziało.kozibar pisze:[...]Plusk, plusk, plusk, plusk.................................................................
Potwierdzam, gdybym w marcu nie zobaczył fajnego kolorowego ogłoszenia o teście Coopera które ktoś przewidujący powiesił na drzewie przy trasie gdzie często biegam, w ogóle nie słyszałbym o żadnym BBL-u. Ale rzeczywiście biega nas w Kielcach i okolicy naprawdę uderzająco dużo ludzi. Może po prostu nie wszyscy chcą się organizować. Tak czy inaczej, BBL jest skazany na sukces. Z każdym miesiącem będzie coraz lepiej.slaweko pisze:...plusk, plusk, plusk............... coś tam odpowiedziało.kozibar pisze:[...]Plusk, plusk, plusk, plusk.................................................................
Czy Kielce nie zasługują na BBL? Myślę, że zasługują ale wiele osób które biegają po Kielcach po prostu o tej akcji nic nie wie ....
"mizerne"....kozibar pisze:Wybiegałem w tym roku mizerne 1400 km ...
Nas nie dogonjat`slaweko pisze:Andyql, musimy pomyśleć o jakiejś koalicji bo niektórzy tutaj (albo w lesie) na nas czyhająkozibar pisze:[...]ja nie odpuszczam tak łatwo, zacznijcie się już bać obaj bo trening w lesie czeka na was niechybnie. Zemszczę się okrutnie hahahahah!!!!!!!!!!!!!!![]()
pozdr,
sławek
No wreszcie kapnąłeś się o co chodzi. My to przecież robimy dla Twojego dobra, żebyś mógł spokojnie przygotować się i zdobyć Koronę Maratonów. Najpierw kontuzja pięty, teraz jacyś niedzielni człapacze - i właśnie dlatego trochę zeszliśmy z planu.kozibar pisze:Taka sytuacja ma i dobre strony co zamierzam wykorzystaćW spokoju i ciszy przygotuje się do maratonu
slaweko pisze:kozibar pisze:To do zobaczenia jutro???
To ja się może jeszcze zastanowię...
pozdr,
so
p.s. A tak na poważnie - postanowiłem, że od tego weekendu wracam do żywych i wznawiam bieganie choć czas może - ze względu na upały - nie najlepszy. Ten nałóg jest jednak silniejszy
Byłem, biegałem i mogę potwierdzić, że Bartek w przeciwieństwie do pogody rzeczywiście był łagodny.kozibar pisze:https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3