Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Kanasku,
a jednak beirzesz sie za maraton - znakomicie! Popieram, wspieram i wiem, ze pojdzie Ci swietnie :)
moja upierdliwa dolegliwosc to to, o czym kiedys pisalam Ci na czacie.
Przytulaki!
Cholera..tak myślałam. Doprowadź się kobietko do ładu :taktak: Też ślę przytulaki.
Asiula pisze:Ja też trzymam kciuki za Ślązaczke :oczko: Uda Ci sie na pewno... !
Dzięki...bo rozważam, czy nie zrezygnować. To napisz, gdzie śmigasz w tych Świętochłowicach! Jakie to rejony?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Asiula
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:37

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:
Dzięki...bo rozważam, czy nie zrezygnować. To napisz, gdzie śmigasz w tych Świętochłowicach! Jakie to rejony?

Nie rezygnuj!!! :oczko:

Pisałam u siebie, że z reguły biegam wokół stadionu, ale nudno tak ponad 10km walić w kółko po 600m :ble: Ale niestety wieczory w tym miescie nie sprzyjają wypadom do parku czy w mniej zaludnione rejony :grr:

Czasem pobiegam wokół stawu Skałka, w strone amelungu na Chorzów i ogólnie po naszych ulicach.

Najbardziej jednak lubię wsiąść w samochód i podjechać w lasy kochłowickie, ale też tylko wtedy jak mam towarzystwo. Jakas taka strachliwa jestem :smutek: Miałam przyjemność biegać w lesie miechowickim w Bytomiu, tez fajne rejony. Teraz przymierzam sie do Parku Chorzowskiego i pewnie tam troche pobiegam wieczorami... :taktak:
Endo

10km: Życiowa Dycha - Krynica 7.09.2013 45:37
21km: Półmaraton Silesia 12.05.2013 1:47:35
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czy już nie masz dość tulenia :oczko: ...
Ja też czekam na dzisiejszy ćwierćfinał jak na zbawienie. Mam nadzieję, że zobaczę kawał dobrego, klasycznego futbolu. A nie tylko ta hiszpańska tiki-taka, nudna jak long runy :chrap: Szkoda tylko, że będzie półfinał iberyjski. Mam nadzieję, że Portugalia przejdzie dalej :taktak:
A co do maratonu to spoko. Polecimy razem. Ja będę robił za Kachitę :taktak:
A z kup najlepsza jest kac kupa :sss:
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O widzę, że coś nas łączyło w ten weekend, klątwa Pardity. :oczko: I mnie też ostatnio tak średniawo się chce pisać bloga.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku, masz jeszcze czas, żeby się zastanowić. Nic na siłę.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wniosek 3: Wykonanie: 94%, zatem k...a jaki brak formy? Odpoczęłaś i poszło jak z nut!
Wniosek 4: Kupić buty na długie wybiegania, a kociaki zostawić na coś szybszego :taktak:
Wniosek 5: Duje duje, że rower stawał w miejscu !!!
Wniosek 6: Nareszcie jutro mecz !!!
Awatar użytkownika
Martyna_K
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:
Tak czy siak, jutro idę do orto, nie znam go, nie wiem, co to za jeden :sss: mojego niestety nie ma i bardzo żałuję-mam nadzieję, że ten będzie w miarę profesjonalny i nie potraktuje mnie na odwal się. Bo to chyba jednak nie jest Achilles. Bardzo mi zależy na prawidłowej diagnozie :taktak:
Kanas78,znalezienie takowego lekarza jest równie łatwe co znalezienie idealnej pary butów-a to cisną, a to brzydko wyglądają... :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trzymam kciuki za dobre wieści od orto. Może Cię wyśle do fajnego fizjo - po moich ostatnich perypetiach mam nieodparte wrażenie, że oni znacznie lepiej się znają na rzeczy i że ten mój znacznie dokładniej obejrzał tę moją kostkę i achillesa niż sam orto.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Trzymam kciuki za dobre wieści od orto. Może Cię wyśle do fajnego fizjo - po moich ostatnich perypetiach mam nieodparte wrażenie, że oni znacznie lepiej się znają na rzeczy i że ten mój znacznie dokładniej obejrzał tę moją kostkę i achillesa niż sam orto.
Zgadzam się z Tobą jak najbardziej, Kachita. Przy ostatnich moich problemach to zdecydowanie Jonathan znalazł rozwiązanie a nie doktorek.
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

Kanas - jakie wieści, co gada ten ortodonta?
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A, lipa. Entezopatia przyczepu ścięgna achillesa. 2tygodnie nie biegać, potem do kontroli. Dostałam 3 rodzaje tablet. Co będzie dalej-nie wiem...
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
termi2468
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Fajny blog trzymaj tak dalej

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
konto bankowe
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

E, to raczej nic takiego. Moja pierwsza biegowa kontuzja to była entezopatia przyczepu mięśnia czworogłowego. O ile pamiętam to po około 2 tygodniach zimnych okładów i ultradźwięków ślad po tym nie został.
Ale z tym przyczepem achillesa to ci niestety wykrakałem.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obrazek

No ale lecz się dzielnie - i przerwa naprawdę pomaga :taktak: Myślę, że mi też pomogły okłady z piwa, stosowane wewnętrznie ;)

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanasku - zdrowia! A żeby i to psychiczne nie było poszkodowane niebieganiem rozważ radę Kachity. :oczko:
ODPOWIEDZ