KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Postanowiłem to rozbiegać w niedzielę w lasku ale do dziś czuję te wykroki, w rzeczy samej, ciekawe dlaczego :hej:
PKO
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55min

Nieprzeczytany post

Ano, ja dzisiaj potraktowałam klina klinem i próbowałam rozbiegać.
Jutro jeszcze na pewno wspomnę nie raz i nie dwa trenera, obym w środę już nie musiała :D
Awatar użytkownika
Fladra
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

tak byc nie moze ze Krakowski watek spadl na 2 strone :oczko:

Spiesze doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo :chrap:

Niestety nie pojawie sie jutro na BBL bo bede na zlocie :spoczko: ale wypijcie moje zdrowie (izotonikiem) bo dzis swietuje urodziny. Niestety na razie nie zmieniaja one nic w kateroriach biegowych, ale za 3 latka...... :sss:
Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, 09:52 przez Fladra, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegam bo Lubię Kraków

10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Fladra pisze:tak byc nie moze ze Krakowski watek spadl na 2 strone :oczko:

Spiesze do doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo :chrap:

Niestety nie pojawie sie jutro na BBL bo bede na zlocie :spoczko: ale wypijcie moje zdrowie (izotonikiem) bo dzis swietuje urodziny. Niestety na razie nie zmieniaja one nic w kateroriach biegowych, ale za 3 latka...... :sss:
Sto lat, sto lat .... :) Wszystkiego najlepszego!
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Fladra pisze:tak byc nie moze ze Krakowski watek spadl na 2 strone :oczko:

Spiesze doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo :chrap:

Po pierwsze to STO LAT!!!
Po drugie to ja to dopiero na zajęciach BBL będe za trzy tygodnie bo jutro praca, a za tydzień gonimy żubry więc też odpada, następnie po żubrach mam pracującą sobote więc :echech: :echech: :echech:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Flądra, najlepszego!

Ja już przedarłam się na północ, zatem na krakowskie zajęcia BBL zawitam dopiero we wrześniu.
Awatar użytkownika
elawinia
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 55min

Nieprzeczytany post

100 lat ! :-)))
My jutro będziemy.
A żubry gonimy w sobotę ? wydawało mi się, że w niedzielę - trzeba to sprawdzić.
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Tak.. żubry w sobote..
one już ostro trenują :D
Awatar użytkownika
slavek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51.23
Życiówka w maratonie: 4:30

Nieprzeczytany post

Cześć

Pytanie do trenera/znawców: Czy moglibyście polecić miejsce/ośrodek w okolicy Krakowa gdzie można przeprowadzić badanie stopy i wykonać korekcyjne wkładki do butów.

Chodzi o dziewczynę po wypadku rowerowym ze skomplikowanym złamaniem stopy. Stopa jest już po operacjach i zagojona ale boli przy obciążaniu. Przypadkiem chałpniczo :) odkryliśmy że odpowiednia wkładka prawie całkiem ból likwiduje.

Teraz szukam specjalisty który, pomierzy stopy, zrobi porządne wkładki i nie spowoduje jeszcze większego wykoślawienia stóp.

Pozdrawiam
:)
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Windsport ul.Zakopiańska robi wkładki Sidasa ;)
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

slavek pisze:Cześć

Pytanie do trenera/znawców: Czy moglibyście polecić miejsce/ośrodek w okolicy Krakowa gdzie można przeprowadzić badanie stopy i wykonać korekcyjne wkładki do butów.

Chodzi o dziewczynę po wypadku rowerowym ze skomplikowanym złamaniem stopy. Stopa jest już po operacjach i zagojona ale boli przy obciążaniu. Przypadkiem chałpniczo :) odkryliśmy że odpowiednia wkładka prawie całkiem ból likwiduje.

Teraz szukam specjalisty który, pomierzy stopy, zrobi porządne wkładki i nie spowoduje jeszcze większego wykoślawienia stóp.

Pozdrawiam
Tak jak napisał Bogil innych nie znam.

A tutaj zdjęcia z ostatniej sesji do Vogue :) Kraków, 23.06.2012
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
plusch
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:51:47

Nieprzeczytany post

slavek pisze:Cześć

Pozdrawiam
Witaj

Ja jeszcze mogę polecić dobrego ortopedę: http://www.chomicki-bindas.pl/index.php4
Podaję jeszcze link do opinii: http://www.znanylekarz.pl/piotr-chomick ... w-warszawa
Awatar użytkownika
slavek
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 51.23
Życiówka w maratonie: 4:30

Nieprzeczytany post

Dzięki za informacje :)
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

To co, robimy zgrupowanie w Niepołomicach ze wspólną rozgrzeweczką i kolejnymi zdjęciami do Vogue'a? :hejhej:
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Ja się bardzo chętnie piszę na wspólną rozgrzewkę i sesje do żurnala wszak trzeba propagować to co dobrym jest :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ