KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:50
- Życiówka w maratonie: brak
Postanowiłem to rozbiegać w niedzielę w lasku ale do dziś czuję te wykroki, w rzeczy samej, ciekawe dlaczego 

- Fladra
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
tak byc nie moze ze Krakowski watek spadl na 2 strone
Spiesze doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo
Niestety nie pojawie sie jutro na BBL bo bede na zlocie
ale wypijcie moje zdrowie (izotonikiem) bo dzis swietuje urodziny. Niestety na razie nie zmieniaja one nic w kateroriach biegowych, ale za 3 latka...... 

Spiesze doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo

Niestety nie pojawie sie jutro na BBL bo bede na zlocie

Ostatnio zmieniony 22 cze 2012, 09:52 przez Fladra, łącznie zmieniany 1 raz.
Biegam bo Lubię Kraków
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
10 km - 47 min
21 km - 1h46
42,1 km- 3h43
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Sto lat, sto lat ....Fladra pisze:tak byc nie moze ze Krakowski watek spadl na 2 strone![]()
Spiesze do doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo![]()
Niestety nie pojawie sie jutro na BBL bo bede na zlocieale wypijcie moje zdrowie (izotonikiem) bo dzis swietuje urodziny. Niestety na razie nie zmieniaja one nic w kateroriach biegowych, ale za 3 latka......

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:13
Po pierwsze to STO LAT!!!Fladra pisze:tak byc nie moze ze Krakowski watek spadl na 2 strone![]()
Spiesze doniesc, ze zgodnie z przewidywaniami trenera, zakwasy odpuscily dopiero w czwartek (w srode juz bylo troche lepiej), i tym samy dopiero w czwartek udalam sie na truchtanie. Tak wiem, moglam to rozbiegac wczesniej, ale mi sie nie chcialo![]()
Niestety nie pojawie sie jutro na BBL bo bede na zlocieale wypijcie moje zdrowie (izotonikiem) bo dzis swietuje urodziny. Niestety na razie nie zmieniaja one nic w kateroriach biegowych, ale za 3 latka......
Po drugie to ja to dopiero na zajęciach BBL będe za trzy tygodnie bo jutro praca, a za tydzień gonimy żubry więc też odpada, następnie po żubrach mam pracującą sobote więc

- slavek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51.23
- Życiówka w maratonie: 4:30
Cześć
Pytanie do trenera/znawców: Czy moglibyście polecić miejsce/ośrodek w okolicy Krakowa gdzie można przeprowadzić badanie stopy i wykonać korekcyjne wkładki do butów.
Chodzi o dziewczynę po wypadku rowerowym ze skomplikowanym złamaniem stopy. Stopa jest już po operacjach i zagojona ale boli przy obciążaniu. Przypadkiem chałpniczo
odkryliśmy że odpowiednia wkładka prawie całkiem ból likwiduje.
Teraz szukam specjalisty który, pomierzy stopy, zrobi porządne wkładki i nie spowoduje jeszcze większego wykoślawienia stóp.
Pozdrawiam

Pytanie do trenera/znawców: Czy moglibyście polecić miejsce/ośrodek w okolicy Krakowa gdzie można przeprowadzić badanie stopy i wykonać korekcyjne wkładki do butów.
Chodzi o dziewczynę po wypadku rowerowym ze skomplikowanym złamaniem stopy. Stopa jest już po operacjach i zagojona ale boli przy obciążaniu. Przypadkiem chałpniczo

Teraz szukam specjalisty który, pomierzy stopy, zrobi porządne wkładki i nie spowoduje jeszcze większego wykoślawienia stóp.
Pozdrawiam

- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
Tak jak napisał Bogil innych nie znam.slavek pisze:Cześć
Chodzi o dziewczynę po wypadku rowerowym ze skomplikowanym złamaniem stopy. Stopa jest już po operacjach i zagojona ale boli przy obciążaniu. Przypadkiem chałpniczoodkryliśmy że odpowiednia wkładka prawie całkiem ból likwiduje.
Pozdrawiam
A tutaj zdjęcia z ostatniej sesji do Vogue

- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
Witajslavek pisze:Cześć
Chodzi o dziewczynę po wypadku rowerowym ze skomplikowanym złamaniem stopy. Stopa jest już po operacjach i zagojona ale boli przy obciążaniu. Przypadkiem chałpniczoodkryliśmy że odpowiednia wkładka prawie całkiem ból likwiduje.
Pozdrawiam
Ja jeszcze mogę polecić dobrego ortopedę: http://www.chomicki-bindas.pl/index.php4
Podaję jeszcze link do opinii: http://www.znanylekarz.pl/piotr-chomick ... w-warszawa
- Marcin Sawuła
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 38:50
To co, robimy zgrupowanie w Niepołomicach ze wspólną rozgrzeweczką i kolejnymi zdjęciami do Vogue'a? 

-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:13
Ja się bardzo chętnie piszę na wspólną rozgrzewkę i sesje do żurnala wszak trzeba propagować to co dobrym jest