kszor pisze:Z tego co widziałem na zdjęciach,to ilość owłosienia na głowie mamy podobną
,więc czapeczka w słońcu jest obowiązkowa.Przynajmniej u mnie.
.
p.s.Jak forma przed Suszem?
no masz racje, czapeczka obowiazkowa tylko nieraz na krótkie biegi jakos mi nie wygodnie w niej i wole bez, za to na dluższe wojaże w takiej pogodzie zawsze zakladam cos na glowe.
Co do formy na Susz to powiem Ci ze średnio na jeża
najgorzej z pływaniem bo oczywiście na basen nie chce mi sie chodzic bo 100x na 25m basenie mnie nudzi a w teren to mam za daleko zeby samemu gdzies pojechac < nie wiem gdzie schowac kluczyki od samochodu>
wiec pływanie obstawiam ok 45-48min, rower na tą chwilę szacuje na 3:00-3:25 zalezy od pogody <w sumie to od wiatru
> a bieg to po rowerze zagadka ale czas 1:50 by mi pasował!
Podsumowujac: łączny czas to 5:35-6:00h + czas w strefie zmian. Ale co wyjdzie to nie mam pojecia
Obym ukonczł! Zawsze to jakies doswiadczenie zdobede i przezyje cos nowego
mihumor pisze:Panucci - dobra pogoda pod trening triatlonowy
, u mnie 3 ostatnie dni to 15km biegu + 1100m pływania, no gdybym jeszcze z chaty na Kryspinów śmignął rowerem to treningowo miałbym codziennie "ćwierćirona" zrobione
no ładnie ładnie
moze na jakis triathlonik sie zapiszesz co ? Widze ze nie masz problemu z łączeniem tych trzech dyscyplin wiec moze kiedys calego ironmena zrobimy co? A ze tak sie zapytam, na kryspinowie jest gdzie zostawic, zapiąć rower? Albo schowć rzeczy ubraniowe?
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015