a w którym momencie się rozpędzasz? ja już zapierdzielam jak dzik jak tylko usłyszę pierwsze pykanie i jade do ostatniego...100metrówkach jak dzika
Aniad1312 - komentarze
Moderator: infernal
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Późno nabierasz prędkości?Btw, czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego przy przebieżkach 100m wychodzi mi wolniejsze tempo niż w interwałach 200m, mimo że mam wrażenie, że zachrzaniam na 100metrówkach jak dzika? Na 200m tempo praktycznie non stop oscyluje poniżej 4:00/km, a na 100m rzadko schodzi poniżej czwórki.
A tak bardziej serio - a jak mierzysz? Czym mierzysz? Może to kwestia możliwości i błędu pomiaru?
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
a może Ania matrix'a prześcignęła, dlatego takie anomalia?
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
a zdarza ci sie sluchac, w czasie dluzszych wybiegan, czegos z 'naszej branzy' ? ja nareszcie na tyle wyleczylam kontuzję, ze moge sobie takie spokojniejsze dluzsze wycieczki robic i wpadlam ostatnio na to, ze moze nie muzyka, tylko cos do sluchania po angielsku.Tak zeby szkolic akcent, you know i znalazlam rewelację: http://teacherluke.podomatic.com/ Bardzo prosty, ladny jezyk, ale naturalny i fajny do biegania, bo to takie 'gadanie sobie'. No i jak dluzsze bieganie robisz, to jak się wciągniesz w odcinek, to nawet sie nie zorientujesz jak 20km zleci.
No tak, ale jak Ty teraz tak szybko prujesz, to chyba takie babulenie nie dla Ciebie
No tak, ale jak Ty teraz tak szybko prujesz, to chyba takie babulenie nie dla Ciebie
- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Jak dla mnie Portugalczycy przegrali niesprawiedliwie... Należała im się wygrana
- plusch
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:51:47
Kurcze, co jak co, ale trenujesz o zabójczych godzinach
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ja typowałam remis, tak samo jak w meczu w Grecją. Dzięki temu prowadzę w biurowym EURO-typerze
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- birdie
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 0:50
Aniu, jak biegasz tak wczesniej rano to cos jesz malego czy na pusto ? Ja kiedys probowalam tak rano ale po pierwsze nie mam sil, po drugie jestem glodna..
I jeszcze jedno przy okazji pytanie. Kiedys chyba pisalas o pesto z lidla dobrze pamietam ? ja jakos nie moge trafic na dobre pesto do makaronu. Pamietasz co to za pesto polecalas ?
I jeszcze jedno przy okazji pytanie. Kiedys chyba pisalas o pesto z lidla dobrze pamietam ? ja jakos nie moge trafic na dobre pesto do makaronu. Pamietasz co to za pesto polecalas ?
-
- Zaprawiony W Bojach
Birdie, to zależy. Jak się najem poprzedniego wieczoru, to zdarza mi się iść bez jedzenia. Jeśli jestem głodna, to jem banana. A jak dłuższy jakiś dystans, to wtedy jeszcze bułka z miodem (ale to przy 20kaemach and more;)
Co do pesto, ulubione moje to faktycznie z lidla, są tam dwa rodzaje - z pomidorami i bazylią. Ja wolę to zielone, pomidorowe mi nie podchodzi
Jak kontuzja?
Co do pesto, ulubione moje to faktycznie z lidla, są tam dwa rodzaje - z pomidorami i bazylią. Ja wolę to zielone, pomidorowe mi nie podchodzi
Jak kontuzja?