ech marzycielu... Tobie to nawet nie musze linka podsylac... :DGife pisze:Męskie grono forum kibicuje Pardicie w kupnie majtusi biegowych i nie zajmowaniu sobie głowy docinkami, klaksonami, a sprawieniu sobie komfort w bieganiu i ( ) ku uciesze naszym oczom
Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)
Moderator: beata
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
- Gife
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:04
- Życiówka w maratonie: 2:42:10
- Kontakt:
Oczywiście, że nie trzeba..widać na zawodach, ulicy..Piękna sprawa
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
- scieslik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Natknęłam się w ergo na takie: http://ergo-sklep.pl/newline-spodenki-damskie.htmlpardita pisze:...nie moge znalezc na necie, ale w typie tych, ktore ma pani z POL http://sport.tvp.pl/inne/pozostale/lekk ... iri/689012.
ja wlasnie tez ciezko znosze upaly, stad taka wygolaszona biegam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
pardita, ja Ci polecam następujące rzeczy, drugie maja wewnętrzne cienkie opinające spodenki.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
pardita pisze:wątek zdycha.. trzeba podratować.
(..) A gdybym do tego stanika założyła takie majtki, to już koniec..
Gife pisze:Męskie grono forum kibicuje Pardicie w kupnie majtusi biegowych
Adam, nr 3 mnie zaciekawił.
-
- Zaprawiony W Bojach
i już zaczyna temat pączkować swoim życiem w inną stronę...
1. Adam, wiem, ze takie może i fajne, ale mój dylemat dotyczył samych majtek majtko-spodenek, znaczy się...
2. Księżna Ty jak nikt możesz sobie zwizualizować mnie w tych matkach i staniku. No byłby bieg w bikini jak nic...
3. scieslik ja właśnie coś w tym typie miałam na pupie :D w przymierzalni. Swoją drogą - czy pod to się już majtek nie zakłada? [sorry za głupe pytanie, ale jak nie, to to chyba raczej leci do prania po każdym bieganiu]
Czy którakolwiek z naszych biegowych dziewczyn na forum (nie na igrzyskach olimpijskich tudzież mistrozstwach Europy w lekkoatletyce) kiedykolwiek w czymś takim biegała???
[podrzucam tu linka od scieslik http://ergo-sklep.pl/newline-spodenki-damskie.html]
Kiedy? Gdzie? Jakie wrażenia - z biegania i z reakcji otoczenia?
1. Adam, wiem, ze takie może i fajne, ale mój dylemat dotyczył samych majtek majtko-spodenek, znaczy się...
2. Księżna Ty jak nikt możesz sobie zwizualizować mnie w tych matkach i staniku. No byłby bieg w bikini jak nic...
3. scieslik ja właśnie coś w tym typie miałam na pupie :D w przymierzalni. Swoją drogą - czy pod to się już majtek nie zakłada? [sorry za głupe pytanie, ale jak nie, to to chyba raczej leci do prania po każdym bieganiu]
Czy którakolwiek z naszych biegowych dziewczyn na forum (nie na igrzyskach olimpijskich tudzież mistrozstwach Europy w lekkoatletyce) kiedykolwiek w czymś takim biegała???
[podrzucam tu linka od scieslik http://ergo-sklep.pl/newline-spodenki-damskie.html]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 58:30
no muszę uczciwie przyznać - że nie wyszałbym w czymś takim na ulicę - ja biegam przez zbyt zaludnione miejscówkiKsiężna pisze:Czy którakolwiek z naszych biegowych dziewczyn na forum (nie na igrzyskach olimpijskich tudzież mistrozstwach Europy w lekkoatletyce) kiedykolwiek w czymś takim biegała???
wolałabym nie dodawać uciechy biwakującym nad Odrą studentom i wiecznym studentom
ale gdzieś do lasu ... no chyba jednak też nie ale ja ciągle chodzę w wadze ciężkiej więc takie majciochy pozostają w kwestii marzeń
a i raczej bym nie wkładała pod to innych gaci - bo to już gacie są nawet jak je nazwać gaciospodenki
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Mogę zwizualizować, owszem. I masz taką figurę, że mogłabyś w majtkach i staniku.pardita pisze:2. Księżna Ty jak nikt możesz sobie zwizualizować mnie w tych matkach i staniku. No byłby bieg w bikini jak nic...
Ta... hehe... no...pardita pisze:Czy którakolwiek z naszych biegowych dziewczyn na forum (nie na igrzyskach olimpijskich tudzież mistrozstwach Europy w lekkoatletyce) kiedykolwiek w czymś takim biegała???
Turkusik lub niebieski.LadyE pisze:haha mi tez trojka najbardziej , gdyby tylko byl inny kolor
-
- Zaprawiony W Bojach
no wlasnie, do lasu... a w lesie gwałciciele siedzą i pijacy. Też odpada.joanna1012 pisze:no muszę uczciwie przyznać - że nie wyszałbym w czymś takim na ulicę - ja biegam przez zbyt zaludnione miejscówkiKsiężna pisze:Czy którakolwiek z naszych biegowych dziewczyn na forum (nie na igrzyskach olimpijskich tudzież mistrozstwach Europy w lekkoatletyce) kiedykolwiek w czymś takim biegała???
wolałabym nie dodawać uciechy biwakującym nad Odrą studentom i wiecznym studentom
ale gdzieś do lasu ... no chyba jednak też nie ale ja ciągle chodzę w wadze ciężkiej więc takie majciochy pozostają w kwestii marzeń
a i raczej bym nie wkładała pod to innych gaci - bo to już gacie są nawet jak je nazwać gaciospodenki
- dont_ask
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 1:01:00
Ja biegam w lesie i takich tam... krótkie gacie odpadają!! Komary, gzy i inne cholery. Ale naigorsza jest chłosta z traw i krzaczorów na gołe nogi. Dla mnie takie sexi-pajtasony to tylko do fotek...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja w majtkach (od kostiumu) biegałam, owszem, ale po plaży, więc jakiejś szczególnej sensacji nie było. A jak szukasz po prostu dobrego rozwiązania na upały, to ja stawiam na cieniutkie szorty z "siatkowymi" slipkami w środku - posiadam takie z Crafta, moge najbardziej przewiewne gacie. Nie wiem czy w zalinkowanych majtkach było chłodniej.pardita pisze:i już zaczyna temat pączkować swoim życiem w inną stronę...
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki, Strasbik. ta plaża to zeszłoroczna Hiszpania...?strasb pisze:Ja w majtkach (od kostiumu) biegałam, owszem, ale po plaży, więc jakiejś szczególnej sensacji nie było. A jak szukasz po prostu dobrego rozwiązania na upały, to ja stawiam na cieniutkie szorty z "siatkowymi" slipkami w środku - posiadam takie z Crafta, moge najbardziej przewiewne gacie. Nie wiem czy w zalinkowanych majtkach było chłodniej.pardita pisze:i już zaczyna temat pączkować swoim życiem w inną stronę...
ja w sumie nie planowałam gatko-zakupów, ale trafiły w me ręce te majtki i tak się temat ruszył..
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Tak jest w Hiszpanii, raz tylko praktykowałam, bo góra od kostiumu bardzo kiepska się sprawdza jako stanik biegowy.
- scieslik
- Zaprawiony W Bojach
Przede mną jeszcze dużo kilometrów do wybiegania zanim spojrzę na takie majtasy, ale do mojego lasu to też nie najlepszy pomysł. W czwartek wymyśliłam sobie biec w nowo kupionym staniku i do dziś leczę pogryzienia na plecachpardita pisze:Czy którakolwiek z naszych biegowych dziewczyn na forum (nie na igrzyskach olimpijskich tudzież mistrozstwach Europy w lekkoatletyce) kiedykolwiek w czymś takim biegała???