GDAŃSK - ul. Kazimierza Górskiego 1. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

kolejny udany i owocny trening na zajeciach bbl :jatylko: pogoda swietna, frekwencja jeszcze lepsza, atmosfera mila tylko ta moja koordynacja ruchowa przy kilku cwiczeniach taka byle jaka :lalala: - pozostaje tylko cwiczyc i oczywiscie biegac bo... :hejhej:
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

2 krótkie informacje: :nienie: Jutro jak co niedziela robię długie wybieganie proponuje standardową trasę nadmorską deptakiem do końca Sopotu a potem wdrapywanie się na Gdyńskie wzgórza łącznie z klifem do Gdyni tam najlepiej kąpiel bo na plaży jest publiczna dostępna elegancka przebieralnia z której już miałem okazje korzystać po biegu europejskim i naturalnie zaraz z powrotem trasa taka sama :hej: oczywiście zawsze można zmodyfikować program biegu :taktak: proponuje najlepiej jak zawsze godzinę 11.30 w Jelitkowie spotkanie lub po drodze na trasie biegu .Ostatnio nasza grupa morsów spotkała się w Sopocie przy barze przystań i z stamtąd kontynuowaliśmy bieg. Do morsów napisze na telefon a pozostali chętni niech dadzą znać na forum albo 11,30 w Jelitkowie.
Druga informacja:
26 maja z okazji Święta Miasta Gdańsk odbędzie się już VII Rodzinny Bieg Gdańszczan.
http://www.gokf.gda.pl/wiadomosci,12,901.html VII Rodzinny Bieg Gdańszczan 2.5 km nie będzie pomiaru czasu ani kwalifikacji wpisowego też niema. Okazja by się zaprezentować i pobiec jako grupa BBL . :usmiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
pi_r
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39:49
Życiówka w maratonie: 3:29:44
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A ja przypomnę o takim biegu jutro:
http://www.maratonypolskie.pl/dokument/ ... plakat.jpg
Ostatnio zmieniony 31 maja 2012, 10:37 przez pi_r, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
andrzej86
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 00:37:19
Życiówka w maratonie: 03:29:04

Nieprzeczytany post

zaczne od konca:

po drugie :lalala: wlasnie dales mi powod do zrezygnowania z sobotniego treningu BBL - chociaz robie to z wielkim bolem serca ale jak w Gdansku jest organizowany rodzinny bieg gdanszczan to chyba wypada sie tam wybrac biorac pod uwage ile nasz kochany Gdansk organizuje biegow ulicznych... :jatylko: bedzie ktos robil liste zorganizowanej grupy BBL na ten bieg? wg. regulaminu - listy grup zorganizowanych mozna skladac tylko do 23 maja (chetnie dopisalbym sie do tej listy)

po pierwsze :lalala: jakby nie fakt, ze jutro (20 maja) jade na komunie... to chetnie bym sie dolaczyl do tego dlugiego wybiegania. Jesli w przyszla niedziele (zakladajac, ze znowu bedzie jakies dluzsze truchtanie) i nic mi nie wypadnie/ wpadnie to chetnie sie podczepie
Nie narzekaj, że masz pod górę gdy idziesz na szczyt!
Awatar użytkownika
agatajarzycka
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 55,47

Nieprzeczytany post

Może ma ktoś chęć??
http://maratonypolskie.pl/mp_index.php? ... 9&bieganie

Zapisać się można na miejscu, tyle, że na BBL odnotuje się nieobecność.
pozdrowienia dla wszystkich
Deuce
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 38:24
Kontakt:

Nieprzeczytany post

zapisany już jakiś czas temu :)
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witamino chętnie bym pobiegł ale brakowało mi kilometrów na liczniku :) A w tygodniu zapowiadali upały po 30 stopni .Dlatego niedziela idealna na 25km wybiegania. Następna niedziela naturalnie będzie wybiegana chyba że jakaś impreza wypadnie ?
Zawsze gdy jakie imprezy kolidują z naszymi sobotnimi treningami jest mi ich szkoda.
VII Rodzinny Bieg Gdańszczan A po biegu można usiąść w jakimś ogródku kawiarniano piwnym cos się napić i poczekać
na losowanie nagród od organizatora .Od razu chciałem zgłosić grupowo
ale formularze są tylko o grupach szkolnych wiec chyba nic z tego.
Ale takie biegi są bardzo fajne niema parcia na nagrody czy wynik
takie biegi na luzie czyli jak hasło fundacji Bieganie Bo Lubię .
Kto nie idzie obowiązkowo marsz na trening z Trenerem. :taktak:
Obrazek
PROGRAM MINUTOWY

8:00 - 9:30 Otwarcie Biura Biegu, indywidualne zapisy do biegu
8:30 - 9:30 Występy artystyczne i pokazy sportowe - scena
9:30 - 9:45 Wspólna rozgrzewka
9:45 Omówienie zasad i trasy biegu
9:55 Powitanie uczestników biegu
10:00 Start do biegu
10:45 Koniec biegu (ukończenie przez ostatnich uczestników)
11:00 Dekoracje wszystkich uczestników biegu na bieżąco
11:15 Losowanie nagród-niespodzianek - scena
12:00 Zakończenie imprezy

Rok temu było 2500 biegajacych zapisy przed startem !!!
Proponuje wszystkim chetnym pobiec jedna grupą w jednakowym tepie.
Szczegulnie namiawiam tych co maja klubowe zółte lub inne koszulki :)
oraz wszystkich bez :) Zapisy są do 9.30 wiec trzeba byc wczesniej.
Planuje wyjazd rowerkiem wiec jak by co moge jakas niewiaste zabrac na rame :)
Mozna by sie spotkac w jednym miejscu np przy fontannie Neptuna ale przy takim tłumie :)
to niewiem czy to wypali . Zajmuje kolejke dla klubowiczów do zapisów
bede około 8.20 godzina stania murowana :) ?
http://sport.trojmiasto.pl/VII-Rodzinny ... 88615.html
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A kto będzie miał chęć na trening biegowy na tartanie to oczywiście jak co tydzien 9.30 stadion AWFiS Gdańsk, zapraszamy!
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Obiecałem i wrzucam zdjęcia od najnowszych imprez.
BBL na VII Rodzinny Bieg Gdańszczan
Wszystkie nagrody zostały rozlosowane dla dzieci bo większość uczestników to szkoły :ble: Ale za to wszyscy pobiliśmy życiówki na tym dystansie :hahaha: Tym bardziej że to była jazda ekstremalna. Trzeba było się przebijać przez tłumy dziewczyn z torebkami jeansach i uważać na dzieci pod nogami. :niewiem: A na mecie by ludzie się na niej nie zatrzymywali facet z medalami opowiadał bajeczki że przy zielonej bramie dla biegających rozdają lody :ojnie: Trzeba było widzieć te bojowe miny rodziców z dziećmi gdy wracali z pustymi rękami :) Zresztą też tam byłem po lody :hej: Wszystkim nam brakowało tego wycisku na sobotnich treningach :hejhej:
Dziewczyny z torebkami całe rodziny z małymi dziećmi, ale co się dziwić to był bieg rodzinny jedyny taki w swoim rodzaj dlatego niesamowity i bardzo przyjemny .Polecam każdemu kto chce zaczynać biegać
https://picasaweb.google.com/1125039773 ... directlink
jest tez krótki filmik 17-20 sekunda filmu moja :hejhej:

Bieg europejski Gdynia
Fotki pozbierane z różnych miejsc naszej grupy BBL trenera też przyłapali :) Zdjęcia z biegania ludzi z naszego Gdańskiego BBL jest mnóstwo najwięcej wykonali koledzy z akademii biegania należą się im podziękowania :taktak:
Jest też krótki filmik wyedytowany do ujęć klubowiczów BBL

Piotrek przed startem 1,15 minuta filmu niestety na starcie nas przewinęli :) ale czerwona czapeczka się załapała :nienie: w biegamy na metę 3,04 minuta filmu na mecie 3,12 minuta filmu i zaraz jak stoimy w kolejce ubrania 3,27 minuta filmu
Podałem czas by można było nas zauważyć tłumie .
Cieszy mnie to ze teoria królika się sprawdziła i niektórzy pobili swoje rekordy życiowe dzięki mnie oraz innym. :hejhej: Przełamanie 40-stki uczciłem następnego dnia wycieczka rowerową na 100km z ratownikami WOPR szlakiem 7 jezior:) naturalnie kąpielą w każdym z nich :) Przydała się bo tylko ja zrobiłem 100 km rowerkiem :oczko:
Ale np. taka Ola z Gdańska powiedziała ze z okazji pobicia 40-chy zrobi sobie tatuaż w którym miejscu już nie pytałem :) Gdybyśmy się znali dłużej pewnie zaproponował bym jej cos bardziej ekscytującego :spoczko: Ale za to w Lipcu może pokaże gdzie go zrobiła :szok:
40 złamana ,ale jeszcze trzeba ją utrzymać :uuusmiech:

A teraz zaległe foty i trasy . Jak już dużo wcześniej pisałem miejsc u nas nie brakuje do biegania po lasach .Najpiękniejsze widoki naturalnie są w lesie nad morzem.
Niedzielne Majowe wybieganie grupy Morsów pogoda była deszczowa ale humory słoneczne w szczególności gdy trzeba było robić ostre podbiegi a raczej się wspinać na Klif w Orłowie i potem jeszcze kilka razy oraz w drodze powrotnej ale kąpiel w morzu na zakończenie nas wszystkich ożywiła.
Kwietniowe wybieganie na tej samej trasie do Ratowników WOPR w Gdyni
Wszystkie zaległosci nadrobione :ble:
Obrazek
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może ktoś ma ochotę na półmaraton? :)

http://www.mosir-bytow.pl/index.php?opt ... cle&id=275

Opłatę można uiścić na miejscu.
mnic-h
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 43.34

Nieprzeczytany post

:echech: Czuję się urażony :hejhej: W zestawieniu fotek z Biegu Europejskiego ani razu nie zostałem zidentyfikowany jako BBL-owiec . Przynajmniej na jednej widać moje ramię i głowę ( fotografia na której zaznaczono strzałką Krzyśka BBL - biegnę około 10m przed Nim pomarańczowa koszulka )
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pojutrze jak zwykle 9.30 stadion AWFiS Gdańsk biegamy,a w czerwcu zapraszamy na:

II Mistrzostwa Sztafet Amatorskich Trójmiejskich Grup Biegowych w ramach zajęć
Biegam Bo Lubię Gdańsk

termin: 16.06.2012
miejsce: stadion AWFiS Gdańsk Godzina:9:30-rozgrzewka
- zgłoszenia grup,losowanie torów i serii,
10:00- start serii na czas (przepisy zgodne z PZLA będą omówione przed startem). Rywalizacja: 4x 400 m (minimum 1 kobieta w składzie). Każda drużyna może zgłosić dowolną ilość sztafet. Rywalizacja w formie for fun. W przypadku braku ilości osób w drużynie możliwość dołączenia się, wymiany między drużynami w dniu biegu.
Organizator: Biegam Bo Lubię Gdańsk i zaprzyjaźniona Akademia Biegania (zaangażowana jak zwykle Agata).

Po sztafetach może wspólne pójście na plażę lub na napoje chłodzące???
tomky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Skoro "Rywalizacja w formie for fun" to chyba będzie można rzucać pałeczkami w inne drużyny :hejhej:
Awatar użytkownika
Christos
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trudno wszystkich zapamiętać ale pomarańczowa widocznie się nie przywitała po biegu dlatego nie pamiętam :hahaha:
Gdyby patyczki zastąpić słonymi paluszkami pewnie by się nikt nie obraził :hej:
:taktak:
W Czwartek kolejne święto jest okazja pobiegać razem proponuje dla odmiany Szlak Skarszewski przez lasy Oliwskie .Najlepiej spotkać się na pętli tramwajowej w Oliwie albo przed wejściem do parku w Oliwie. Atrakcje równie niezapomniane jak na moim niedzielnym wybieganiu przez klif w Gdyni :)
naturalnie nie cały szlak tylko tyle ile będziemy chcieli zakładam 10 km najmniej W Boże ciało to msza i procesja o różnych godzinach przeważnie do 13-tej dlatego proponuje od godziny 14 najwcześniej się umawiać jeśli są chętni zapraszam .Chyba że jakieś inne propozycje macie ?
Obrazek
KrzysiekBBL
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jutro kibicujemy biało-czerwonym obowiązkowo,ale w sobotę rano,żeby odreagować emocje zapraszam na bieganie.Tradycyjnie 9.30 stadion AWFiS Gdańsk.Ostatni trening przed sztafetami!
ODPOWIEDZ