Jakieś nudne to nasze kobiece forum :)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

bianka
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dziewczyny! my tu a gaciach i dupie maryny a wyniki leza! zalozylam dzisiaj moje najbardziej wyscigowe stringi i na 12km padlam.. ani kroku dalej nie moglam zrobic! za goraco! jutro wyprobuje moge wyscigowe galoty, specjalnie o 2 rozmiary za duze zeby przy okazji troche wachlowaly i moze 12.1 km dam rade jak mnie wiaterek posmyra tu i tam.. :hahaha:
New Balance but biegowy
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 58:30

Nieprzeczytany post

bianka pisze: jutro wyprobuje moge wyscigowe galoty, specjalnie o 2 rozmiary za duze zeby przy okazji troche wachlowaly i moze 12.1 km dam rade jak mnie wiaterek posmyra tu i tam.. :hahaha:
ty no oplułam monitor w pracy .... i się na mnie patrzą dziwnie
Awatar użytkownika
bieska
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

joanna1012 pisze:ty no oplułam monitor w pracy .... i się na mnie patrzą dziwnie
u mnie od jakiegoś czasu to normalne, w pracy się już przyzwyczaili do tego, że ciągle się cieszę do monitora :oczko:
Szukajka nie gryzie!!!!!!

Przyjaciół nie poznajemy w biedzie, ale po tym, jak znoszą nasz sukces.
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ale tak podsumowując wątek to awanturka wyszła słabiutko
i wcale nie jestem przekonana, że to dlatego że zamiast sobie w twarz wszystko wywalić to my za plecami ...

chyba jednak chodzi o "tumiwisizm'
mam tyle spraw na głowie że rzeczywiście wisi mi czy ktoś biega w słuchawkach, czy bez,
biega w stringach czy też bez
robi 10 km tygodniowo czy 100
czy czyta runersa bieganie czy forum

lubię czytać forum - poznać różne opinie (np. zaczęłam biegać bez gatek - jakoś wcześniej na to nie wpadłam że można :)
wyciągam dla siebie co mi pasuje
a jak mi nie pasuje to nie wyciągam
ale żeby na siłę przekonywać kogoś że ma biegać w stringach albo bez ... bo ja tak robię i pewnie dlatego jest to jedyna słuszna droga ... oj szkoda czasu i enegii :)
podziwam wszystkich biegających szybko, ale też tych co z kanapy zadek ruszyli i po półrocznych przygotowaniach przetruchtali maraton w 5 godzin a przy okazji zgubili 30 kg - fajnie jest że ludziom się chce i że coś robią i że jeszcze chce im się o tym napisać i być inspiracją dla innych
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ciężko o awanturę skoro wszyscy biegacze rywalizują na łokcie i czas, a nie na pięści w ringu :bleble:
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bianka pisze:Dziewczyny! my tu a gaciach i dupie maryny a wyniki leza! zalozylam dzisiaj moje najbardziej wyscigowe stringi i na 12km padlam.. ani kroku dalej nie moglam zrobic! za goraco! jutro wyprobuje moge wyscigowe galoty, specjalnie o 2 rozmiary za duze zeby przy okazji troche wachlowaly i moze 12.1 km dam rade jak mnie wiaterek posmyra tu i tam.. :hahaha:
hahaha no to niech posmyra ;)

podziwiam wszystkich biegajacych w takie upaly ...
mnie w niedziele slonce pokonalo. bylo chyba cos kolo 9 rano, na termometrze chyba cos kolo dwudziestu paru stopni a w pewnym momencie po prostu musialam sie zatrzymac :trup: nie bylo mowy zeby to kontynuowac ... nie wiem patrze tak czasami na innych i ich zdaja sie te temperatury w ogole nie ruszac :ojoj:
joanna1012
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gife pisze:bylo chyba cos kolo 9 rano, na termometrze chyba cos kolo dwudziestu paru stopni
Ja wstaję o 6 i biegam o 6:30 - nawet w naprawdę gorący dzień jest przyjemnie - słońce jeszcze nie smali, jest poranny wiaterek i chłodek, ptaszki śpiewają, świat powoli otwiera oczy

no w weekend część tego świata oczy powoli zamyka :)

żeby się wykopać z łóźka warto się z koleżanką umówić - z taką co też jest stuknięta na punkcie biegania i wstanie w wolny dzień o 6 :)
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

Ja też biegałem rano, ale teraz za wcześnie muszę do pracy wstawać to zasuwam w słońcu. Poza tym trzeba się zaprawiać, bo kto wie - może kiedyś będę biegł w Maratonie Piasków ew. uciekał przed handlarzami bronią na arabskiej pustyni? Wszystko się może zdarzyć! :)
Obrazek
Because Running Sucks
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Joanno mnie zacytowalas :P

nie wierze ze nawet w weekend wstajesz o 6 :PPP

pomysl na wyjscie z kolezanka zapewne bylby dobry, ale ... moje kolezanki nie biagaja ... a nawet jesli zaczelyby biegac to watpie by od razu udalo im sie wskoczyc w tempo ponizej 5 min/km :/

w ogole jak mi sie zdarzy raz w tygodniu ze trafie na kogos kto ciagnie po dajmy na to 4:30 to jestem w siodmym niebie i staram sie trzymac jego tempo. ale takich osob w mojej okolicy nie jest duzo, albo o zlej porze wychodze :lalala:
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jeny jak ja was podziwiam!! zeby wstac o 6 rano i biegac.. dla mnie nieosiagalne. juz tyle razy probowalam, ale nic mi z tego nie wychodzi. kocham spac! a rano 15 minut snu to jakby godzina! i dlatego mecze sie w te slonce. Biegam od 8:30 ale i tak juz smazy..

no kurcze.. pomysle, pokombinuje, postaram sie.. moze jutro... :) no ale jak ja dziecie do szkoly wyprawie? hmmm... mozna malzonka zaangazowac.. :hej:

moze jakies slowa otuchy przeslecie, albo odwrotnie, jakies wyzwanie.. maly motywator zebym tylek rano ruszyla :)
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

ja z innej beczki - tym razem nie o majtkach :D
już wiem, dlaczego większość damskich fatałaszków biegowych jest różowa... bo róż się pieknie komponuje z opalenizną:D
ja popierniczam sporo treningów w pełnym słońcu, wyglądam już południowoeuropejsko (jakaś Grecja, coś tędy.. do sierpnia to i może Kenia będzie! w kolorze niestety tylko, obawiam się, że nie w tempie).
No i pięknie moje ciało ściemniało, a w różu wyjątkowo elegancko się to prezentuje :)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Elegancja-Francja ;)

Obrazek

Nie mogłam się powstrzymać :hej:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

:hej: Ahahahahahaaaaa!!!! :hahaha: poplakalam sie normalnie... :hahaha:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bianka pisze:moze jakies slowa otuchy przeslecie, albo odwrotnie, jakies wyzwanie.. maly motywator zebym tylek rano ruszyla :)
budzik na jutro nastawiony? :bum: :oczko:
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Elegancja-Francja ;)

Obrazek

Nie mogłam się powstrzymać :hej:
:hej: :hej: :hej: cała ja :)
ODPOWIEDZ