Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
WolfTeam dziękuje wszystkim kciukotrzymaczom! Robbur, Wolfik miał czas 6:45. Wiesz, mięśnie ud tylko przez moment raz cichutko zapiszczały. Spoko. Pardita..ech, jak ja miałam 22 lata, to Ty chyba w żłobku byłaś młoda kozo
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
U Was jak zawsze oryginalnie! Gratulacje za starty.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Piękny trening! Zdjęcie, skowronki...
5.30...
5.30...
Obie wyglądacie tak, że można prosić Was o dowód osobisty przy zakupie piwaKanas78 pisze:jak ja miałam 22 lata, to Ty chyba w żłobku byłaś młoda kozo
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Graty dla Wolf Teamu! Kiedyś, jak we Wro jeszcze stał Poltegor, to bieg po schodach był częścią ogólnopolskiego Grand Prix. Ciekawe, czy jak otworzą Sky Tower (50 pięter, 200m wysokości, więc ociupinkę wyższy niż Poltegor ), to czy też będą biegi na szczyt...
Focie super! Widać, że była zabawa!
Focie super! Widać, że była zabawa!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Gratki biegu po schodach..37 pięter to już wyczyn ..dopiero dzisiaj doczytałem
Poza tym dzisiaj chyba ogłaszają ostatecznie całą trasę maratonu warszawskiego.....ciekawe jestem czy faktycznie będzie(-cie lub -my ) finiszować na samym stadionie
Poza tym dzisiaj chyba ogłaszają ostatecznie całą trasę maratonu warszawskiego.....ciekawe jestem czy faktycznie będzie(-cie lub -my ) finiszować na samym stadionie
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Z tego co już ujawnili to pierwsze 10km prawie takie samo jak na HM2012...jeśli agrykola to pytanie raczej na którym kilometrzewolf1971 pisze:Ciekawe czy będzie podbieg na Agrykolę
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
a jeden z nim to był Twój własny WolfDopiero jak wracałam, to spotkałam dwóch biegaczy
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ja podziwiam ludzi, którzy wstają w środku nocy, ja tam bym nie mogła. Potrzebuję najbidniej 6h snu (a najchętniej to 8, wtedy jestem w miarę wyspana), a kładę się zazwyczaj o 1 w nocy... Ale ja zawsze byłam sową, część populacji tak ma
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Ten bieg Piotrkowską to ten, co jedzeniem pachnie? Powodzenia!
A z tym yellow to ciężko powiedzieć. Teoretycznie jak trenowałam do półmaratonu, to najpierw miałam interwały i tam tempo wchodziło dobrze. Ale jak przyszło do 30 minutowych tempo runów w podobnym tempie, to generalnie masakra. Ale wtedy stwierdziłam, że pierdzielę, polecę tyle ile dam radę, w następnym tygodniu będzie lepiej. I zazwyczaj było. Obczaj sobie, co tam elektroniczny trenejro przewiduje w yellow i wtedy będziesz wiedziała, na czym stoisz.
A z tym yellow to ciężko powiedzieć. Teoretycznie jak trenowałam do półmaratonu, to najpierw miałam interwały i tam tempo wchodziło dobrze. Ale jak przyszło do 30 minutowych tempo runów w podobnym tempie, to generalnie masakra. Ale wtedy stwierdziłam, że pierdzielę, polecę tyle ile dam radę, w następnym tygodniu będzie lepiej. I zazwyczaj było. Obczaj sobie, co tam elektroniczny trenejro przewiduje w yellow i wtedy będziesz wiedziała, na czym stoisz.
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Grr... napisałam się i wywaliło mi laptoka tuż przed wysłaniem... i jeszcze padł mi pad, nie mam myszki... całe szczęście że mam tablet... uh... ale jużz tego wszystkiego nie pamiętam co chciałam CI napisać..
Coś tam o yellow i o wtf...
W każdym razie kciuki za kolejne biegania:-)
Coś tam o yellow i o wtf...
W każdym razie kciuki za kolejne biegania:-)
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
W temacie niebieskiego - dziś wracałam z treningu i spotkałam sąsiedzką parę, która mnie powitała przyjaznym 'jesteś taka... taka ślicznie niebieska!' bo poza spodenkami (czarne jedynie z niebieską lamówką) byłam cała w niebieskościach/turkusach