Robbur - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzisiaj natomiast albo się napiję piwa, albo wykonam cross-trening wioślarsko-kolarski na dywanie. Albo jeszcze lepiej - najpierw cross-trening a potem browarek
No to ja mam dzisiaj inny plan: browarek niefiltrowany tylko :hejhej: Jutro natomiast półgodzinny bieg po schodach (na kaca najlepsze praca), a w niedzielę maratonik na rolkach (w ramach nie samym bieganiem człowiek żyje). Ale chyba browarku juz nie bedzie, no moze coas na zakwasy :oczko:
Robbur... Tak czymaj!
Zdrówko!
EDIT: Dzisiaj tejpujemy achillesa :hahaha: Szkoda owłosienia, ale co zrobić :niewiem:
Ostatnio zmieniony 11 maja 2012, 10:55 przez wolf1971, łącznie zmieniany 2 razy.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Robbur, super, że się ogarnąłeś i znów myślisz pozytywnie :taktak: Będzie dobrze, bo jak nie, jak tak ;)

ED: I jeszcze przysłowie na każdą okazję, tym razem irlandzkie :)

May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Do klubu płaskiej stopy chętnie zapiszę się i ja! :bum: Wkładki mogą być dobrą pomocą na jakiś okres czasu (np. po kontuzji), ale na stałe to lepiej postawić na ćwiczenia. :usmiech:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Uśmiałam się czytając :hahaha:
Jutro mam w planach trening obłąkańca, czyli około 20 minut biegania na bosaka po ogródku. Pętla około 50 metrów - zobaczymy jak na to zareagują moje stopy.
Dzisiaj natomiast albo się napiję piwa,
Trening obłąkańca uwielbiam i stosuje na swej wsi.
I widzę, że plany na wieczór mamy podobne... ja wybywam na urodziny i planuję je uczcić!
Pozdrawiam:-)
Awatar użytkownika
rushatek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:41
Życiówka w maratonie: 4:18

Nieprzeczytany post

wolf1971 pisze:kup wkladki i biegaj [...] A jak masz gdzies kawalek dobrego asfaltu jako odskocznie od biegania polecam rolki.
Kanas78 pisze:Kupiłabym te wkładki ortopedyczne do chodzenia na codzień
sugerowałbym obywanie się bez wkładek.. szczególnie jeśli nie ma takich wskazań 3 niezależnych lekarzy (wiem co piszę, jeden taki specjalista zalecił wkładkę mojej córce bo jedna noga bardziej niż druga.. a pewien prowincjonalny osteopato-ortopedo-magik, z polecenia- a jakże, nastawił dziecku okolice miednicy i okazało się po pół roku, na kontroli u tego pierwszego że wkładki nie są potrzebne, bo jakimś cudem dziecko się "wyrównało" :sss: :wrr: )
robbur pisze: Tamten obmacywał (...), skanował usg (..) porozmawialiśmy o bieganiu.
tak naiwnie zapytam.. dlaczego nie poszedłeś do tego pierwszego?

ps. namiaru na osteopatę (który i mi nota bene pomógł) nie daję, bo to lubelski magik ;)
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

rushatek pisze:tak naiwnie zapytam.. dlaczego nie poszedłeś do tego pierwszego?
Tylko dlatego, że musiałbym tydzień czekać. Ale jak już się zdecyduję na drugą wizytę to oczywiście uderzę ze zdjęciem rtg do niego.
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kurde, Robbur, ale fajnie! Tzn wiadomo, że niefajnie, że masz to zapalenie, no ale wiadomo, to się wyleczy. 3mam kciuki!! :taktak: Będzie dobrze. To te kanadie znaczy się Ci krzywdę robiły?
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Za dużo gwiezdnych wojen oglądasz i zmutowałeś :hahaha: Miłe wiadomości :taktak:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Robbur swietna wiadomosc :hej:

no to zeby teraz udalo sie juz z nimi dojsc do ladu ;)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Gdybyś był młodszy, to bym powiedziała, że dziecko Czernobyla z Ciebie :hej: Ale w sumie znam sporo mutantów (np. moja dobra koleżanka ma ósmy krąg szyjny, mi wyrosły zęby dziewiątki, takie tam ;) ), także ten, może nie będę wytykać palcami. Lecz to zapalenie i śmigaj! :)

PS Łączę się w bólu lewego achillesa...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
robbur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:44

Nieprzeczytany post

kachita pisze: Ale w sumie znam sporo mutantów
Zdaje się, że z tą swoją hiperelastycznością (czy jakoś tak) też byś się załapała do tej kategorii ;)
A odnośnie dzieci czarnobyla to i owszem, całkiem możliwe, elektrownie szag trafił jak byłem w podstawówie.
Jeśli chodzi o zęby to dysponuje również dwoma dodatkowymi w górnej szczęce wyrastającymi z przodu pyska. Coś jakby kły. To tylko kolejny dowód, że ta moja małpa praprzodkini była innego gatunku.
wolf1971 pisze:Za dużo gwiezdnych wojen oglądasz i zmutowałeś :hahaha:
Mi raczej X-meni się skojarzyli. Tylko nie wiem jakie korzyści mam mieć z tych kości (poza dodatkowymi miejscami do uszkodzeń). Kachita to wiadomo - jak się uweźmie i trochę poćwiczy to będzie z niej istna Elastyna. A te moje kości ... chociaż kto wie, może wyrastają mi takie skrzydełka jak hermesowi? JACIE, ale będę wtedy zapierdalał. He, he - drżyjcie kenijczycy.
Kanas78 pisze:KuTo te kanadie znaczy się Ci krzywdę robiły?
Wręcz przeciwnie. Kanadie uwielbiam, ale glidy i sequency mają szerszą podeszwę w newralgicznym dla mnie miejscu i to powoduje obtarcia. Kontuzja to nie wina butów, tylko zapierdalania po zmarzniętym nierównym lesie. Wtedy se te kostki wytłukłem.
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Elegancko, świetne wiadomości! Dobrze, że nie poprzestałeś na tamtej diagnozie!
Ps coś czuję, że w co rano budzi Cię to...
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Doczytałam.

Padłam! :hahaha:
Awatar użytkownika
rushatek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:41
Życiówka w maratonie: 4:18

Nieprzeczytany post

gratuluję wyboru dobrego lekarza.. fajnie, że ma takie podejscie i że wykluczył wkładki i zwyrodnienie zastępując je nadprogramową kością..
zawsze wierzyłem, że jesteś oryginał :hejhej:, ale żeby aż tak się nadprogramowo wyróżniać? :bleble:
życzę cierpliwości w leczeniu..
w odpuszczanie szybkiego biegania nie wierzę za bardzo :bleble: mam przedziwne przeczucie, że 42' będzie celem predzej niż się spodziewamy :bleble: - od siebie dodam, że lepiej się nie spieszyć (takie jest moje zdanie) - bo kto to widział żeby chory facet z zapaleniem biegał? aa 4.. 5.. km - niby niewiele, lae nóżka pracuje ;)

trochę mnie to zapalenie zastanawia - bo nie wiem czym to się objawia, skąd przychodzi i jakie może nieść skutki.. - poszukam, poczytam..

gratuluję poprawy nastrojów ;)
Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Robbur, świetnie, że się trafił łebski magik i już wiadomo co i jak. Szybkiego leczenia zapaleń i powrotu do śmigania!
ODPOWIEDZ