OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

treptuś
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Dzięki Techgraph :usmiech: jutro pierwsze upałowe bieganie, co mnie nie wykończy, to wzmocni. I pomyśleć, że ostatnio moim jedynym zmartwieniem był kabelek od komórki, który się w trakcie biegu odłączał i radio przestawało grać :zero:
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
weja
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 5:29:17

Nieprzeczytany post

taki tam sucharek w temacie biegowym :hej:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Weja

pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

Informacja dla tych co majówkę w Olsztynie spędzają:
w dniu jutrzejszym, czwartek 3 maja o godzinie 8:45 robię trening interwałowy na stadionie w Kortowie :)
Mój plan to 3x2km w tempie 4'35 z przerwą w truchcie 4:30 minuty
Towarzystwo mile widziane :)
sevrond
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 1.15

Nieprzeczytany post

Czy ma ktoś w planach bieg w pasłęku 9 czerwca na dychę?

Szukam partnera do biegu na około 40min. z czego pierwsze 5 km około 20:15, kolejne 5 km 19:45 lub szybciej/wolniej wedle samopoczucia.
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Z Olsztyna na 10km w Pasłęku z tego co się orientuję będzie chyba około 10-15 osób ... co do czasu myślę że warto by było dowiedzieć się na AKM w sobotę .. bo nie wszyscy są na tym forum
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

techgraph pisze:Runkris - człowiek o wielu twarzach :ble: :bleble: :bum: :chlip: :chrap: :ech: :echech: :grr: :hahaha: :hej: :hejhej: :jatylko: :lalala: :nienie: :niewiem: :nowiesz: :oczko: :ojnie: :ojoj: :orany: :smutek: :spoczko: :spoko: :sss: :szok: :taktak: :tonieja: :trup: :usmiech: :uuusmiech: :wrr: :wrrwrr: :zero:
Niektórzy zwą mnie człowiekiem o wielu twarzach :) jak zwał tak zwał :)
Tradycyjnie zadam pytanie, ponieważ wszyscy wiemy że jutro jest sobota i spotkanie BBL, trenerzy muszą się napracować żeby nas zaskoczyć: co nas czeka na jutrzejszym treningu?
Nie spodziewam się że odpowiedź padnie bo w natłoku odpoczynku jaki serwowaliśmy sobie w mijającym tygodniu, klawiatura komputera powinna być ostatnim miejscem spędzania czasu. :)
Ale zawsze któryś z trenerów może nas zaskoczyć :)
Powyższy tekst pisałem rano, teraz jest wieczór i ku mojemu zaskoczeniu to co napisałem jest zgodne z prawdą: wszyscy odpoczywają :).
Ostatnio zmieniony 04 maja 2012, 21:51 przez runkris, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Trenerze ... czekam niecierpliwie na informację ... jaki plan na jutro ... nie wiem czy szybko zbijać masę ... czy jednak przypakować na bicki ...
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba się nie doczekamy, musimy sami coś wykombinować ;)
Dla zainteresowanych, konkurencyjna grupa biegowa rozpoczyna o 8:00 trening interwałowy :)
Awatar użytkownika
loko
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ale dałem ciała....
jedyne co może mnie usprawiedliwiać (choć wcale nie usprawiedliwia), to fakt bycia na urlopie domowym :)
jutro szybkie i krótkie interwały układane na czas. mam nadzieję, że wszyscy się zmęczą
Tomek Domżalski
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dlaczego tartan na naszym stadionie nie ugina się tak miękko pod nogami jak ten na Krakowskich Groblach? Dlaczego w Kusocińskim obok trasy biegaczej nie płynie Wisła? A przede wszystkim... jak tam olsztyńska ekipa? :usmiech: wszyscy już opaleni i wybiegani? Pozdrowienia ze słonecznego Centusiowa :hej:
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tartan w Kortowie się nie ugina ... bo ta część która się ugina ... jest w Centusiowie ...
marius-p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:Dlaczego tartan na naszym stadionie nie ugina się tak miękko pod nogami jak ten na Krakowskich Groblach? Dlaczego w Kusocińskim obok trasy biegaczej nie płynie Wisła? A przede wszystkim... jak tam olsztyńska ekipa? :usmiech: wszyscy już opaleni i wybiegani? Pozdrowienia ze słonecznego Centusiowa :hej:
za to u Nas w lesie tak ptaki śpiewają , że zapominam podczas biegu że biegne :hej:
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

:usmiech: z tym tartanem to niezła jazda, biegne se, bieżnia mi się pod nogami ugina i se myśle: ależ ja mam w nogach powera :hej: potem przykucam żeby zawiązać sznurówkę i z ciekawości naciskam ręką i... też się ugina :orany: :orany: to se myślę, żeby jakoś tak lżej i delikatniej biec, żeby im tego nie zniszczyć :hejhej: jednocześnie postanawiam grać światowca, co to na niejednym stadionie biegał i nic nie daję po sobie poznać, że ja wiem, że im się tartan ugina :hejhej: a potem... potem słońce zaczęło prażyć, przy stadionie ino 10 drzewek na krzyż i jak się dowiedziałam do najbliższego lasu 5 km :smutek: ech, słońce tutaj mocno praży, baaardzo mocno, tak mocno, że mi chyba te kilka ostatnich szarych komórek sprażyło, co widać w powyższym poście :hahaha: do zobaczenia w następną sobotę :usmiech:
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

treptuś pisze:Dlaczego tartan na naszym stadionie nie ugina się tak miękko pod nogami jak ten na Krakowskich Groblach? Dlaczego w Kusocińskim obok trasy biegaczej nie płynie Wisła? A przede wszystkim... jak tam olsztyńska ekipa? :usmiech: wszyscy już opaleni i wybiegani? Pozdrowienia ze słonecznego Centusiowa :hej:
Szukaj w okolicach Księżnej, to jej tereny i pozdrów od Olsztyniaków :)
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

little pytanko ...

kto z Was wybiera się w sobotę (12 maja) do Gdyni na 10km ?
ODPOWIEDZ