PŁOCK - ul. Sportowa 3. Sobota 9:30!
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
WIDZIMY SIE W SOBOTE !!
-
- Wyga
odzyskalem dostep do forum
do zobaczenia w sobote
do zobaczenia w sobote
-
- Dyskutant
Zapraszam wszystkich na co sobotnie spotkanie pasjonatów biegania. Spotykamy się jak zawsze o 09.30 na Stadionie Miejskim. Mile widziani nowi pasjonaci, zapraszamy.
-
- Wyga
część wstępna:
-1200m spokojnego truchtu (wcześniej można indywidualnie zrobić troszke ćwiczeń rozgrzewające stawy)
-ćwiczenia na odcinku 20m (skiping, krązenia ramion w przód w tył, wymachy i odmachy ramion, krok sdostawny, podskoki, bieg tyłem, bieg z obrotami - robić z wiatrem i wracać marszem)
-ćwiczenia rozciągające (sad płotkarki i ćwiczenia przy barierce), 2' rozciągania we własnym zakresie
-2 luuźne przebiezki na odcinku 50m
część główna:
-7 x (2' biegu / p. 2' w marszu)
część kończowa:
-300m luuuuuznego truchtu po trawce (uwaga na oszczepy, dyski, kule i inne latające przedmioty)
-1200m spokojnego truchtu (wcześniej można indywidualnie zrobić troszke ćwiczeń rozgrzewające stawy)
-ćwiczenia na odcinku 20m (skiping, krązenia ramion w przód w tył, wymachy i odmachy ramion, krok sdostawny, podskoki, bieg tyłem, bieg z obrotami - robić z wiatrem i wracać marszem)
-ćwiczenia rozciągające (sad płotkarki i ćwiczenia przy barierce), 2' rozciągania we własnym zakresie
-2 luuźne przebiezki na odcinku 50m
część główna:
-7 x (2' biegu / p. 2' w marszu)
część kończowa:
-300m luuuuuznego truchtu po trawce (uwaga na oszczepy, dyski, kule i inne latające przedmioty)
-
- Wyga
znalazłem coś.. hehe "ze 4 lata temu.."
-
- Wyga
Fotka instruktazowa tak ma wygladac 300 m luuuuznego truchtu trener dal nam jednak fory-po trawie
milego wypoczynku trenerze. w sobote pobiegamy bo lubimy
milego wypoczynku trenerze. w sobote pobiegamy bo lubimy
-
- Wyga
w sumie to możecie gdzieś sobie pobiec, "pozwiedzać".. myślę że to bedzie lepsze niż to co pisałęm wyżej..
sugeruje wybiec ze stadionu na sobotnich zajęciach..
sugeruje wybiec ze stadionu na sobotnich zajęciach..
-
- Wyga
W kolejna sobote na stadionie organizowany jest test Coopera. Z pewnoscia bedzie zamieszanie. Moze zrobimy zajecia w plenerze np. na Sobotce.
-
- Dyskutant
Witam wszystkich :D To już jutro... kolejne spotkanie... więc zapraszam wszystkich na stadion miejski o godzinie 9.30 :D
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55
Dzisiejszy trening podbiegowy bardzo się mnie i Oli podobał. Choć lekko nie było Fajnie że udało się wyjść poza stadion. Dzieki Sebastian. A jak wypadło to 100 m? Pochwalisz się ?
-
- Wyga
Wiecie ze na schodach i rondzie zrobilismy ok 1 km!!! a wedlug magicznej aplikacji biegowej wychodzi ze schody-droga nimi ma 105 metrow. ciekawe co jutro powiedza moje nogi:)