jak poprawic szybkosc (moj czas jest nieciekawy 13.50 na 100m a na 400m 1.02 min)
a jakie wy macie osiagniecia????
sybkosc
- kichol
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie martw się Lepa ja to dopiero mam cięki czas 1:15
tak to nie pomyłka, ale mówie biegam tylko długie dystanse najlepiej 10 km najlepiej to chyba moim zdaniem nie biegać wolno tylko szybko ale krócej
tak to nie pomyłka, ale mówie biegam tylko długie dystanse najlepiej 10 km najlepiej to chyba moim zdaniem nie biegać wolno tylko szybko ale krócej
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
- kichol
- Wyga
mój rekord na 10 km ustanowiłem w zeszłym roku w październiku na trasie atestowanej prawie żadnych podbiegów i jak dla mnie najlepsza pogoda (zimno i bez deszczu) 42:54 ale jakość nie moge się już od tego zbliżyć bo coś sobie zrobiłem ze ścięgnem ahillesa ale biegać będę zawsze
chyba gdzieś już ktoś to powiedział
(Edited by kichol at 3:53 pm on Aug. 11, 2004)

(Edited by kichol at 3:53 pm on Aug. 11, 2004)
Jest jedna rzecz dla której warto żyć bieganie
- Gustaw
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Ale czasy głównie zależą od organizmu i własnego samozaparcia. Ja trenuję od Kwietnia z kolegami, napoczątku nie mogłem przebiec nawet 2 kilometrów. Strasznie się zdenerwowałem, że taki ze mnie mięczak itd. i od wtedy stało się to moją obsesją. Teraz po prawie 5 miesiącach treningu przebiegam 10 km w 37:32 min i wierzę, że każdy jest do tego zdolny. Musi po prostu w to cholernie wierzyć i nigdy się nie poddawać 
Life & Run!!!

Life & Run!!!
Pozdrawiam!
Gustaw
Gustaw