London Marathon 2012
-
rufuz
Ja w nastepnym sezonie bede musial myslec o Londynie. Jak zalicze Chicago w tym roku na jesien to nastepny z serii World Marathon Majors bedzie Londyn. No chyba ze wylosuja mnie na NY. Eeee no widze na stronie, ze w mojej kategorii wiekowej wystarczy 3:10 na kwalifikacje
Mysle, ze w tym sezonie powinienem pobiec 3:10 
-
rufuz
Te zapisy na Londyn to jakas paranoja
Łatwiej juz dostac sie chyba na Boston lub NY
Sprawdzilem w Dunskim biurze podrozy i maja wyprzedane wszystkie miejsca na 2013 i 2014 a na 2015 otworzyli liste oczekujacych ! ! ! 
-
anna_27
- Wyga

- Życiówka na 10k: 53.58
- Życiówka w maratonie: brak
Hej, ja chyba wybiore sie w sobote.. tez nieszkam pod londynem, ale zostaje na weekend u kolezanki od ktorej latwiej bedzie sie tam dostac:-))
Run to live, live to run!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Widzieliście tę walkę o drugie miejsce mężczyzn? ŁAŁ 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

- mordziak
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: 00:39:37
- Życiówka w maratonie: 03:24:15
Woman dies running London Marathon
Niestety nie dla wszystkich maraton w Londynie zakonczyl sie szczesliwie..
-
sokol84
- Rozgrzewający Się

Witam i odrazu pytam?Czy mozna sie jeszcze zapiac na maraton w Londynie na 2013 rok?Jak to zrobic i na jakich to dziala zasadach zebym moglsie dostac?To bedzie moj pierwszy maraton i chcialbym, jak sie uda wlasnie zaczac od Londynu:)Pozdrawiam
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Post scriptum do tej historii.mordziak pisze:Woman dies running London Marathon
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
rufuz
Chyba latwiej sie dostac na NY Marathon niz na maraton w stolicy "herbaciarzy"sokol84 pisze:Witam i odrazu pytam?Czy mozna sie jeszcze zapiac na maraton w Londynie na 2013 rok?Jak to zrobic i na jakich to dziala zasadach zebym moglsie dostac?To bedzie moj pierwszy maraton i chcialbym, jak sie uda wlasnie zaczac od Londynu:)Pozdrawiam
-
sylvoonia
- Rozgrzewający Się

- Życiówka w maratonie: 3:26:20
Witam serdecznie, biegne w Londynie swoj 30-ty maraton! Udalo mi sie dostac miejsce z loterii, w ktorej bralam udzial juz po raz trzeci.
Widze, ze macie doswiadczenie w podrozach miedzykontynentalnych wiec mam do was pytanie?
Tydzien wczesniej biegne maraton w Bostonie i bezposrednio z Bostonu lece do Londynu. W piatek rano bede w Londynie. Czy mam wystarczajaco czasu aby zniwelowac skutki 'jet lag'? Jak bede sie czuc w niedziele?
Mysle, ze pomysl ze zdjeciem na starcie jest bardzo dobry
Widze, ze macie doswiadczenie w podrozach miedzykontynentalnych wiec mam do was pytanie?
Tydzien wczesniej biegne maraton w Bostonie i bezposrednio z Bostonu lece do Londynu. W piatek rano bede w Londynie. Czy mam wystarczajaco czasu aby zniwelowac skutki 'jet lag'? Jak bede sie czuc w niedziele?
Mysle, ze pomysl ze zdjeciem na starcie jest bardzo dobry
Life is more than a monthly cycle.
-
Mar.co
- Zaprawiony W Bojach

rufuz pisze:Chyba latwiej sie dostac na NY Marathon niz na maraton w stolicy "herbaciarzy"sokol84 pisze:Witam i odrazu pytam?Czy mozna sie jeszcze zapiac na maraton w Londynie na 2013 rok?Jak to zrobic i na jakich to dziala zasadach zebym moglsie dostac?To bedzie moj pierwszy maraton i chcialbym, jak sie uda wlasnie zaczac od Londynu:)Pozdrawiam
Poważnie tak ciężko się dostać ?? W 2014 mam plan zaliczyć Londyński, oby się udało kupić pakiet.