London Marathon 2012

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
rufuz

Nieprzeczytany post

Ja w nastepnym sezonie bede musial myslec o Londynie. Jak zalicze Chicago w tym roku na jesien to nastepny z serii World Marathon Majors bedzie Londyn. No chyba ze wylosuja mnie na NY. Eeee no widze na stronie, ze w mojej kategorii wiekowej wystarczy 3:10 na kwalifikacje :ble: Mysle, ze w tym sezonie powinienem pobiec 3:10 :ble:
PKO
anna_27
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 53.58
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej Rowa, o jakim czasie myslisz? I jak Ci idzie trrening? Mieszkasz w Londynie czy w Polsce?
Run to live, live to run!
rufuz

Nieprzeczytany post

Te zapisy na Londyn to jakas paranoja :ble: Łatwiej juz dostac sie chyba na Boston lub NY :ble: Sprawdzilem w Dunskim biurze podrozy i maja wyprzedane wszystkie miejsca na 2013 i 2014 a na 2015 otworzyli liste oczekujacych ! ! ! :ble:
rowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ooops, sorki :ble:
Mieszkam pod Londkiem. Mam nadzieje zmiescic sie w 4h - to moj pierwszy raz :hej:
Kiedy wybieracie sie na Expo?
anna_27
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 53.58

Nieprzeczytany post

Hej, ja chyba wybiore sie w sobote.. tez nieszkam pod londynem, ale zostaje na weekend u kolezanki od ktorej latwiej bedzie sie tam dostac:-))
Run to live, live to run!
rowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja jeszcze sie waham, jesli by mi sie udalo podjechac w tygodniu wieczorkiem to ominalbym tlumy. Bekon - Ty pewnie tez w sobote?
rowa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No i w koncu bylem dzisiaj - rano jeszcze bez tlumow.
Powodzenia jutro. Moze nie bedzie padac?!
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzieliście tę walkę o drugie miejsce mężczyzn? ŁAŁ :szok:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No, niezły finisz... taki długi dystans a nic nie wiadomo do samego końca...
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
mordziak
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:39:37
Życiówka w maratonie: 03:24:15

Nieprzeczytany post

Woman dies running London Marathon

Niestety nie dla wszystkich maraton w Londynie zakonczyl sie szczesliwie.. :ech:
Obrazek
10k: 39:37; 21k: 1:29:18; 42k: 3:24:15.
sokol84
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam i odrazu pytam?Czy mozna sie jeszcze zapiac na maraton w Londynie na 2013 rok?Jak to zrobic i na jakich to dziala zasadach zebym moglsie dostac?To bedzie moj pierwszy maraton i chcialbym, jak sie uda wlasnie zaczac od Londynu:)Pozdrawiam
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mordziak pisze:Woman dies running London Marathon

Niestety nie dla wszystkich maraton w Londynie zakonczyl sie szczesliwie.. :ech:
Post scriptum do tej historii.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
rufuz

Nieprzeczytany post

sokol84 pisze:Witam i odrazu pytam?Czy mozna sie jeszcze zapiac na maraton w Londynie na 2013 rok?Jak to zrobic i na jakich to dziala zasadach zebym moglsie dostac?To bedzie moj pierwszy maraton i chcialbym, jak sie uda wlasnie zaczac od Londynu:)Pozdrawiam
Chyba latwiej sie dostac na NY Marathon niz na maraton w stolicy "herbaciarzy" :ble:
sylvoonia
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka w maratonie: 3:26:20

Nieprzeczytany post

Witam serdecznie, biegne w Londynie swoj 30-ty maraton! Udalo mi sie dostac miejsce z loterii, w ktorej bralam udzial juz po raz trzeci.
Widze, ze macie doswiadczenie w podrozach miedzykontynentalnych wiec mam do was pytanie?
Tydzien wczesniej biegne maraton w Bostonie i bezposrednio z Bostonu lece do Londynu. W piatek rano bede w Londynie. Czy mam wystarczajaco czasu aby zniwelowac skutki 'jet lag'? Jak bede sie czuc w niedziele?
Mysle, ze pomysl ze zdjeciem na starcie jest bardzo dobry :hahaha:
Life is more than a monthly cycle.
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

rufuz pisze:
sokol84 pisze:Witam i odrazu pytam?Czy mozna sie jeszcze zapiac na maraton w Londynie na 2013 rok?Jak to zrobic i na jakich to dziala zasadach zebym moglsie dostac?To bedzie moj pierwszy maraton i chcialbym, jak sie uda wlasnie zaczac od Londynu:)Pozdrawiam
Chyba latwiej sie dostac na NY Marathon niz na maraton w stolicy "herbaciarzy" :ble:

Poważnie tak ciężko się dostać ?? W 2014 mam plan zaliczyć Londyński, oby się udało kupić pakiet.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ