Komentarz do artykułu Podium Szosta
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Podium Szosta
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
Gratulować!
Ale chyba nie powinno być możliwości głosowania na "swojego".. wiem trzeba jakoś leczyć polskie kompleksy, ale to chyba nie jest ta droga.. Dobrze piszę ?
EDIT:
wiem przydaje się taki sukces choćby do dyskusji wewnątrz, żeby promować LA w Polsce, ale jednak każdy wie, że to jest międzynarodowy plebiscyt i warto by było zdobywać szacunek innych, dostając go bezpośrednio od nich, a nie tylko korzystać z tego że jest nas więcej niż w San Marino.
Ale chyba nie powinno być możliwości głosowania na "swojego".. wiem trzeba jakoś leczyć polskie kompleksy, ale to chyba nie jest ta droga.. Dobrze piszę ?
EDIT:
wiem przydaje się taki sukces choćby do dyskusji wewnątrz, żeby promować LA w Polsce, ale jednak każdy wie, że to jest międzynarodowy plebiscyt i warto by było zdobywać szacunek innych, dostając go bezpośrednio od nich, a nie tylko korzystać z tego że jest nas więcej niż w San Marino.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
@mimik: wygranie głosowania kibiców to tylko 1/3 sukcesu, bo kolejna 1/3 oceny to wybór dziennikarzy i kolejna 1/3 to ocena ekspertów, dopiero ich suma daje końcowy wynik i miejsce w plebiscycie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 53
- Życiówka w maratonie: brak
- mimik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:56
- Życiówka w maratonie: 03:44:08
no to już lepiej..paganhuragan pisze:@mimik: wygranie głosowania kibiców to tylko 1/3 sukcesu, bo kolejna 1/3 oceny to wybór dziennikarzy i kolejna 1/3 to ocena ekspertów, dopiero ich suma daje końcowy wynik i miejsce w plebiscycie.