OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
treptuś
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jaaa... 10 km w pół godziny :orany: z takim czasem to ja proponuję, żebyście firmę przewozową założyli - Biegające Lektyki :hej: Będziecie tak trzepać kasę, że nie ogarniecie tego morza stówek :hahaha: Gratuluję wszystkim udziału wszędzie gdzie w weekend biegali i oby tak dalej :usmiech:
Co nie dobiegnę, to rozbawię ;)
Awatar użytkownika
Tadeo
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

techgraph pisze:Tadeusz jest wolne..........
Andrzejku spokojnie zawsze są lepsi i gorsi i to niezależnie na jakim jesteśmy poziomie. Ja nie czuję się wcale lepszym od Ciebie. Umawiamy się tak. W Ostródzie podczas zawodów jeśli stwierdzisz że biegnę za szybko to dajesz mi sygnał i zwalniam tempo ...

treptuś pisze:Jaaa... 10 km w pół godziny ...... :usmiech:
Treptusiu firma owszem ale pod warunkiem że będziesz zarządcą takowej firmy ,wtedy zgłaszam się do ciebie jako pracownik fizyczny.
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45:28
Życiówka w maratonie: 3:37:19

Nieprzeczytany post

runkris pisze:Chciałem złożyć gratulacje dla Tadeusza, wykręcił bardzo dobry czas w Morągu, na mecie stawił się jako 10 zawodnik :lalala: , a musicie wiedzieć, bo pewnie się nie pochwali :), że do Morąga przyjechał i wrócił rowerem :orany:
Mam nadzieję że odebrałeś moją informację pozytywnie :), fajnie mieć wśród znajomych kogoś kto biega z taką lekkością i osiąga wyniki wzbudzające podziw. :taktak:
runkris pisze:My jedziemy we czwórkę i szczupłego chłopaka pomieścimy :hej: Więc widzimy się w Ostródzie :bum:
No i jest 5 do auta, więc zamykam listę. Może nie do końca szczupły ale się zmieści :)
Martinen82 rano potwierdzę tylko miejscówkę u kierowcy i możesz się czuć jako szczęściarz. :uuusmiech:
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tadeo pisze:Andrzejku spokojnie zawsze są lepsi i gorsi
dobij mnie ... dobij ...

jeśli już to będę cię dopingował żebyś biegł jeszcze szybciej ...
nawet poszczuł bym cię psem żeby było szybciej ... no ale ja mam 13-letniego jamniora i na niewiele by ci się przydał ... :hahaha:
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Tadeo pisze: ... spokojnie zawsze są lepsi i gorsi i to niezależnie na jakim jesteśmy poziomie...
Mała dygresja mi się nasunęła:
Nie czuje się lepszy od gorszych - też taki byłem :nienie:, ale czuję się gorszy od lepszych - bo taki nie będę :taktak:.
Sentencję wydrukować i powiesić nad łóżkiem. :uuusmiech:

Po przemyśleniach doszedłem do wniosku jak obniżyć wskaźnik BMI: skoro nie mogę schudnąć więc muszę urosnąć :hejhej:
bosak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pewni jesteście swoich wyników na 10 km w Morągu? ;) Przecież tam nie było dychy...
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bosak pisze:Pewni jesteście swoich wyników na 10 km w Morągu? ;) Przecież tam nie było dychy...
Jak tak będziesz mówił to wszyscy którzy zrobili życiówki w Morągu się obrażą. :grr: To był bieg z największą liczbą zakrętów na takim dystansie. :taktak:
Według organizatora było dokładnie 10km, :taktak: według uczestników było dokładnie 10km, :taktak: według firmy mierzącej czas było dokładnie 10km :taktak: - więc skąd te insynuacje. Ja wiem, to na pewno zazdrość. Według GPS zawodników też byłoby 10km :nienie: gdyby wszyscy nie ścinali zakrętów :), mało się nie przewracali, ale życiówki są. :orany: Tragedia to będzie za rok, wręcz załamka, skąd takie osłabienie formy, przecież ostatnio pobiegłem o 1:00-1:50 minuty szybciej.
Nie ważny było czy nie było to kwestia własnej uczciwości, ja wiem jakie miałem tempo więc mogę przeliczyć jaki byłby wynik na 10km, a zawody były super, polecam być w następnym roku, bo życiówki będą gwarantowane. :hejhej:
Pozdrawiam dociekliwych :hej:
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

Nie ważne było czy nie było to kwestia własnej uczciwości, ja wiem jakie miałem tempo więc mogę przeliczyć jaki byłby wynik na 10km, a zawody były super
dokładnie!
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie odbieram wam chwały ... ale bieg nie miał atestu ... formalnie nie uznaje się go do "historii waszej choroby"
i czy pobiegliście super czy słabiej to raczej w tym wypadku można dyskutować tylko i wyłącznie o zajętym miejscu ...

jeszcze raz szacunek dla Tadeusza ...
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

techgraph pisze:nie odbieram wam chwały ... ale bieg nie miał atestu ... formalnie nie uznaje się go do "historii waszej choroby"
i czy pobiegliście super czy słabiej to raczej w tym wypadku można dyskutować tylko i wyłącznie o zajętym miejscu ...
jeszcze raz szacunek dla Tadeusza ...
zazdrościsz :hahaha:
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A konkretnie ? Ta dyskusja niczego nie buduje ... jak mówi klasyk ... "niech nikt mi nie mówi że czarne jest czarne a białe jest białe"
Awatar użytkownika
szymon_szym
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: 3:52:14

Nieprzeczytany post

sprawa indywidualna.
dla mnie osobiście miejsce jest nieważne. jak będę się łapać na pudło to zacznę się przejmować :bum:
życiówka nie jest mi do niczego potrzebna.
a już informacja z garmina, z jakim tempem udało mi się przebiec określony dystans jest cenna, żeby szacować obciążenia treningowe. i z tego punktu widzenia co za różnica, czy przebiegłem 9600, 9800, czy 1100 metrów?

I jeszcze ode mnie gratulacje dla Tadeusza! niezłą zrobiłeś sobie rozgrzewkę :hej:
Awatar użytkownika
techgraph
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

z tego punktu widzenia (czyli rzeczywistego tempa ) jak najbardziej tak

biegać nie gadać ... a właśnie ... wiewiórki czekają ...
Awatar użytkownika
runkris
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

szymon_szym pisze:sprawa indywidualna.
...dla mnie osobiście miejsce jest nieważne...
...życiówka nie jest mi do niczego potrzebna...
a już informacja z garmina, z jakim tempem udało mi się przebiec określony dystans jest cenna, żeby szacować obciążenia treningowe...
:hej:
Z mojego punktu widzenia z zajętego miejsca w Morągu nie jestem zadowolony, życiówkę zrobiłem (przeliczając tempo względem dystansu), z tempa jetem zadowolony. Średnia wychodzi pozytywnie. :ojoj:
ODPOWIEDZ