KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
-
kozibar
- Wyga

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarz
Wesołych Świąt Wielkaocnych ) P.s Foograf robił co mógł......
....a jutro jak ktoś jest chętny to skoro świt 6:00 rano zapraszam na Wielkanocne bieganie (stadion LA ul Boczna 15) ...no jak marudy i mięczaki w święta ktoś pobiega by choć trochę zniwelować skutki uboczne wielkanocnej uczty Ppppp.
Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarz
....a jutro jak ktoś jest chętny to skoro świt 6:00 rano zapraszam na Wielkanocne bieganie (stadion LA ul Boczna 15) ...no jak marudy i mięczaki w święta ktoś pobiega by choć trochę zniwelować skutki uboczne wielkanocnej uczty Ppppp.
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
Marudy biegają , dzisiaj co prawda tylko 5 km ale w ciągu tygodnia ponad 27 . I to bez dyplomówkozibar pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarzWesołych Świąt Wielkaocnych ) P.s Foograf robił co mógł......
Wesołych ....
- slaweko
- Wyga

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja dzisiaj po południu śmignąłem 16km w tempie tzw. prawie maratońskimkozibar pisze:Dzisiaj to ja biegałem 20 km, w tym tygodniu już 70 a tydzień się jeszcze nie skończył
Do południa w świąteczny weekend to czasami troszkę trudno się zorganizować a Wielka Niedziela o 6.oo rano to dla mnie zakrawa na hardcore
Pozdrawiam świątecznie wszystkich biegających...
...i inne marudy też
Sławek
-
Rózia
- Rozgrzewający Się

Kolejna Sobota zbliża się dużymi krokami !!! Wiec zapraszam wszystkich chętnych na zajęcia BiegamBoLubie sobotę o 9.30 na stadionie LA przy ulicy Bocznej.
Ps. Będziemy spalać świąteczne kalorie:)
Ps. Będziemy spalać świąteczne kalorie:)
- slaweko
- Wyga

Mnie jutro niestety nie będzie - biegniemy "10" w Częstochowie.
Świątecznych kalorii już trochę przepaliłem ale na życiówkę raczej się nie nastawiam chociaż obiecuję powalczyć
Wszystko pewnie będzie zależeć do dyspozycji dnia (sprytnie to sobie wymyśliłem, jakby co - będzie na co zrzucić
).
Bartek, a jak samopoczucie przed Dębnem?
Będę za Was trzymał kciuki, szczególnie za debiut Agnieszki!
Świątecznych kalorii już trochę przepaliłem ale na życiówkę raczej się nie nastawiam chociaż obiecuję powalczyć
Bartek, a jak samopoczucie przed Dębnem?
Będę za Was trzymał kciuki, szczególnie za debiut Agnieszki!
-
Rózia
- Rozgrzewający Się

W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:) trzeba trochę wiary i można góry przenosić wiec... powodzenia:) i do zobaczenia za tydzień??
Ps: Agnieszka na pewno da rade bo to silna kobieta jest:) Za nią oczywiście kciuki też trzymam i za cala resztę biegaczy z Kielc:)
Rózia:)
Ps: Agnieszka na pewno da rade bo to silna kobieta jest:) Za nią oczywiście kciuki też trzymam i za cala resztę biegaczy z Kielc:)
Rózia:)
-
Rózia
- Rozgrzewający Się

Zapraszamy wszystkich na zajęcia prowadzone przez żonę Bogdana Wenty. Spotykamy się przed stadionem LA przy ulicy Bocznej w Kielcach o godzinie 10 już jutro:) Zapraszamy wszystkich chętnych.
Ps. Trzymać kciuki za Bartka i Agnieszkę!!!
Ps. Trzymać kciuki za Bartka i Agnieszkę!!!
- slaweko
- Wyga

Ta dam! I oto jest: "...and the winner is..." no dobra, trochę przesadziłem ale, ale... jest życiówkaRózia pisze:W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:)
Chociaż troszkę szkoda, że nie wykrzesałem z siebie ciut więcej i nie urwałem jeszcze tych 32 sek. byłaby "4" z przodu. Ale co się odwlecze... będę walczył następnym razem
O, a tu widać (491) jak fruwająco wręcz walczyłem o życiówkę:
https://picasaweb.google.com/1069147182 ... 5938437218
Do zobaczenia w sobotę!
Sławek
P.S. Serdeczne gratulacje dla Agnieszki (i dla Bartka oczywiście też) za wynik w Dębnie!!!
-
kozibar
- Wyga

Życiówka zrobiona, cztery godziny nie złamane...... szedłem do 38 km na 3:54 i jak to bywa w maratonie na tym odcinku...ściana ....w moim przypadku skurcze łydek! Przygotuję się lepiej na Wrocław ale 4:01:05 też cieszy)
A teraz bomba!! Agnieszka w debiucie pomknęła jak strzała 4:08:02 ! Gratulacje)))
Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy
A teraz bomba!! Agnieszka w debiucie pomknęła jak strzała 4:08:02 ! Gratulacje)))
Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy
- slaweko
- Wyga

Trzymam za słowo - jak zaszalejemykozibar pisze:Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy
A okazja do poprawy może będzie już w maju bo kolega, z którym biegłem w Częstochowie (przybiegł nazwijmy to "trochę" po mnie ale się nie podłamał) też pała chęcią poprawy i dał się namówić na kolejną dyszkę. 26.05 jest bieg w Łodzi (10. Bieg Ulicą Piotrkowską) i chyba tam polatamy.
Pozdrawiam wszystkich zabieganych!
Sławek
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
slaweko pisze:Ta dam! I oto jest: "...and the winner is..." no dobra, trochę przesadziłem ale, ale... jest życiówkaRózia pisze:W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:)Poprawiłem wynik o 22 sek. Przebiegłem w 50:32 - jak dla mnie b. OK tym bardziej, że trasa w Częstochowie nie jest łatwa, sporo podbiegów. No ale wiadomo - ludzie z BBL dają radę
![]()
Chociaż troszkę szkoda, że nie wykrzesałem z siebie ciut więcej i nie urwałem jeszcze tych 32 sek. byłaby "4" z przodu. Ale co się odwlecze... będę walczył następnym razem![]()
O, a tu widać (491) jak fruwająco wręcz walczyłem o życiówkę:
https://picasaweb.google.com/1069147182 ... 5938437218
Do zobaczenia w sobotę!
Sławek
P.S. Serdeczne gratulacje dla Agnieszki (i dla Bartka oczywiście też) za wynik w Dębnie!!!
Gratulacje dla Was wszystkich !!! Sławek tak mnie zainspirowałeś, że po raz pierwszy poleciałem dzisiaj 11 km