KIELCE - Stadion Lekkoatletyczny, ul. Boczna 15. Sobota 9:30
-
- Wyga
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarz Wesołych Świąt Wielkaocnych ) P.s Foograf robił co mógł......
....a jutro jak ktoś jest chętny to skoro świt 6:00 rano zapraszam na Wielkanocne bieganie (stadion LA ul Boczna 15) ...no jak marudy i mięczaki w święta ktoś pobiega by choć trochę zniwelować skutki uboczne wielkanocnej uczty Ppppp.
Każdy dostał po jaju....czekoladowym, dyplom i kalendarz Wesołych Świąt Wielkaocnych ) P.s Foograf robił co mógł......
....a jutro jak ktoś jest chętny to skoro świt 6:00 rano zapraszam na Wielkanocne bieganie (stadion LA ul Boczna 15) ...no jak marudy i mięczaki w święta ktoś pobiega by choć trochę zniwelować skutki uboczne wielkanocnej uczty Ppppp.
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
Marudy biegają , dzisiaj co prawda tylko 5 km ale w ciągu tygodnia ponad 27 . I to bez dyplomówkozibar pisze:http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
Wesołych ....
- slaweko
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja dzisiaj po południu śmignąłem 16km w tempie tzw. prawie maratońskimkozibar pisze:Dzisiaj to ja biegałem 20 km, w tym tygodniu już 70 a tydzień się jeszcze nie skończył
Do południa w świąteczny weekend to czasami troszkę trudno się zorganizować a Wielka Niedziela o 6.oo rano to dla mnie zakrawa na hardcore
Pozdrawiam świątecznie wszystkich biegających...
...i inne marudy też
Sławek
-
- Rozgrzewający Się
Kolejna Sobota zbliża się dużymi krokami !!! Wiec zapraszam wszystkich chętnych na zajęcia BiegamBoLubie sobotę o 9.30 na stadionie LA przy ulicy Bocznej.
Ps. Będziemy spalać świąteczne kalorie:)
Ps. Będziemy spalać świąteczne kalorie:)
- slaweko
- Wyga
Mnie jutro niestety nie będzie - biegniemy "10" w Częstochowie.
Świątecznych kalorii już trochę przepaliłem ale na życiówkę raczej się nie nastawiam chociaż obiecuję powalczyć Wszystko pewnie będzie zależeć do dyspozycji dnia (sprytnie to sobie wymyśliłem, jakby co - będzie na co zrzucić ).
Bartek, a jak samopoczucie przed Dębnem?
Będę za Was trzymał kciuki, szczególnie za debiut Agnieszki!
Świątecznych kalorii już trochę przepaliłem ale na życiówkę raczej się nie nastawiam chociaż obiecuję powalczyć Wszystko pewnie będzie zależeć do dyspozycji dnia (sprytnie to sobie wymyśliłem, jakby co - będzie na co zrzucić ).
Bartek, a jak samopoczucie przed Dębnem?
Będę za Was trzymał kciuki, szczególnie za debiut Agnieszki!
-
- Rozgrzewający Się
W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:) trzeba trochę wiary i można góry przenosić wiec... powodzenia:) i do zobaczenia za tydzień??
Ps: Agnieszka na pewno da rade bo to silna kobieta jest:) Za nią oczywiście kciuki też trzymam i za cala resztę biegaczy z Kielc:)
Rózia:)
Ps: Agnieszka na pewno da rade bo to silna kobieta jest:) Za nią oczywiście kciuki też trzymam i za cala resztę biegaczy z Kielc:)
Rózia:)
-
- Rozgrzewający Się
Zapraszamy wszystkich na zajęcia prowadzone przez żonę Bogdana Wenty. Spotykamy się przed stadionem LA przy ulicy Bocznej w Kielcach o godzinie 10 już jutro:) Zapraszamy wszystkich chętnych.
Ps. Trzymać kciuki za Bartka i Agnieszkę!!!
Ps. Trzymać kciuki za Bartka i Agnieszkę!!!
- slaweko
- Wyga
Ta dam! I oto jest: "...and the winner is..." no dobra, trochę przesadziłem ale, ale... jest życiówka Poprawiłem wynik o 22 sek. Przebiegłem w 50:32 - jak dla mnie b. OK tym bardziej, że trasa w Częstochowie nie jest łatwa, sporo podbiegów. No ale wiadomo - ludzie z BBL dają radęRózia pisze:W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:)
Chociaż troszkę szkoda, że nie wykrzesałem z siebie ciut więcej i nie urwałem jeszcze tych 32 sek. byłaby "4" z przodu. Ale co się odwlecze... będę walczył następnym razem
O, a tu widać (491) jak fruwająco wręcz walczyłem o życiówkę:
https://picasaweb.google.com/1069147182 ... 5938437218
Do zobaczenia w sobotę!
Sławek
P.S. Serdeczne gratulacje dla Agnieszki (i dla Bartka oczywiście też) za wynik w Dębnie!!!
-
- Wyga
Życiówka zrobiona, cztery godziny nie złamane...... szedłem do 38 km na 3:54 i jak to bywa w maratonie na tym odcinku...ściana ....w moim przypadku skurcze łydek! Przygotuję się lepiej na Wrocław ale 4:01:05 też cieszy)
A teraz bomba!! Agnieszka w debiucie pomknęła jak strzała 4:08:02 ! Gratulacje)))
Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy
A teraz bomba!! Agnieszka w debiucie pomknęła jak strzała 4:08:02 ! Gratulacje)))
Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy
- slaweko
- Wyga
Trzymam za słowo - jak zaszalejemy to "4" z przodu myślę, że jest realna ale co do "3" to hmmmm.... bądźmy szczerzy na razie to dla mnie zupełny kosmos. Ale jak mawia Rózia "wiara góry przenosi" - i w końcu od czego jest BBL?!kozibar pisze:Sławek ! no 4 i 3 z przodu ładniej wyglądają! Następnym razem zaszalejemy
A okazja do poprawy może będzie już w maju bo kolega, z którym biegłem w Częstochowie (przybiegł nazwijmy to "trochę" po mnie ale się nie podłamał) też pała chęcią poprawy i dał się namówić na kolejną dyszkę. 26.05 jest bieg w Łodzi (10. Bieg Ulicą Piotrkowską) i chyba tam polatamy.
Pozdrawiam wszystkich zabieganych!
Sławek
- Andyql
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:05
slaweko pisze:Ta dam! I oto jest: "...and the winner is..." no dobra, trochę przesadziłem ale, ale... jest życiówka Poprawiłem wynik o 22 sek. Przebiegłem w 50:32 - jak dla mnie b. OK tym bardziej, że trasa w Częstochowie nie jest łatwa, sporo podbiegów. No ale wiadomo - ludzie z BBL dają radęRózia pisze:W takim razie czekam na informacje jak poszło:) i trzymam kciuki za życiówkę:)
Chociaż troszkę szkoda, że nie wykrzesałem z siebie ciut więcej i nie urwałem jeszcze tych 32 sek. byłaby "4" z przodu. Ale co się odwlecze... będę walczył następnym razem
O, a tu widać (491) jak fruwająco wręcz walczyłem o życiówkę:
https://picasaweb.google.com/1069147182 ... 5938437218
Do zobaczenia w sobotę!
Sławek
P.S. Serdeczne gratulacje dla Agnieszki (i dla Bartka oczywiście też) za wynik w Dębnie!!!
Gratulacje dla Was wszystkich !!! Sławek tak mnie zainspirowałeś, że po raz pierwszy poleciałem dzisiaj 11 km Czas....hmmmm..... jedynka z przodu Ale biorąc pod uwagę mój wiek i fakt, ze jak dotąd ganiałem w zasadzie tylko po piwo , mogę być z siebie dumny. Zresztą jak ja nie będę to kto A za rok biegam z wami !!!